Foruma Neler Oluyor ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek

Tahribatta sorun ile ilgili ne zaman yardım oldu ?

Açtığım konulara bakınız, bizzat bilgisayar konuları yada paylaşım konuları, hiç birisine yardım gelmedi. Ama geyik konusu açarsam hiti tavan yapıyor. O yüzden yardım beklemem, beklemeyinde adam gibi bir cvp almanız çok zor. Tabi bu herkez için geçerli değil, yardımcı insanlarda var. Ama bu aralar çoğu siteye takılmıyorlar... 

.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Emirreis sen bana 1tane cevapsiz kalmis soru gostersene hoca ,sacmalamayin ,siteye takilmayanda cok sikimizdeydi...takilmiyorlarsa kendilerine hoca bizi veya baskasini ilgilendirmez ,tahribat birileri yokkende vardi ve hala var...gelmeyen gelmez ,girmeyen girmez neyi ima etmeye calisiyorsunuz...

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek

Benim eski konularıma bakabilrisin...

Bu konu daha yakın tarihte

http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=49917 

İçinde yorum yazılan konularda çok, ama ya geyiğe dönüyor yada gerekli cvp yok. 

.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    garga
    garga's avatar
    Erkek

yahu kardesler abiler ablalar... bir soru sorulur cevabi bilen cevap verir, eger bilen yoksa nasil cevap verilmesini bekliyorsunuz... ben inanmiyorum ki bir soru sorulacak ve cevabi bilindigi halde sirf usanildigi icin cevap verilmeyecek tahribatta... millet birbirine yardim etmek icin can atiyor (yada ben buna inanmak istiyorum)...

cevapsiz kalan sorular olabilir ama cevabi ilinip kapanilmisda bir suru soru var... hem zaten hit yapmasini beklemeyin bu konularin, soru ve arkasina cevap olan bi konu biter uzamaz tabii... e tabii ki geyik konulari tavan yapacak hit olarak cunku geyik uzarda uzar...

ornek vereyim isderseniz soru ve cevap bi konu olarak http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=&folderid=49966 kendimide oveyim hemen! :D

anca gidersin...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jerry
    jerry's avatar
    Erkek
    zinar3535 bunu yazdı:
    -----------------------------
    essan bunu yazdı:
    zinar3535 bunu yazdı:

essan bunu yazdı:
    geyik yapanlar dolu. gecen konu actim arkadasima ünt. ödevi için diye iki tane mal geldi yumurta g*te dayandı falan dedi ötekide sırıtıyor. rene sagolsun ikiside banlandı 48 saat süreyle. işte bu gibi arkadaşlar buraya geyik yapmaya gelmişler. biri ciddi konu açıyor ötekide dereden tepeden anlatıyor bide üstüne geyik yapıyor. işte böyle ilk dalga geçenler konuyu uzattıkça uzatıyor sonra küfürleşmeler başlıyor.
    --------------------------

sanırım o mallardan birisi ben oluyorum aferin sana mürid gecenin 5 inde bakıyorum yarın okula ödev yetişecek diye yazmışsın pazar gecesi 05:40 sularında p tesi eleman ödev yetiştirecek ne denir buna sen hiç ata sözü bilmezmisin evet yumurta göte dayanmış denir bak eleman ne yazmış labali hareketler alaylı tavırlar gözlemliyorum ne zaman üye oldum aşşağı yukarı 2 hafta bismillah banı yedim neden yedim ban kıçına yumurta dayanmış bi müridin o yüzden ve nasıl ban yedim bu müridin arkadaşı sağolsun banı sallamış ders oldumu sana mürid bu bundan sonra sen yumurta dayanmadan ödevini yaparsın inşallah mallığa gelincede sanırım mal ortada bizde baktık laylom makara tukara herşey var ama sağolsun hazreti mürid 48 saati iyi geçirmiş anlaştıkmı kamil kardeşim

bak bakalım hangi tarihte ve saat kaçta açmışım konuyu. (http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=49860) madem konuyu bilmiyorsun yazmayacaksın arkadaşım. ben burda ciddi konu açmışsam laubali hareketlerden uzak dur geyik yapma. burası geyik forumu değil. ne demek yumurta g*te dayanmış. senin yazdığın o mesaj ayıp be kardeşim aramızda bayan üyelerimizde var sana hiç yakıştıramadım onu. hem ben konuyu 14.10.2007 - 10:01:23'de açmışım oysa sen sabahın 5'inde bakıyorsun konuya bişey bilmiyorsan konuya cevap verme oke. biraz terbiyeli ol efendi olda kavga ortamı yaratmayalım burda. iyi akşamlar.

