Foruma Neler Oluyor ?
-
haklisin computerwolf
-
birsey dhaa var arkadaslar mesela dun bi program aldim fotosopla ilgili abi 490 megabayt neyse indirdi indirdi program bi turlu acilmiyo neye uzuliym ben simdi.kontrol etsekte versek programlari gusel olmazmi
-
Hoca uzatmayacam, sadece söylediğim gibi benim eski konulara bakablirsin. Profildeki konulara bakma, artık bilgisayar ile ilgili, özellikle soru sormak için konu açmıyorum...
-
Abi sikayet ediyorsunuz madem ,bilgisayarla ilgil konular cevapsiz diyorsunuz ,neden zahmet edip cevaplama girisiminde bulunmuyorsunuz ? modlar ve adminler mi cevaplayacak illa ? Yukarda notebook konusunu link olarak vermissin ,bu konu neden cevapsiz diye sikayet ediyorsun da sen neden cevap yazma girisiminde bulunmuyorsun veya bir tavsiyede veya bir link verip buraya bakablirsin gibi ?...onun icin hoca uzum yemek mi istiyorsunuz bagci dovmekmi ona iyi karar verin !
-
Bazı arkadaşlar bunu küfür edilmesin geyik yapılmasın vs öyle anlamışlar benim sölediğim konu ciddi konularda ciddi mesajlar vermek ve alay etmemektedir bırakın salakça bişey yazmış o onun salaklığı ben gidip bilgisayarla ilgili bişey açınca o soruya uygun cevap verilmesini istiyorum.Yani küfür edilmesin geyik yapılmasın diyorum buna dikkat edin geyik kategorisi var açsın millet oraya bişiler bizde geyik yerindede küfür edelim yani normal konularla alay ediliyor ben bunu diyorum yanlış anlaşılmasın yani inşallah anlatabilmişimdir
-
bu sitede ben kendimi bildim bileli hakaret dışında herkes istediği konuya istediği mesajı post etti,ediyor,edecektir diye düşünüyorum computerwolf yanlışım varsa düzeltin....
-
mazz yalamazz nerelerdesin nan sen :) he haklisin :D
-
gördüğün gibi tilki (wolf) gibiyiz :) yine kürkçü dükanındayiz :) hastane otomasyonu projesi var onun üzerinde çalışıyorum uzun zamandır fırsat buldukca bakınıyorum bu aralar cok fırsatım var :)
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
Yönetim ne yapsın :)) ışığı gören geldi eskiden tek geyiği ben çevirirdim şimdi birsürü geyik çeviren var asıl konudan usaklaşıyoz
-----------------------------hocam alemsin yaa :D
bu arada TAHRİ KEYİ GERİ İSTİYOZZZZ !
Toplam Hit: 7685 Toplam Mesaj: 50