Fuat ... Hakan (RAPCİLAR BAKSİN)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    castertroy51
    castertroy51's avatar
    Erkek

tugay_anilar@lycos.de

solistlerinin mail adresi

tepkilerimizi direk gösterelim

ölüm nereden gelirse gelsin hoş gelsin sefa gelsin
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    castertroy51
    castertroy51's avatar
    Erkek

tugay_boysanilar@lycos.de

solistlerinin mail adresi tepkimizi direk gösterelim

ölüm nereden gelirse gelsin hoş gelsin sefa gelsin
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek

burrayada aynısını yazıyorum.

heeeaay dostum tv'den izledim çok üzüldüm.fuat ve emre dostlarım arkanızdayım.PEACE!

bu ne ulan tv'de izlenecek başka bir b.k'da kalmadı.lolipop yalayıcıları yine kendilerinden 10 kat büyük bedenlerdeki kıyafetleri ile maymun gibi şarkı söylüyorlardı.bide yetmezmiş gibi canlı yayında kavga ediyorlardı.tabii bundan herkes memnundur sanırım.lolipop yalayıcılarıda tv programcısııda kanal sahibide iyi prim yapmışlardır. amerika ve fransa'daki gangsta rap'e özeniyorlar lolipop yalayıcıları..bisktirin gidin işiniz yok mu?

son olarak bu eylemin bilerek ve isteyerek yapıldığınada hiç şüphem yok.nitekim sanki programda birşey olacakmış gibi reklamların tv'nin yayın anlayışına aykırı 14.dk boyunca reklam girmesi(babalarının hayrına reklam vermezler vakit geçirmek için en azından 2/3 tane kendi dizilerinin,filmlerinin reklamlarını yaparlar ama öyle olmadı sırf reklam verildi).

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karaca
    karaca's avatar
    Erkek

Dünyada en sevmediğim müzik rock ve rap müziğidir.Bu dediğiniz Fuat  filan birde rap'e eski Türklerden kaynak bularak şamanist geleneklerini rap'e kaynak göstermektedir.Söyledikleri parçların içinde geçen kelimelerin yarısı yabancıdır.>yeah filan<Rap ne denildiği belli olmayan sadece ritmle yapılan müzik bile denemeyecek bir faaliyettir.

ALSADA BU SEVDA CANIMIZI <br> HAYATIN ANLAMI SİYAH KIRMIZI!!!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    8mm
    8mm's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Alayına kılım a.q müzik kültürümüzün içine sıçtılar..

Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın. 8mm@tahribat.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Afyon
    Afyon's avatar
    Erkek
    ya abi olurmu .. .türk kültürüne  .. ya baba fuat rap ile elestirisin yaptı  :( rapi kötülemiyelım ceza gibi bi yetenek var elimise ramiz var  istanbulatackt sago var bunlar hepsi birer benım gözümde star lütfen hepsı cok yetenekli fuat abiye haksılık olud ordakı gözlüklü borborusmu top mu ne a.q evladi kariştirdi ve fuat abi canli yayında olmasında rahmen aaradan  5 dk geçmeden  ... anında sözleri yazdi ve.. şikayetını dile getirdi.. bence tr de rap dinleyen cok .. ayrıca cok musik daki metal cilaride ben sefmem resmen aniriyorlar... abi.  zevkler ve renkler tartişilamas ... burdasadece boys anılar denen yaratıklar hazlıklıkda bulundular sadece bunu demek istedım evet kardes AFYONLUYUM ;) sen kımlerdensın ben AFYON/EMİRDAĞ ;)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sipidik
    sipidik's avatar
    Erkek
    karaca bunu yazdı:

Dünyada en sevmediğim müzik rock ve rap müziğidir.Bu dediğiniz Fuat  filan birde rap'e eski Türklerden kaynak bularak şamanist geleneklerini rap'e kaynak göstermektedir.Söyledikleri parçların içinde geçen kelimelerin yarısı yabancıdır.>yeah filan<Rap ne denildiği belli olmayan sadece ritmle yapılan müzik bile denemeyecek bir faaliyettir.

kardeşim anlamadığın olaya neden giriorsun??

bu arada hacı ben sana saygısızlık etmek istemedim ne bilim ceza fln diince raple fazla alakan yoq sandım sende uslubunu bozmasan??

NesTo | same shit diffirent asshole
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dipLoit
    dipLoit's avatar
    Erkek
    rap i adam gibi yapan bi fuatı tanıyorum bi de sagopayı..
    cezanın ta ak. lolipopunu yesin o..
    rap esasen yetenek isteyen bisiy ama malesef ülkemizde ortalık özenti rapciden gecilmiyo. ben sahsen metalciyim, rap i de fazla dinlemem bu özentiler yüzünden, ama isini hakkıyla yapan bu fuat a ipnelik yapmıslar. ki olayın kesinlikle önceden planlandıgına eminim. show bunlar show.

bir imzam bile yok
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karatahta
    karatahta's avatar
    Erkek
    kimse asıl sorulması gereken soruyu sormuyorki....FUAT'IN ASENANIN AHU TUĞBANIN VE OĞUZ YILMAZ IN OLDUĞU Bİ PROGRAMDA NE İŞİ VAR...BİR KERE OLSUN GÖRDÜNÜZMÜ SAGOPAYI FUCHSU BÖYLE PROGRAMLARDA....

Çekil,Önümden Çekil...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek

8mm bunu yazdı:

Alayına kılım a.q müzik kültürümüzün içine sıçtılar..

+99999999999

Toplam Hit: 7889 Toplam Mesaj: 48