folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Fullorganikhit İle Google Da Yükselmek Hem Çok Kolay Hemde Ücretsiz !

Fullorganikhit İle Google Da Yükselmek Hem Çok Kolay Hemde Ücretsiz !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SysTeMeRRoR
    SysTeMeRRoR's avatar
    Erkek

adult siteye musade var mi ?

"Hayatta en acikli sey, bir insanin, problemin kendinden kaynaklandigini gorememesidir." Carl Gustav Jung
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek

birden fazla arama kelimesi için ayrı ayrı url mi ekleyeceğiciz yoksa araya virgül koysak olur mu?

"We think too much and feel too little." By Charlie Chaplin from The Great Dictator.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serhat8102
    serhat8102's avatar
    Erkek

hocam bari google a sahtekarlık yapmayın sonra aradığımızı bulamıyoz google da :D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek

google maps üzerinenden gönderiyor ne demek?

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek

u235 bunu yazdı:
    -----------------------------

Haa bu programın coderi sen misin ? 

Ben bu programı denedim.Deney falan yapmadım ama şahsi görüşüm ayarında kullanılırsa program zararlı olmaz.Ben programı ilk kullandıgım 2 saatde yaklasık 20 tane hit aldım ama ondan sonra kullanmadım.Bir seferlik böle bir durum oldu bunun bana zararı olur mu hacı ?

İngilizce turizm sitesinde oldu bu olay.

Dediğim gibi hocam bilinçli kullanıldığında hiçbir sıkıntı yaşamıyorsunuz.
    3 aydır kullanan kullanıcılarımızdan tek bir şikayet almadık şuanda.

Coder'i ben değilim bu arada bir abimiz. Muhammed Ravullu. Ben teknik destek sağlıyorum kullanıcılarımıza.

Bu arada yakında dünyaya açılmak için çalışmalarımızıda tüm kullanıcılarımıza ücretsiz sunacağız :) 

Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek

heza bunu yazdı:

birden fazla arama kelimesi için ayrı ayrı url mi ekleyeceğiciz yoksa araya virgül koysak olur mu?

kelime grupları olacak ekleyebilirsiniz.  Aslında ekleme ve hesap ayarları ile ilgili tüm sorularınızın yanıtları programa entegre olan Yardım kısmında var hocam.

Bir sorun yaşarsanız bildirin ilgilenelim hemen.  

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek

SysTeMeRRoR bunu yazdı:

adult siteye musade var mi ?

içerik gizlendiği için var hocam :)

Sadece yasa dışı terör - çocuk istismarı vs.. gibi siteler network'den banlanıyor. 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek

NoktaliVirgul bunu yazdı:

google maps üzerinenden gönderiyor ne demek?

Google Maps üzerinden gönderim olayı - işletmenizi Google dizine eklediğinizde goog maps üzerinden işletmenizin Google Maps haritası adresine de ziyaretçi çekebiliyorsunuz demektir.

Ama öncelikle google dizine üye olmak ve firmanızı ekletmek gerekmektedir tabi.

Sorun yaşarsanız iletişime geçebilirsiniz hocam. 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bende bir soru sorayım. Soru içerisinde matruşka gibi soru :)

Bu yazdığınız program BarışYiğit müridin yazdığı hitcanavarı botu gibi birşey midir? Programı kullanmaya başladığımda benimde sitelerde sörf yapmam gerecek mi? Günlük hitim programı kullanmaya devam ettikçe mi yükselcek yoksa bir rutine mi bağlıyacak? Günlük tekil hitim rakamsal olarak ne kadar yükselecek, yani ne vaadediyorsunuz tam olarak?

Neyse daha çok şey sorabilirim. Cevapları alayım.

Saygılar

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek

HannibALgan bunu yazdı:

Bende bir soru sorayım. Soru içerisinde matruşka gibi soru :)

Bu yazdığınız program BarışYiğit müridin yazdığı hitcanavarı botu gibi birşey midir? Programı kullanmaya başladığımda benimde sitelerde sörf yapmam gerecek mi? Günlük hitim programı kullanmaya devam ettikçe mi yükselcek yoksa bir rutine mi bağlıyacak? Günlük tekil hitim rakamsal olarak ne kadar yükselecek, yani ne vaadediyorsunuz tam olarak?

Neyse daha çok şey sorabilirim. Cevapları alayım.

Saygılar

Bu soruya seve seve cevap verilir :

-  Hitcanavarı tarzı birşey gibi düşülebilir evet hocam. Sistemdeki üyeleri kayıtlı sitelere ziyaretini sağlayarak network'de hit akışı sağlıyoruz. Ama ziyaretçilerimiz sadece direkt hit almıyorlar.  ( Direkt hit özelliğimizde mevcuttur - konu organik olduğu için açıklamayı yapma gereği duydum. ) Bu arada yazılımcımızda Muhammed Ravullu adından alanının en iyilerinden bir abimiz. Görsel eğitim setleri ve web üzerine belirli projelerin sahibi.

- Evet sistemde bulunduğunuz sürece hit gelecek. Her bir gezilen sayfa 4 kredi - her 4 kredi bir organik ziyaretçidir.

- Günlük hitide ayarlayabilirsiniz saatlik olarakda. Bu mümkündür. Yükselmek içinde internet explorer ile beraber alexa bar kullanılması önerimizdir. Programı kullanmaya devam ettiğiniz sürece kredi ve karşılığında sistemdeki üyelerden ister anahtar kelimelerinizde ister dirket olarak hit alacaksınız. SEO'nun temelinde yatan anahtar kelimelerde sıralamanın üstünde yer almak için birebir örtüşen bir mantıkla sistemi dizayn ettik.

- Günlük tekil hitiniz sizin istediğiniz kadar yükselecek sistemde kaldığınız sürece aldığınız krediler karşılığında da bir o kadar ziyaretçi çekeceksiniz. Tabi kurumsal müşterilerimiz için kredi satışıda mevcuttur. Biz tabi yinede net sonuçları kendi çabanızla görmeniz için öncelikle programı belirli bir süre kullanmanızı tercih ediyoruz. Sadece gelir elde etmek değil amacımız- faydalarını gören ziyaretçilerimizi çoğaltarak prestij sağlamak :)

Varsa başka sorularınız hocam bekliyorum :) 

Toplam Hit: 6127 Toplam Mesaj: 57