folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Fullorganikhit İle Google Da Yükselmek Hem Çok Kolay Hemde Ücretsiz !

Fullorganikhit İle Google Da Yükselmek Hem Çok Kolay Hemde Ücretsiz !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo

gugul amca öper sizi haberiniz olsun :D benzer programı kullandım ve zararlarını gördüm  :)

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SARI
    SARI's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

işlerimi hallettikten sonra deneyecem, yorumları yazarım buraya.

@C_e_Z_a hocam uzun zamandır görünmüyordun?

Ban Sebebi : Molrada Haarket Eiğtti için Bdnlaanı... Türkçe öğretmenliği okuyan arkadaşım sana ders verebilir admin arkadaş :)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek

interfector bunu yazdı:
    -----------------------------

gugul amca öper sizi haberiniz olsun :D benzer programı kullandım ve zararlarını gördüm  :)

Genelde SEO konusunda tecrübeli arkadaşlarımız programdan duydukları ilk kaygı bu.

Birönceki konuda bir bağlantı verdim - konuda da arkadaşlarımız aynı sizin gibi benzer kaygıları var. Eğer o konu altındaki yorumları incelerseniz detaylı biçimde bilgilendirici cevapları var hocam. Aradığınızı bulamadıysanız şayet bende tahribat üzerinden seve seve yardımcı olurum.

İlk mesajlarda da zaten bu ve benzeri kaygı duyan arkadaşlarımıza açıklamalarda bulundum.

Bu konudaki aslında varolan  kaygıların çözümü programı bilinçli kullanmakla çözülebilir arkadaşlar.

Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek

SARI bunu yazdı:

Askerlikti işsizlikti hesap şifresi çalınmasıydı falan işte hocam.... :) Ama döndüm yuvaya :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SARI
    SARI's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

C_e_Z_a bunu yazdı:

SARI bunu yazdı:

Askerlikti işsizlikti hesap şifresi çalınmasıydı falan işte hocam.... :) Ama döndüm yuvaya :)

hayırlısı Hocam. Hoşgeldin tekrardan yuvaya :)

Ban Sebebi : Molrada Haarket Eiğtti için Bdnlaanı... Türkçe öğretmenliği okuyan arkadaşım sana ders verebilir admin arkadaş :)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek

SARI bunu yazdı:

C_e_Z_a bunu yazdı:

SARI bunu yazdı:

hayırlısı Hocam. Hoşgeldin tekrardan yuvaya :)

Hoşbulduk hocam :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

Bu tarz programlar gecici bir süre fayda sağlıyormuş gibi görünse bile uzun vadede googledaki yerinizi olumsuz etkiler

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Öncelikle maksadım baltalamak değil deneyimlerimdir.

Hocam öncelikle bu programlar uzun vadede zararlıdır bi ton denedim çin sitesinden fransızına almanından osuna busuna kadar..

Eğer adsense kullanıyorsanız zaten hiç denemeyin!!

Hep şunu demişsin arkadaşların yorumları vs.. kim ne derse desin kendi yaptığım deneyler ve google amcanın verdiği cevapları değiştirmez.

Hele ki bu aralar google dayı adet gününde olsa gerek ne halt yediği belli değil. Panda algoritmasını öyle bir karıştırdılar ki yazılımcılar hak getire.

Lafı fazla uzatmaz isek işin özü şudur : Google dayı orgaik arama motoru hitleri dışında hiçbir hiti sevmez. istediği kadar organik olsun ister köyde yetiştir özenle bak altını değiştir yemini ver ne yaparsan bu gün değilse bile yarına bu iş patlayacak.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek

Evet kaygılarınızı anlıyorum ama gördüğüm kadarıyla programı denemeden bazı yorumlar yapmak daha basit ve sıradan bir davranış.

Bence denedikten sonra gördüğünüz olumsuzlukları burada paylaşsanız daha iyi olur.

Önceki açıklamalarda zaten bu konuda nasıl bir önlem alacağınızı anlatmaya çalıştım arkadaşlar.

Yinede tabi tüm görüşler bizim için önemli.

Şahsen kendi çalışmalarımda da kullanmaktayım, müşterilerim içinde kendi sitem içinde.

4 anahtar kelimemde şuan ilk 5 'e oynuyorum ve kelimeler gerçekten sektörün en değerli kelimeleri.

Yinede denemenizde fayda var arkadaşlar, sonuçta biz hizmeti ücretsiz sunuyoruz. Sizlerden birşey beklemiyoruz. Sadece ülkemizinde web dünyasında hatrı sayılır kitlelere sahip bir programı - network'ü olsun istiyoruz.

Zaten sürekli geliştirmekteki amacımız , kısa süre sonra 3 popüler dilde programı uluslararası bir mecraya sokma isteyişimizdendir.

Tüm yorumlar için teşekkür ederim. 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Haa bu programın coderi sen misin ? 

Ben bu programı denedim.Deney falan yapmadım ama şahsi görüşüm ayarında kullanılırsa program zararlı olmaz.Ben programı ilk kullandıgım 2 saatde yaklasık 20 tane hit aldım ama ondan sonra kullanmadım.Bir seferlik böle bir durum oldu bunun bana zararı olur mu hacı ?

İngilizce turizm sitesinde oldu bu olay.

Toplam Hit: 6124 Toplam Mesaj: 57