güzel kardeşim bak sen msjı bayram bitiyo sabah okul var akşam 10 gibi yazmışmısın bende sabah 5 te okumuşmuyum o zamana kadar senin ödeve bir şey yazan olmuşmu olmamış doğrumu buraya kadar senin ödevini zamanında yapmayışına herkesin kullandığı bi kelimeyle takılmışmıyım takılmışım neyin davasını görüyosun sen bilseydim es geçerdim tenezzül edip okumazdım bile banane senin ödevinden der geçerdim evet bayan arkadaşlar var olduğunu cebit duarında çekilen resimlerden tespit etmiş bulunuyorum ama emin olki 2 haftalık üye olmama rağmen senden daha iyi bu siteye ayak uydurdum bu sitede makara var bak foruma neler oluyorda bile konuyu açan mürid kardeşim daşşaq gelimesini kullanıyo sen bi kere terbiyeden bahsederken kardeşlerine mal dememelisin çünki her zaman ciddiyet insanı sıkar tmmı hazreti mürid burda kapatırsak sevinirim tekrar tekrar geri dnmek olmuyo okumaya devam yardıma ihtiyacı olana yardım et zamanında et ama yumurta olayına dönmeden belki senin durumunda olanlardaa vardır sabaha ödev yetiştirecek saat daaha 11 yardım edelim cvp yazma artık kapansın konu

yaww kardes sen hala konuyu nie uzatiyorsun, adam acarsa kendisi acar, mantikli da olabilir olmayabilir de, gerekeni mod yapar. Sen nie kendince had bildirmeye, laf cakmaya calisiyorsun, seni ilgilendiren bir konumu hayir, pas gec o zaman illaki muhattap olman sart mi?

Illaki hepimizin birseyle muhattap olmasi sart mi? 

GOD IS GOD http://www.youtube.com/watch?v=v8LY2VgiikE
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek
    essan bunu yazdı:

hoca underzero hocayada özelden pm atmıştım birine sinirim bozulmuştu geçen ilgilenmedi ama olsun napalım. rene hocada msnde meşgul olduğu için sağolsun o halletti.

her birbirine sinir olup bozulanı under ne yapsın? 

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    EmiRReiS bunu yazdı:

Benim eski konularıma bakabilrisin...

Bu konu daha yakın tarihte

http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=49917 

İçinde yorum yazılan konularda çok, ama ya geyiğe dönüyor yada gerekli cvp yok. 

Haci senin actigin son konularda ben hic pc ileilgili konu goremedim ,su gonderdigin linke gelince ,konuyu acmis 8dk olmus bilen yokmu diye tekrar post atmis...simdi konuy geyige donmemis sadece cevap verilmemis...sahsen konuyuda ben yeni gordum...simdi bu konuda cevap yok diye bagci dovulmez ,zaten soruda eksiklik var o soruylada bizzat ben ilgilenecegim...+ o konuya verilecek cevaplar sence donem odevi icerigini karsilayabilecekmi ,ha oturup 10sayfa bellekler hakkinda yazi cikartabiliriz ama kimse oturup bunu yapmaz ,yapmasinida beklemeyin...

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek
    amele_2 bunu yazdı:
    essan bunu yazdı:

hoca underzero hocayada özelden pm atmıştım birine sinirim bozulmuştu geçen ilgilenmedi ama olsun napalım. rene hocada msnde meşgul olduğu için sağolsun o halletti.

her birbirine sinir olup bozulanı under ne yapsın? 

sinirlenmek derken birini şikayet edecektim. underzero hoca mod değilmi ? bu tür şikayet konularıyla ilgilenmez mi ? ilgilenmiyorsa tamam bi daha pm atmayız under hocaya. direk rene hocaya veya HolyOne hocaya gideyim.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek

tahribat.com da bi konu hakkında bilgisi olan eminim cevabını esirgemez, şahsen ben esirgemem.

tahribat.com da saçma konu açanla bkz(şu msn hacklermisiniz vs vs.) çok güzel dalga geçilir,konuyu açan g*t edilir :C

tahribat. com un amacı yok ki? burası bilgi paylaşım sitesi. yok espiri yapılmayacak, taşşak geçilmesi yasak deseniz kullanıcının üzerinde baskı oluşturursunuz, öyle olursa insanlar bu siteden soğur, ben bu sitenin en çok da konulara bakış açısını seviyorum :) ve bu değişmez sanırım. genelde aynı cins insanlarız.

bi de şu konuyu söylüym, ben bişey bilmesem önce bi araştırrım, googleden şurdan burdan. yani soru sorarak paylaşım olmaz, biraz da katkıda bulunmak lzm. hiç araştırmadan geliym, konu açıym. anlatsınlar :C 

ücretli adam mı çalışıyo burda?

///______________
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    Yönetim ne yapsın :)) ışığı gören geldi eskiden tek geyiği ben çevirirdim şimdi birsürü geyik çeviren var asıl konudan usaklaşıyoz

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
Toplam Hit: 7678 Toplam Mesaj: 50