FSM Köprü Trafiği Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    glaurung
    glaurung's avatar
    Erkek

Toplu taşıma kullanılsa demişler olum siz nerde yaşıyorsunuz ? Ben başakşehirde oturuyorum ikitelli OSB'de keresteciler sitesinde çalışıyorum, 30dakika sürüyor lan 30, 5kmlik yol, allahın dağı başakşehirde trafik var amk, uydudan bakmak lazım arkadaş bu trafik nasıl oluyor ? 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    glaurung
    glaurung's avatar
    Erkek

pedercağnım ulaşım aşde üst düzey biri bu demişki bakın metrobüs kaldırmaz demiş, yine metrobüs yapıyorsanız yapın biz yolun altından çalışmamızı yaparız demiş, o zaman seçimler falan var tabi pek sallamamışlar pederi, ne zaman metrobüs tıkansa olay olsa oh iyi olmuş der. Eğer Avcılardan Yenibosnaya bağlanan bir metro yapılsaydı, zeytinburnundan mecidiye köy birleştiğinde, taksim-otosanayii, ile aksaray avcılar birleşecekti, üstelik Kadıköyde, metro kadıköy-kartalla birleşecekti, Avcılardan Kartala gidilecekti ama nerde..

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Heima
    Heima's avatar
    Erkek

Bu 2012 yılı hadi bakalım anamıza en çok kim sövecek tarzı bi yaklaşımla geliyorlar üzerimize.. 

Bkz. Ümraniye Metro Çalışması.. Dudullu Ümraniye istikameti tek şerit.. 

Bkz. Sultanbeyli > Şekerpınar Otoban bariyer temizliği onarımı..

Bkz. Haliç Köprüsü bakımı

Bkz. Yıllardır süren üsküdarın içine sıçan marmaray dalgası

Bkz. Metrobüs çilesi

Bkz. Anasının amı.. 

Arkadaş yemin ediyorum küfür ede ede cennete gidecek olcaksamda artık cehennemden loca ayırttım kendime.. O derece sövüyorum her allahın günü.. Yok ya böyle yönetim böle iktidar böle kendi kafasına göre takılan bir memleket yöneticisi gelmemiştir dünya çapında.. 

Kafana göre yol yap kafana göre yol yık kafana göre zam yap kafana göre zammı geri çek, çektiğin zammı ertesi gün yerine koy felan.. Taşşşşşşşşşşşşaaakk geçiyorlar bizde bakıyoruz mal mal.. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    The_Pilot
    The_Pilot's avatar
    Erkek

İyi olmuş Kardeşim. bence Böyle devam etsin.

[70 milyonluk Ülkede 70küsür Vilayet dururken, 70 milyonun 20'si Neden İstanbulda ? Ne gerek var bu kadar kalabalığa?]

http://www.youtube.com/watch?v=qhXcjiTOQzg Bana Ait Değil Ama, Yinede Onu Çok Seviyorum.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek

The_Pilot bunu yazdı:
    -----------------------------

İyi olmuş Kardeşim. bence Böyle devam etsin.

[70 milyonluk Ülkede 70küsür Vilayet dururken, 70 milyonun 20'si Neden İstanbulda ? Ne gerek var bu kadar kalabalığa?]

-----------------------------

Ahh ahh.

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bulusma Fatihi
    Baracuda
    Baracuda's avatar
    Erkek

bazı arkadaşlar metrobüs filanda demişte onunda içine sıçtılar abi oda kullanılmıyo artık. bkz. http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=17+haziran+2012+metrob%C3%BCs%C3%BCn+i%C3%A7ine+s%C4%B1%C3%A7%C4%B1lmas%C4%B1

Tek temennim kadıköy metrosunun açılması benim için trafiğin sonu olucak orası

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Clostridium
    Clostridium's avatar
    Erkek

yapıcak başka birşey yok maalesef ki bunun yapılması şart fakat bu mkdumunun şehrinde bok varda günde 3000-4000 göç geliyor , gelin mk bok var gelin ..

bu trafikleri gün geldiğinde aricaz ya du bakalım .s

N'oublie pas d'ou tu viens ..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mektepli
    mektepli's avatar
    Erkek

İşin ilginç yanı zırlayan aynı kişilerin 3. köprüye karşı çıkması. 

We can be more, we can be much more.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek

aQ her boka niye karşı çıkıyorsunuz bu kadar anlamıyorum ? Neymiş yeşillik gidermişte. Ota boka itiraz etmek ruhunuzda var. Yeşillik bahane. 3.Köprü ihtiyaç kimin cebine ne para girecek o ayrı konu. 80 milyonluk ülkede 20-25 milyon kişi istanbulda. ne s2m varsa hep buraya toplanmış millet. istanbulda doğup büyümesem burada yaşamam. Devlet istanbulu yaşanabilir hale getirmek için metro,metrobüs vs uğraşıyor işte. Metrobüsede karşı çıktınız. Kullanmayın aq ? metroya karşı çıkıyorsun. bitince kullanma. ne mal bir millet oldu çıktı. her s2me itiraz, itiraz nereye kadar? O sövdüğünüz köprüden bende geçiyorum. 10 dakikalık bir yolu 1 saat 10 dakikada geçiyorum. Aynı mağduriyeti bende yaşıyorum. O kadar mühendis mimar var bi bildikleri varki birşey yapıyorlar. O kadar zekiyseniz oturduğunuz yerden kaldının götünüzüde bir işe yarayın.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ugur0
    ugur0's avatar
    Erkek

o toplu taşımanında amk. cıkıyorum evden sabah 8de ümraniye mezarlıkta baslıyo amk trafigi mecbur inip yürümek zorunda kalıyorum, mezarlıktan altunizadeye kadar. bide o güneş fln canım cıkıyo amk ya üsküdara inene kadar. 

imza
Toplam Hit: 5337 Toplam Mesaj: 56