Fuat ... Hakan (RAPCİLAR BAKSİN)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sipidik
    sipidik's avatar
    Erkek
    _RapBoy_ bunu yazdı:

Onlar da işte kendini rapper zannedn dj akman gibi ezikqler s*k kafalılr RAP 'in R  snden çakmayıp Üstatlara dil uzatan kolpalar işte..! bnlar  DRACULA olsalar  ADET KANI  emerler..!

oha boyslar mc mi??? solediklerinin raple alakası yoq :S

NesTo | same shit diffirent asshole
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PeriSaN
    PeriSaN's avatar
    Erkek

gözlüklü bir manyak vardı o fuata sataşıp duruyodu zaten sonra bu dallamalar geldi onlar da abarttı.Fuat Türk kültürü için göçebe falan dedi işte sonra diğeri atladı sen göçebe olabilirsin ama biz yerleşik anadolu kültürüyüz gibilerinden.vs vs

Şeytan kulağına bazuka

Soytarı meydanı boşbulunca

işte öyle oldu (ne yazdım ben ya anlamadıysanız boşverin ben de anlamadım)

Dağlar Gışımış Yolcu Üşümüş Nasıl Edem Ben, Dağlar Harami Deşme Yarami PERİŞANIM Ben
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

bu sikik boyz bilmemne ve o eşcinsel terzi yamağı fuatı aşşağıladılar bayaa

fuat efendi gibi karşılık werdi şarkılarında diss attı

ancak bu sikik boys bilmemne gorilleri diss e nasıl karşılık wereceklerini bilmedikleri için kaba kuvvete başvurdular

olay budur

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PacoRabanne
    PacoRabanne's avatar
    Erkek

sipidik bunu yazdı:

PacoRabanne bunu yazdı:

YA GÜZEL KARDEŞİM ADAMLAR NEDEN FUATI DÖVDÜ ŞUNU Bİ ALLAH'IN KULU AÇIKLASIN OLAY NEDİR?

canım kardeşim fuat turklukden fln bahsederken yalnış kelime kullandı adamlar artistlendi ne demek istion lan sen falan gibisinden fuatda abi şunları sustur yoqsa ben yapcam o işi dedi sonra fuat sahneye cıkdı bunlara atıştı fln adamlar kalkdı fuatı itti fuat dustugibi bişi oldu vs.. (ama programın devamında adam lafı ii koyuuyor bu saz deil bağlamadır die :D)(aa aklıma ne geldi bunnar reklam için kavga mavga cıkarmıs olmasın lan?? boys lar?)

Hay a.k. nasıl bir ülkede yaşıyoruz yaa adam adamı canlı yayınd dövüyor

bu arada reklam için böyle kavga olmaz güzel kardeşim!!!!!

Fuck this world if they cant understand me!!!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sipidik
    sipidik's avatar
    Erkek
    PacoRabanne bunu yazdı:

sipidik bunu yazdı:

PacoRabanne bunu yazdı:

YA GÜZEL KARDEŞİM ADAMLAR NEDEN FUATI DÖVDÜ ŞUNU Bİ ALLAH'IN KULU AÇIKLASIN OLAY NEDİR?

canım kardeşim fuat turklukden fln bahsederken yalnış kelime kullandı adamlar artistlendi ne demek istion lan sen falan gibisinden fuatda abi şunları sustur yoqsa ben yapcam o işi dedi sonra fuat sahneye cıkdı bunlara atıştı fln adamlar kalkdı fuatı itti fuat dustugibi bişi oldu vs.. (ama programın devamında adam lafı ii koyuuyor bu saz deil bağlamadır die :D)(aa aklıma ne geldi bunnar reklam için kavga mavga cıkarmıs olmasın lan?? boys lar?)

Hay a.k. nasıl bir ülkede yaşıyoruz yaa adam adamı canlı yayınd dövüyor

bu arada reklam için böyle kavga olmaz güzel kardeşim!!!!!

abi ne bilim pop kulturu ebemizi sikti her poqa işkilleniorz

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PacoRabanne
    PacoRabanne's avatar
    Erkek

YA BEYLER SİZE ÇOK AÇIK Bİ ŞEY KONUŞUYİMMİ=

ABİ BUNU YABANCILAR YAPTIĞI ZAMAN BU RAP, HİP-HOP MÜZİĞİ FALAN ONLAR DAHA İYİ YAPIYO BİZ BECEREMİYORUZ KARDEŞİM ELİMİZE AYAĞIMIZA BULAŞTIRIYORUZ A.K.

BANA GÖRE BU İŞİ TÜRKİYEDE EN İYİ YAPAN VE TEK YAPAN İSİM CEZA'DIR

GERİSİ HİKAYE...!!!!

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sipidik
    sipidik's avatar
    Erkek
    hacı cidden seni baya akıllı biri falan bilirdim ama walla gozumden dustun artık bu yorumuda duydum yaa neyse olayı rapper olmamana veriorm..

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PacoRabanne
    PacoRabanne's avatar
    Erkek

sipidik bunu yazdı:

hacı cidden seni baya akıllı biri falan bilirdim ama walla gozumden dustun artık bu yorumuda duydum yaa neyse olayı rapper olmamana veriorm..

Güzel kardeşim bende seni severim ama biraz beyninle düşünmeye ne dersin???

emin ol ben senden daha çok biliyodurum bu müziği o yüzden sidik yarışına giripte abuk subuk laflar yazma bana!!!!

tanımadığın kişiler hakkında yorum yapma ben senin söylediğin sözlere nasıl saygı gösterdiysem sende göstermek zorundasın yok rapper olmamana veriyorum gibi yazılar yazamazsın..!!!!

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hypnotize
    Hypnotize's avatar
    Erkek

:) smdi sira bana geldi sanirim

sipidik CEZA dedin sanirim ?CEZA dedigin ne yapiyor ? hizLi konusup RAP ci oLcam diye ugrasan bi sahis. CEZA nin kac parcasi kendinin ? turkiyede FUAT ve SAGOPA dir RAP i ayakta tutan. ceza gazete kosesi MC si... su zamana kadar fuat in yaptigi RAP i kmse yapamadi arkadasim! bilip bilmeden konusmayin. konu su anda kim daha iyi RAPPER diiL RAP e yapiLan saLdiri.

tamam peki hersey guzel yasamdaki gunler gecici dostlar neki hersey ayni umutsa yalan yani bitebilir yani gorebilir seni bugun allah yani dogabilir icinde melek yada seni gorebilir bu gece seytan yani dogabilir icinde iblis
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    takla_atan_imam
    takla_atan_imam's avatar
    Erkek

Fuat Bati Berlin varoslarindan, mikrofonu aldimi eline beter eder sozleri en korkunc kabusdan

Uslubu tarikat-ul tahribatdan, saldiri dedikleri popcuyum diyen yamaklardan

Akibetin belli, bu sozler sana undergrounddan

Tahribin belli, sille geliyor en aci sozler Boys anilara Fuat'dan.

Bu

Girmeden tefrika bir millete, dusman giremez.Toplu vurdukca yurekler, onu top sindiremez.Enbiya yurdu bu toprak suheda burcu bu yer, Bir yikik turbesinin ustune Mevlana titrer.
Toplam Hit: 8269 Toplam Mesaj: 48