Foton Kuşağı Nedir????
-
Lemuria bunu yazdı:
-----------------------------çok iyi hatırlıyorum 99 depreminden sonrada yaa kuranda 2000 yılı yokmuş kıyamet kopacak kesin , zaten kuranda 2000 yılı yok ama 2000 yılında kıyamet kopacak yazıyormuş , gibisinden aptalca şeyler dönüyordu .. bende 9 10 yaşlarında bir çocuktum tabi fena tırsıyordum , artık dünyanın sonu geldi son zamanları yaşıyoruz vs. modundaydım , kantar31 arkadaşım mısırlıların öyle bir rivayeti yoktur , en çok aztekler üzerinde ilerletirler o aptal iddiayı ama sıkı bi araştırmacısı olarak hiç bi şekilde net kaynağa ulaşamadım..yani yanlış rivayetler,efsaneler,göt gazları.
-----------------------------
doğrudur hoca ben karıştırıyorda olabilirim :| ama bi 2012 muhabbeti dönüyor bayadır :| -
evanescence bunu yazdı:
WebCrow bunu yazdı:
evanescence bunu yazdı:
mayrip bunu yazdı:
Türkiyede olmayacağı kesin... o yüzden gereksiz. metal fırtına gibi. 2008i geçtik hala bişey olmadı :) ütopya...
gelecek bu 2008 de desadece bir yalanca söylentiydi.bu konu içinde bulunduğumuz atmosfer.ve zaten kendini belli ediyo hava kirliliği su sıkntıları depremler vs vs
bence kendini belli eden böyle olağan üstü bir oluşum değil
dünyanın inceden inceye tükendiğidir...
dünyayı tüketende zaten işte dedğim gibi atmosferdir
-----------------------------2012 de ekmek yiyecezmi su içecezmi ? çekirdek çıtlatacazmı ? sakız çiğneyecezmi ?
şunu söyleyim ki. böyle gidilirse 2012de belki Türk malı araba çıkar piyasaya.
boşverin bunları. girelimde çıkmayız olur biter.
Yıl 2012. ve tahribatta aynı konu 5 yıl süreyle açılmış :)
-
Foton kuşağımı gerdi şimdi yaa boşverin
-
Küresel ısınmanın foton kuşağıyla ne ilgisi var 1 saattir düşünüyorum çözemedim :S
Sallıcaksan bari bi iki gün içinde deki daha heyecanlı olsun ya :)
-
Ne yani şimdi hepimiz ölecek miyiz 2012'de? Madem ben öss'yi kazanmadan önce olsaydı bu olay aq. Nerde... Bende şans olsa babam Bill Gates olurdu hocam, ahh ahh.
-
KrypT bunu yazdı:
Ne yani şimdi hepimiz ölecek miyiz 2012'de? Madem ben öss'yi kazanmadan önce olsaydı bu olay aq. Nerde... Bende şans olsa babam Bill Gates olurdu hocam, ahh ahh.
ne ölmesi asıl o zaman yaşamaya başlayacan
anlatılana göre tabi :) -
WebCrow bunu yazdı:
ne ölmesi asıl o zaman yaşamaya başlayacan
anlatılana göre tabi :)
-----------------------------Harbiden öyleymiş 2012'yi görünce sazan gibi atladım yeni bir kıyamet teorisi diye. Ama hak ver, 3 küsür yıldır ilk kez halı saha maçına gittim, geldim duşa bile girmedim saat 3.30, o kadar uzun yazıyı okumaya üşendim açıkçası hroahroa
-
valla bir çok kaynak bunu doğruluyor ezoterzm olsun eski uygarlıklardan olsun astroloji olsun hepsinin işaret ettiği yıl 2012 aralık ayını göstermektedir çok büyük değişimler olacağı kesin hatta dünyanın manyetik alanınında değişmesinden dolayı ki küresel ısınma zirve yapacak o tarihte her yerde elektrikle çalışan aletler kısa bir süreliğine çalışmayacakmış !
birde marduk olayı var ama dünya marduktan bu sefer zarar değil bence yarar görecek bakalım neler olacak insanlık artık altın çağa ilk adımını atıyor artık ruhsal güçler daha fazla ortaya çıkacak du bakalım ne olacak :) merakla beklemekteyiz.
ayrıca kıyamet dediğiniz olay illa bir yerin yakılıp yıkılması değildir ! kıyamet insanın bilinçlenmesi uyanması anlamına gelir ama malesef bizim din adamları ölecez gebereceğiz gibisinden anlattıkları için normaldır. yakıp yıkılma olaylarına tufan diyoruz kıyamet bir uyanıştır bu konuda anlatılanlarda mecazi anlatım ve sembolizm kullanılarak anlatıldığı için nereye çekersen oraya gidiyor konu :D
-
Tam da ünv.den mezun olcaam sene valla ha!ulan 12 sarmallı DNA nası olcak bizim karakterimiz elvermez oluşmasına:D
-
FireX bunu yazdı:
shockman bunu yazdı:
-----------------------------İyi Tamam Teşekkür ederim, Sevindirdin beni, yani şimdi 2012 den sonraya değişik bişeyler olacak öylemi. Alla Alla Sanırım ShockMan oldum vede Hepinize Bye Ben uyuyom kimse beni tutamaz. :(
Masal niyetine okudun şimdi yatıyorsun değilmi hoca :))
-----------------------------Yok Canım Vallada Ben Masumum. Yok Masal gibi Anlamak yahu.
İşin Aslı Dünyaya Gelişimin Mucizevi Vede Kendimden bi haber Gerçekleşmesinden bu yana Belkide Gelişme İhtimali olan Evrenimizdeki Kozmik Güçlerden ve oluşumlardan biride olabilir. Sadece 2012 De Gerçekleşeceğine inanmıyorum.
Bana Bırakırsanız Kanaatimce, Yarında Olabilir Bin Yıl sonrada Ama Öyle Bir Evrende yaşıyoruzki Olağanüstü karşılayabileceğimiz Çok Şey Gelişecektir ve Gelişmektedir.