folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Fullorganikhit İle Google Da Yükselmek Hem Çok Kolay Hemde Ücretsiz !

Fullorganikhit İle Google Da Yükselmek Hem Çok Kolay Hemde Ücretsiz !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek

IRET bunu yazdı:
    -----------------------------

C_e_Z_a bunu yazdı:

IRET bunu yazdı:

Program kasmaktan siteyle ilgilenememiş

Nasıl yani hocam ?

resim

hocam resimlerin çözünürlüğü çok düşük, yazılar da yetersiz olmuş, aceleye gelmiş.

Evet yeni sürüm çalışmalarından dolayı web sitesi tasarımıyla pek ilgilenemedik.
    tabi detaylı bir çalışma lazım web sitesi için - yakında elden geçecek hocam. uyarınız için teşekkür ederim. 

Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nessaj
    nessaj's avatar
    Erkek
    Abi madem tbt ye kiyak yapilmicak neden tbt de reklami yapiliyor? Ayrica yazilmciniz soylediginiz kadar iyi olmadigini net bir sekilde soyliyebilirim. Bunu yazilimda denedigim birkac seye goew soyluyorum.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek

nessaj bunu yazdı:
    Abi madem tbt ye kiyak yapilmicak neden tbt de reklami yapiliyor? Ayrica yazilmciniz soylediginiz kadar iyi olmadigini net bir sekilde soyliyebilirim. Bunu yazilimda denedigim birkac seye goew soyluyorum.

TBT'ye kıyak yapmama konusu hocam : Üyelik tipleri programın en başında yapıldığı için bu mümkün değil. Ben ayrıca tanıtımından ve desteğinden sorumluyum.el
    O konuda yazılımcı ilede görüştüm mümkün olmadığını söyledi. Ben buradaki arkadaşlarımızında faydalanması için bu tanıtımı yaptım sonuçta senelerdir buradayım ve faydalı şeyleri paylaşmak bir TBT geleneğidir hocam.

Yazılımın eksikleri konusunda fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim ayrıca. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bauer
    Bauer's avatar
    Erkek

Gelen sorulara verilen cevaplar ve ilgi/alaka için teşekkürler, demek istiyorum ben sadece :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek

Bauer bunu yazdı:

Gelen sorulara verilen cevaplar ve ilgi/alaka için teşekkürler, demek istiyorum ben sadece :)

Asıl ilgi için ben teşekkür ederim hocam :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek

Konuyu biraz hortlatalım :)

Programın yeni versiyonu için yapılan çalışmalar hızlı birşekilde devam ediyor.

3 dil özelliği - daha hızlı hit akışı ve daha az sistem gereksinimi ile pc'lerde donmalara karşı alınan önlemler ile ağımızdaki üyelerimizin organik hit gereksinimleri kesintisiz karşılanacak arkadaşlar.

Programın arayüzü gelen kullanıcı tavsiyeleri ışığında sıfırdan değiştiriliyor ve yine bir ilke imza atacağımız 2 büyük özelliklede geliyor.
    Şimdilik bu özellikleri saklı tutuyorum çünkü malum özgün fikirler şu zamanda aşırı değerli :)

Ama gerçekten piyasanın adından sözettiren bir programı olacağını sizlere garanti edebilirim.

Ve en başından beri dediğimiz gibi herşey ücretsiz olacak! 

sevgiler tbt :) 

Toplam Hit: 6129 Toplam Mesaj: 57