Fuat ... Hakan (RAPCİLAR BAKSİN)
-
Selamlar.. Abiler.. Gece Stara bakıorum fuat abi cıkmıs ve boys anilar mı ne boq 4 tane uzaylı yaratık cıktılar ve rapa .. kucuk dusurdular ve fuat abimis.. harıka bi rap yaparak anında cevapi verdi ve fuat abımsa fiziksel olarak saldiran hayvanlar hakkında düşüncelerinis nedir. ABİ LAR hersey RAP İÇİN ...
-
gormedim bile afyonlumuusn sen tahribatta hemseri cıkcak galiba hemide rapci
-
detayli bilgi icin tiklayin gereken cevp verildi. kendini bilmez sahislar. yorum yapmaya bile gerek yok
-
ewt gece bende isledim. bence fuat en güsel cewabı söylediği sarkıyla werdi ama o kendini bilmez sahıslar da gerceklerin yüzlerine wurulmasına dayanamayıp şuursuz bir sekilde fiziksel olarak onlara zarar wermeye çalıştılar ama basaramadılar ve basramazlarda turkce rap wardı we bundan sonrada war olacak
(EnTürkTainment)
-
ya arkadaşım rica edicem RAPCİ nedir yaaA?? yoq olm ole bi terim?? kimsemi algılayamıor rapper yawrum veya mc rapci nedir lan?? satıomuyuz buz rap'i?? rapci geldi hanıııım :@
bu arada fuat orda o adamı sikmeliydi kesimn sikmiştirde işin peşini bırakmaz o boys bilmemne ne kadar komik bi gurup lan muahahah yarıldım ayak ustu :D
-
Onlar da işte kendini rapper zannedn dj akman gibi ezikqler s*k kafalılr RAP 'in R snden çakmayıp Üstatlara dil uzatan kolpalar işte..! bnlar DRACULA olsalar ADET KANI emerler..!
-
benim raple fazla alakam yok ama hakkaten o sonradan gelenler ve gözlüklü bir tane manyak vardı(modacı mıymış ne gömleğinin üstü açıktı) dayağı hakettiydi fuat yine efendilik yaptı gerçi zor sabretti ama
-
İYİDE BU ADAMI NEDEN DÖVMÜŞLER MEVZUU NEDİR?
VE BU DÖVEN ADAMLARDA NEYİN NEYSİ?
-
bak ben son kavga olayını kaçırmışım. Adamların yaptığı tam şerefsizlik bence
-
YA GÜZEL KARDEŞİM ADAMLAR NEDEN FUATI DÖVDÜ ŞUNU Bİ ALLAH'IN KULU AÇIKLASIN OLAY NEDİR?
-
PacoRabanne bunu yazdı:
YA GÜZEL KARDEŞİM ADAMLAR NEDEN FUATI DÖVDÜ ŞUNU Bİ ALLAH'IN KULU AÇIKLASIN OLAY NEDİR?
canım kardeşim fuat turklukden fln bahsederken yalnış kelime kullandı adamlar artistlendi ne demek istion lan sen falan gibisinden fuatda abi şunları sustur yoqsa ben yapcam o işi dedi sonra fuat sahneye cıkdı bunlara atıştı fln adamlar kalkdı fuatı itti fuat dustugibi bişi oldu vs.. (ama programın devamında adam lafı ii koyuuyor bu saz deil bağlamadır die :D)(aa aklıma ne geldi bunnar reklam için kavga mavga cıkarmıs olmasın lan?? boys lar?)