Fuat ... Hakan (RAPCİLAR BAKSİN)
-
sen takma kafanı wert kardeşim. hayatlarında 1 kez olsun türk rapi dinlemeyipte amerikalıların yaptığı hızlandırılmış popu rap zannedenler, yada barikat vb. dandik grupları dinleyenler en başından beri vardı. ve rap hakettiği yere bazı yanlışlıklarla da olsa geliyo ve bu akın dvm edecektir -
nedne rapçi demeyelim.
yabancı söyleyice msc deyince daha karizmatik mio luyor ak.
-
sipidik bunu yazdı:
karaca bunu yazdı:Dünyada en sevmediğim müzik rock ve rap müziğidir.Bu dediğiniz Fuat filan birde rap'e eski Türklerden kaynak bularak şamanist geleneklerini rap'e kaynak göstermektedir.Söyledikleri parçların içinde geçen kelimelerin yarısı yabancıdır.>yeah filan<Rap ne denildiği belli olmayan sadece ritmle yapılan müzik bile denemeyecek bir faaliyettir.
kardeşim anlamadığın olaya neden giriorsun??Ben en az senin kadar rap müziğinden anlarım.İçindeki kelimelerin yarısı yabancı olan, 70 milyonun karşısında, karşısındaki insan almanca küfürler eden bir insanı hala savunuyorsunuz.Ben yukarda şamasitlerden filan bahsederken, rap'in kaynağı şurasıdır, burasıdır demedim.Heralde şamanistlerden filan bahsedince rap müziğinin kaynağı şamansitlerdir gibi bi anlam çıkardınız.Ben sadece Fuat'ın bir televizyon programında dediklerini aktardım.
-
sipidik bunu yazdı:
PacoRabanne bunu yazdı:
YA GÜZEL KARDEŞİM ADAMLAR NEDEN FUATI DÖVDÜ ŞUNU Bİ ALLAH'IN KULU AÇIKLASIN OLAY NEDİR?
canım kardeşim fuat turklukden fln bahsederken yalnış kelime kullandı adamlar artistlendi ne demek istion lan sen falan gibisinden fuatda abi şunları sustur yoqsa ben yapcam o işi dedi sonra fuat sahneye cıkdı bunlara atıştı fln adamlar kalkdı fuatı itti fuat dustugibi bişi oldu vs.. (ama programın devamında adam lafı ii koyuuyor bu saz deil bağlamadır die :D)(aa aklıma ne geldi bunnar reklam için kavga mavga cıkarmıs olmasın lan?? boys lar?)
oalbiler hacı ..dunya olmus sahne bole reklam yapmak istien var cok ibne yeahhh...yeahh!! -
ic3 sevgili kardeşim rock dinleyenlere neden rockci demioz??? çünki rocker artık dünyaca kabul almuş biterim nie internet dioz a.q dahamı karizma da orüt bağmıdır nedir demioz?? alakası yoq sadece o şekilde kabul oldugu için zaten çıkış yeri amerika olan bişeyi nekadar türkleştirmeye calısırsan oş a.q ozunde gene amerikan.. ama genede her şeyiyle olmasın die caba gosterioruz... bu arada fuat bu saz deil bağlamadır okkes dedi ama saz zaten telli calgıların tumune verilen addır kendisi birazcık ökkeşlik yapdı neyse sktr edin zaten
-
gençler
benim bir kardeşim albüm çıkardı
Ege Çubukçu
sahip çıkın ege kardeşime................. -
olm tiksinerek dinliyom o adamı neymiş kardeşim albüm çıkardı destekleyin
yener kardeşim albüm yapıyo destekleyin
sığınak'tan temas ve kule kardeşlerim albüm yapıyo onlarıda destekleyelim ege denen dandik adamı 8-10 a katlar bu yazdıklarım