Fullorganikhit İle Google Da Yükselmek Hem Çok Kolay Hemde Ücretsiz !
-
Burayı alayım, yemekten sonra şey edicem.
-
HannibALgan bunu yazdı:
-----------------------------Burayı alayım, yemekten sonra şey edicem.
-----------------------------
Peki hocam ben buradayım afiyet olsun :) -
Organic Hit seçeneğini seçmezsek ne şekilde arama yapıyor hocam ?
-
SinusX bunu yazdı:
-----------------------------Organic Hit seçeneğini seçmezsek ne şekilde arama yapıyor hocam ?
- Organik Hit'i seçmezseniz - ayarladığınız şekilde saat bazında sizin arzuladığınız ziyaretçiyi gönderiyor hocam.
Örneğin saatte 10 ziyaretçi derseniz saatte 10 kişi direkt olarak sizin ayarladığınız zaman veya standart zaman boyunca sitenizde dolanıyor. ( Sayfaların gezme sürelerinide siz ayarlayabilirsiniz. ) -
C_e_Z_a bunu yazdı:
-----------------------------SinusX bunu yazdı:
-----------------------------Organic Hit seçeneğini seçmezsek ne şekilde arama yapıyor hocam ?
- Organik Hit'i seçmezseniz - ayarladığınız şekilde saat bazında sizin arzuladığınız ziyaretçiyi gönderiyor hocam.
Örneğin saatte 10 ziyaretçi derseniz saatte 10 kişi direkt olarak sizin ayarladığınız zaman veya standart zaman boyunca sitenizde dolanıyor. ( Sayfaların gezme sürelerinide siz ayarlayabilirsiniz. )
-----------------------------Şimdi bi deneme yaptım ayarları standartta bıraktım bakalım kişisel blog sitem gerçi boş bi yazı ekleyip öyle deniyim :)
-
SinusX bunu yazdı:
-----------------------------C_e_Z_a bunu yazdı:
-----------------------------SinusX bunu yazdı:
Örneğin saatte 10 ziyaretçi derseniz saatte 10 kişi direkt olarak sizin ayarladığınız zaman veya standart zaman boyunca sitenizde dolanıyor. ( Sayfaların gezme sürelerinide siz ayarlayabilirsiniz. )
-----------------------------Şimdi bi deneme yaptım ayarları standartta bıraktım bakalım kişisel blog sitem gerçi boş bi yazı ekleyip öyle deniyim :)
Hatırlatmakda fayda var hocam :
- Direkt hit alexa değerinizi arttırır. Ama İnternet Explorer'da Alexa Toolbar tavsiye etmekteyiz.
- Organik hit ise - standart üyelerimizin ilk on sayfa sonucunda çıkan anahtar kelimelerinde fayda sağlar. Birkaç gün içerisinde sıralamadaki yerinizdeki farkı gözlemleyebilirsiniz. -
hacı soru sordum ama düzgün bi cevap vermedin soruma.Bu programın dengi olan yurtdısı hizmet veren bi program var mı?
-
u235 bunu yazdı:
-----------------------------hacı soru sordum ama düzgün bi cevap vermedin soruma.Bu programın dengi olan yurtdısı hizmet veren bi program var mı?
Bildiğim kadarıyla yurtdışı hizmet veren Almanya ve Çin servisleri var ama onlar hakkınd detaylı bir bilgim yok hocam.
-
Ben işim gereği sabah 8 ile akşam 5-6'a kadar nette ve bilgisayar başındayım ve saatlik 100 tekil hit istiyorum diyelim. Rakama takılıp kalma, % alabilmek için direkt 100 yazdım.
şimdi bu programı aktif kullanırsam günde 8-9 saat kadar günlük 800-900 tekil hit alabilirmiyim? Kota sınırlaması var mı? İleri de yapmayı düşündüğüm Google Adsense için sikinti çıkartır mı?
Olmadı sen PM at msnden şeyedek
-
HannibALgan bunu yazdı:
-----------------------------Ben işim gereği sabah 8 ile akşam 5-6'a kadar nette ve bilgisayar başındayım ve saatlik 100 tekil hit istiyorum diyelim. Rakama takılıp kalma, % alabilmek için direkt 100 yazdım.
şimdi bu programı aktif kullanırsam günde 8-9 saat kadar günlük 800-900 tekil hit alabilirmiyim? Kota sınırlaması var mı? İleri de yapmayı düşündüğüm Google Adsense için sikinti çıkartır mı?
Olmadı sen PM at msnden şeyedek
Google Adsens kullanıcılarımızıda garantiye aldık :) İçerikler gizleniyor. Sayfa gezimi tamamen program tarafından yaptırılıyor.
Şimdi hocam sitede bulunma süresi maksimum 3 Dk. Ne kadar siteyi gezdiğinize bağlı ama tam matematik işlemi yapmadan tahmini söyleyeyim. Evet mümkün o kadar hit almanız. Programda ne kadar online iseniz o süre zarfında sürekli hit kazanır ve saat başlarından itibaren sitenize ziyaretçi gönderilir. Sürekli bir döngü yani. Ama direkt hit isteğinizi saatlik kazanacağınız hiti ortalama alarak ayarlayın. Kimi kullanıcı 150 sn standart kullanır kimi 180 sn ziyaret edilmesini isteyebilir. O yüzden kesin bir hit veremiyorum anlıyorsunuzdur durumu.