Fuat ... Hakan (RAPCİLAR BAKSİN)
-
_RapBoy_ bunu yazdı:
Onlar da işte kendini rapper zannedn dj akman gibi ezikqler s*k kafalılr RAP 'in R snden çakmayıp Üstatlara dil uzatan kolpalar işte..! bnlar DRACULA olsalar ADET KANI emerler..!
oha boyslar mc mi??? solediklerinin raple alakası yoq :S -
gözlüklü bir manyak vardı o fuata sataşıp duruyodu zaten sonra bu dallamalar geldi onlar da abarttı.Fuat Türk kültürü için göçebe falan dedi işte sonra diğeri atladı sen göçebe olabilirsin ama biz yerleşik anadolu kültürüyüz gibilerinden.vs vs
Şeytan kulağına bazuka
Soytarı meydanı boşbulunca
işte öyle oldu (ne yazdım ben ya anlamadıysanız boşverin ben de anlamadım)
-
bu sikik boyz bilmemne ve o eşcinsel terzi yamağı fuatı aşşağıladılar bayaa
fuat efendi gibi karşılık werdi şarkılarında diss attı
ancak bu sikik boys bilmemne gorilleri diss e nasıl karşılık wereceklerini bilmedikleri için kaba kuvvete başvurdular
olay budur
-
sipidik bunu yazdı:
PacoRabanne bunu yazdı:
YA GÜZEL KARDEŞİM ADAMLAR NEDEN FUATI DÖVDÜ ŞUNU Bİ ALLAH'IN KULU AÇIKLASIN OLAY NEDİR?
canım kardeşim fuat turklukden fln bahsederken yalnış kelime kullandı adamlar artistlendi ne demek istion lan sen falan gibisinden fuatda abi şunları sustur yoqsa ben yapcam o işi dedi sonra fuat sahneye cıkdı bunlara atıştı fln adamlar kalkdı fuatı itti fuat dustugibi bişi oldu vs.. (ama programın devamında adam lafı ii koyuuyor bu saz deil bağlamadır die :D)(aa aklıma ne geldi bunnar reklam için kavga mavga cıkarmıs olmasın lan?? boys lar?)
Hay a.k. nasıl bir ülkede yaşıyoruz yaa adam adamı canlı yayınd dövüyorbu arada reklam için böyle kavga olmaz güzel kardeşim!!!!!
-
PacoRabanne bunu yazdı:
sipidik bunu yazdı:
PacoRabanne bunu yazdı:
YA GÜZEL KARDEŞİM ADAMLAR NEDEN FUATI DÖVDÜ ŞUNU Bİ ALLAH'IN KULU AÇIKLASIN OLAY NEDİR?
canım kardeşim fuat turklukden fln bahsederken yalnış kelime kullandı adamlar artistlendi ne demek istion lan sen falan gibisinden fuatda abi şunları sustur yoqsa ben yapcam o işi dedi sonra fuat sahneye cıkdı bunlara atıştı fln adamlar kalkdı fuatı itti fuat dustugibi bişi oldu vs.. (ama programın devamında adam lafı ii koyuuyor bu saz deil bağlamadır die :D)(aa aklıma ne geldi bunnar reklam için kavga mavga cıkarmıs olmasın lan?? boys lar?)
Hay a.k. nasıl bir ülkede yaşıyoruz yaa adam adamı canlı yayınd dövüyorbu arada reklam için böyle kavga olmaz güzel kardeşim!!!!!
abi ne bilim pop kulturu ebemizi sikti her poqa işkilleniorz -
YA BEYLER SİZE ÇOK AÇIK Bİ ŞEY KONUŞUYİMMİ=
ABİ BUNU YABANCILAR YAPTIĞI ZAMAN BU RAP, HİP-HOP MÜZİĞİ FALAN ONLAR DAHA İYİ YAPIYO BİZ BECEREMİYORUZ KARDEŞİM ELİMİZE AYAĞIMIZA BULAŞTIRIYORUZ A.K.
BANA GÖRE BU İŞİ TÜRKİYEDE EN İYİ YAPAN VE TEK YAPAN İSİM CEZA'DIR
GERİSİ HİKAYE...!!!!
-
hacı cidden seni baya akıllı biri falan bilirdim ama walla gozumden dustun artık bu yorumuda duydum yaa neyse olayı rapper olmamana veriorm..
-
sipidik bunu yazdı:
hacı cidden seni baya akıllı biri falan bilirdim ama walla gozumden dustun artık bu yorumuda duydum yaa neyse olayı rapper olmamana veriorm..
Güzel kardeşim bende seni severim ama biraz beyninle düşünmeye ne dersin???emin ol ben senden daha çok biliyodurum bu müziği o yüzden sidik yarışına giripte abuk subuk laflar yazma bana!!!!
tanımadığın kişiler hakkında yorum yapma ben senin söylediğin sözlere nasıl saygı gösterdiysem sende göstermek zorundasın yok rapper olmamana veriyorum gibi yazılar yazamazsın..!!!!
-
:) smdi sira bana geldi sanirim
sipidik CEZA dedin sanirim ?CEZA dedigin ne yapiyor ? hizLi konusup RAP ci oLcam diye ugrasan bi sahis. CEZA nin kac parcasi kendinin ? turkiyede FUAT ve SAGOPA dir RAP i ayakta tutan. ceza gazete kosesi MC si... su zamana kadar fuat in yaptigi RAP i kmse yapamadi arkadasim! bilip bilmeden konusmayin. konu su anda kim daha iyi RAPPER diiL RAP e yapiLan saLdiri.
-
Fuat Bati Berlin varoslarindan, mikrofonu aldimi eline beter eder sozleri en korkunc kabusdan
Uslubu tarikat-ul tahribatdan, saldiri dedikleri popcuyum diyen yamaklardan
Akibetin belli, bu sozler sana undergrounddan
Tahribin belli, sille geliyor en aci sozler Boys anilara Fuat'dan.
Bu