FSM Köprü Trafiği Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkFall
    DarkFall's avatar
    Erkek

toplu taşıma kullanılsa nasıl olur?

10 saat beklemenin yerine metrobüs ile geçilse?

Nerde o eski TBT...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek

DarkFall bunu yazdı:
    -----------------------------

sen hiç mesai çıkışı zincirlikuyudan geçtin mi???

Eğer bir gün geçersen dikkat et takım elbiseli kravatlı insanların metrobüsü yolun ortasına kadar bloke ettiğini ve ayrıca yine zincirlikuyu - beşiktaş istikametinde motora ulaşmak için yüremekten götü terleyen insanları göreceksin..

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. ##
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek

IRET bunu yazdı:

rappermcs bunu yazdı:

Bu insanlara da nasıl yaranılacak arkadaş. ne güzel işte köprünün bakımı(!) yapılıyor. cık cık cık çok ayıp susun ve sıçtığınız bok ile oynayın.

Şaka mı yapıyorum yooo çok ciddiyim 2 kişiden 1 ine müstehak.. Sizi böyle hayvan gibi terbiye ederler işte 3. köprü olsun diye yalvartırlar. ondan sonrada bütün yeşilliklerin ağzına sıçarlar yandaşlarına peşkeş çekerler ve 3. köprüyü yaparlar.

Ulan halsiyetsiz adam lafım ona tatile çıkın diyeceğine bu tadilat madem yapılması gerekiyor neden alternatifleri düşünmediniz. Ulan ben vatandaşım bu şehri yöneten olsam ilk yapacağım beşiktaş kabataş eminönü sarıyer belli bölgelerden vapur ile arabaları karşıyha geçiririm. he takdir alırım hem de işimi adam gibi yapmış olurum.

Ama bu halsiyetsiz kanı bozuklar onarım boyunca daha kgs ve ogs yi ücretsiz yapmayı akıl edemiyorlar..

Bu köprü olayını savunan arkadaşların aklına şaşıyorum ben..

savunanlar ayrıca sorunlu zaten (: neyini savunacaksın, 2 köprü de ücretsiz olsa kamyon sınıfındaki binek otolara 1. köprü açılsa 2. köprüyü sadece büyük kamyonlar ve otobüsler kullanabilse bu sorun kalmaz. ama şunu unutmamak lazım akıllı adam yine yolunu bulur mesela işim her gün karşıya geçmekse arabamı anadolu yakasında bırakır sabah vapurla geçerim :) nakliye işim varsa nakliyeyi gece yaparım, ruhsatta kamyonet yazan binek aracım varsa yasak olmasına rağmen 1. köprüyü öndeki aracın götüne girip kullanırım. 3. köprü bir boka yaramayacak, demiryolu için tüpgeçit yapılması gerekiyor 2 köprü arasına demiryolu tüpgeçidi yapılırsa günde 800.000 kişi rahatlıkla taşınır, bu eziyete de kimse girmez.

Demiryolu kesin çözüm buna sonuna kadar katılıyorum. Ama bizimkiler metro ile otobüsü birleştirip adına metrobüs denilen neydüğü belirsiz bir ulaşım aracı uyduruyorlar götlerinden..

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek

KaRaKuLe bunu yazdı:

eminönü beşiktaştan kadıköy üsküdara araba vapuru çok salak bişey olur yahu böyle çözüm olmaz yegane çözüm beleş geçiş olmalı ve o salak kamyonet taksi ayırımı da kaldırılmalı abi öküz kadar jip 1. köprüden geçiyo ama fiat fiorino geçemiyor ya

Hocam biraz uç bir örnek olacak ama vakti zamanında bu topraklarda gemiler karadan yürüdü. Bu yüzden en azından bu tadilat süresince nereden olursa olsun araç taşıyacak arabalı vapurları faaliyete geçirmen lazım. arabaları uçuramayacağına göre tek yol bu kalıyor. ama kimse elini taşın altına koymadığından dolayı olan yine halka oluyor..

He bana sorarsan iyi oluyor..

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bulusma Fatihi
    Baracuda
    Baracuda's avatar
    Erkek

köprü bakımı tabiki gerekli ama bildiğim kadarıyla bu kadar az kişiyle(8 kiş) ve bu kadar yavaş bi şekilde yapılmasının tek nedeni 3. köprüye karşı oluşan tepkilerin yok olmasını sağlamak ve rahat rahat 3. köprüyü yapmak . 3. köprü yapılınca trafik çözülücekmi hayır bunun zaten onlarda biliyo ama oradan gelicek rant için herşeyi yaparlar. Onların cebi dolucak istanbulunda nüfusu 17m den 20-21 m lere tırmanıcak çok kısa bir sürede . 3. köprü etrafında açılan yerleşim alanlarıyla yoğun bir göç istanbulu bekliyor hazır olun. ASlında en kötüsü 3. köprünün 4. köprü için ilk adım olması. 

bana göre istanbulun nufusu 10m civarında filan olmalı hatta o bile fazla . Bu şehre yaptıkalrı yatırımın yarıosını başka şehirlere yapsalar sorunlar hızlıca çözülmeğe başlar ama başımızda los angeles ve dubai yi örnek alıyoruz diyen gerizekalı bi belediye başaknı varken herşey çok zor

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek

Baracuda bunu yazdı:

köprü bakımı tabiki gerekli ama bildiğim kadarıyla bu kadar az kişiyle(8 kiş) ve bu kadar yavaş bi şekilde yapılmasının tek nedeni 3. köprüye karşı oluşan tepkilerin yok olmasını sağlamak ve rahat rahat 3. köprüyü yapmak . 3. köprü yapılınca trafik çözülücekmi hayır bunun zaten onlarda biliyo ama oradan gelicek rant için herşeyi yaparlar. Onların cebi dolucak istanbulunda nüfusu 17m den 20-21 m lere tırmanıcak çok kısa bir sürede . 3. köprü etrafında açılan yerleşim alanlarıyla yoğun bir göç istanbulu bekliyor hazır olun. ASlında en kötüsü 3. köprünün 4. köprü için ilk adım olması. 

bana göre istanbulun nufusu 10m civarında filan olmalı hatta o bile fazla . Bu şehre yaptıkalrı yatırımın yarıosını başka şehirlere yapsalar sorunlar hızlıca çözülmeğe başlar ama başımızda los angeles ve dubai yi örnek alıyoruz diyen gerizekalı bi belediye başaknı varken herşey çok zor

dicek bişi birakmamışsın. altına imzamı atıyorum.

cok güzel açıklamışsın olayı. aferim :P

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

Baracuda bunu yazdı:

konu hakkında pek bir bilgim yok. koca köprüyü 8 kişimi onarıyor? Yoksa ben mi yanlış anladım

www.kriptopedi.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

http://www.bobiler.org/final_destination_fsm_m242609n

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

DarkFall bunu yazdı:

kardeşim oda büyük bi çile, yok çarptı etti freni patladı yok inek atladı deve çıktı.

boğaz köprüsünden uçarsınız mazallah.

istanbulda yaşayanlar Allaha emanet yaşıyorlar zaten.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek

karayolları yöneticilerinde de suç var

yavşaklar görüyorlar kgs turnikelerindeki kalabalığı

bi insanlık yapalımda serbest bırakalım millet işine gücüne gitsin demiyorlar

e öküzlük olunca...kafaları basmıyorki...

tabii özelleştirdiler heryeri karışamıyorlar...

veya kgs olayını kaldır herkese zorunlu yap ogs yi sorun bitsin...

Toplam Hit: 5313 Toplam Mesaj: 56