Foruma Neler Oluyor ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek

ben dostum için ödeve bakmıştım kendi ödevim olsa kendim hallederim.  o saatte tbt müridlerin yardım etmeleri için konu açmam. ama senin yazdığın o terbiyesiz kelime hoşuma gitmedi biraz terbiyeli olursan iyi olur. bişey bilmiyorsan konuya hiç cevap vermiycen Alt + F4 basıcan geçicen bu kadar basit. ciddi konuda öyle terbiyesiz geyik yapılmaz hoca bunu bil.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolySeclorum
    HolySeclorum's avatar
    Erkek

Bence forum olması gerektiği gibi...Mod arkadaşlarda görevlerini iyi yapıyolar..

Ben şahsen tek sorunu din konularında yaşıyorum.Karşıt görüşlü arkadaşlar bazen direk hakaretlere maruz kalıyo,buda ister isyemez sinir bozucu oluyo ve ortamı geriyo...Bununda zamanla aşılabileceğini düşünüyorum..

Genel olarak Tahribat muhteşem :)

Her Hakkım Saklıdır
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    garga
    garga's avatar
    Erkek

valla yuzyillik konu bu, donem donem acilir tartisilir...

tahribattaki tek sorun, bircok gorusun ozgurce savunulabilmesidir :D, ama bazen bazi arkadaslar 1)cok acimazsiz 2)dinlemeden/okumadan 3)terbiyesiz ve hakeret eder sekilde oylesine bir msj yolliiimmm diyebiliyor, bunlara bende maruz kalmisligim var (bknz: kibris konulari) illaki herkesin basina bigun gelecektir, tahribattaki genel gorus adami ezer gecer :D oyle durumlarda annenin babanin evladini, ufak olsada biraz kirici ve fevri heraketlerini sineye cekebilmesi mantigi uygulanmalidir (yani bu benim cozumum)... gidin gezin tum forumlari, birakin tahribat gibi olmasini buranin yarisi kadar herseyi tartisabileceginiz bi yer bulamazsiniz... o yuzden tahribat eyudur, guzelduuuurrrr, ciciduurrr... korunmali sevilmeliduuurr...

anca gidersin...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

SAdece underzeroya degil ,mod ve sifwe adminlere ihbar edebilirsiniz ,ispiyon serbest...

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    st_anger_turk
    st_anger_turk's avatar
    Erkek
    inf0xeR bunu yazdı:
    -----------------------------

st_anger_07 bunu yazdı:
    ee bende birsey hatirlatmak istiyorum araniza yeni sayilirim ama soyliym genede tabi hakkim varsa azicik simdi arkadasim arama butonuna yazdigim zaman zaten gooogleden daha kesin cozum bulabiliyorum burda eskiden beri okurdum ama bi turlu uye olamazdim simdi uyede oldum mutluyum ben her konuyu okuyorum ama ayni konudan birdn fazla varsa hepsine neden ayni yorumu yaziym

yeni üyesin tabiki bu konuda bişiler söyliyecek sahibisin ama bak şimdi murid :) ona bakarsan herşey internette yazıyor ama yani senin gibi aramasını belki bilmeyen muridler üye oluyor vs ve araştırdığında ona bakarsan foruma yazılan her konunun cevabı var ama amaç muridlerden yardım edebilicek konu başına gelmişse çözüm ne olabilir konu o yani anlatabilmişimdir inşallah :) yani dediğine göre bu forumlarda yazılanların hiçbirisi olmazdı :)

haklisin hocam dogru soyluyosun gercekten o zaman su kurallari tekrar hatirlatmamizin buyuk olcude yarari olacaktir diye dusunuyorum sahsim adina :D 

Diriliş... /// Inadina Ofke Inadina INTIKAM
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    Ben bu konunun acıklamasını cebit bilşiim fuarında verdim...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek
    ComputerWolf bunu yazdı:

SAdece underzeroya degil ,mod ve sifwe adminlere ihbar edebilirsiniz ,ispiyon serbest...

birde decemerona atmıştım pm.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yasin_55
    yasin_55's avatar
    Erkek
    bu cebitteki konferansın videosu koyulacaktı ben göremedim acaba ben mi yanılıyorum ?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BarettamazZ
    BarettamazZ's avatar
    Erkek

bir aile olmayi ve şaka kaldırmayı bilmedikten sonra mürid olmazsınız... burası tbmm değil burası siyaset meydanı da değil ayrıca bu tahribatı diğerlerinden ayıranda bu özelliği gayri resmi resmiyeti ...

...::: BarettamazZ :::...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lekton
    lekton's avatar
    Erkek
    BarettamazZ bunu yazdı:

bir aile olmayi ve şaka kaldırmayı bilmedikten sonra mürid olmazsınız... burası tbmm değil burası siyaset meydanı da değil ayrıca bu tahribatı diğerlerinden ayıranda bu özelliği gayri resmi resmiyeti ...

Cok güzel Hjm  Aklımda tutucam bu yazdıgını özellikle son 3 kelime:) 

Dikkat: Hazine Ceyhan ırmağının kıyısında iki köprü arasında... kuru ağacın Dibinde...
Toplam Hit: 7679 Toplam Mesaj: 50