Galaxy S4 Almalımıyım
-
@robinson kurise
ios 7'de adamlar neyi aştılar iyice ? çakma android temasını koy orta tuşa yıllardır maillerle yardırdığımız fingerprint koy ee başka ?
-
CnkGn bunu yazdı
Hocam ilk zamanlar kamerada reset problemi , ısınma , uygulamalarla uyumsuzluk vs. oluyordu . Fakat samsung 2 adet güncelleme çıkardı ve şuan son sürümde bu dediğim sorunlar yok .
Aynen oldukçada memnunum s4 alma imkanın varsa minisine hiç bulaşma
-
ya abi hiç birşey yapamadınız bi telefona gidip o kadar para mara vermek nasıl bi düşüncedir amk :D
hele ios al , android pişmanlıktır demek yok mu :D çok komik oluyor ya :D fdsafd
geçen okula gittim mezuniyet sınavımı öğrenmeye tek dersimdi. hocada bilgisayarına format atıyomuş.
dvd bozuk atamıyo , notta giremiyor obs'e.
sürekli okuma hatası veriyo sonra telefonumu çıkarıyorum drivedroid ile hafıza kartındaki
windows 7 iso dosyasını program ile sürücü gibi gösteriyorum :D yarım saatte windowsu kuruyorum :D
okulu bitiriyorum :D buda böyle güzel bi anımdır. ios ile en fazla arkadaşını arayıp dvd almasını istersin :D
baristbt tarafından 02/Eki/13 14:48 tarihinde düzenlenmiştir -
Millet iphone almak için araba mı satayım diyor, Galaxy S4 bedava da, haberimiz yok.
-
İos a ben sıcak bakmıyorum geliştirmeye açık olmuyor. Ben mesela elime geldiğinde kurcayabileceğim bi telefon gerekirse kendim öğrenip geliştirebileceğim bitelefon isterim ki bu aralar HTC ONE a kafayı taktım :D HTC ONE ıyurt dışından getirtebilirim diyen var mı? Ne kadara gelir. Benim pek tanıdığım yok çünkü
-
whoobay bunu yazdı
Millet iphone almak için araba mı satayım diyor, Galaxy S4 bedava da, haberimiz yok.
3000 TL hocam valla milletin para durmunu bilmemde ben o parayı kaznaıpta bi elefona bağlayamam bu arada 1500 tl ye 2 yıl garantili s4 alabiliyorum.
-
s4 boşver sen, s5 i bekle süper olucak, görücen.. %D
-
ios mu android mi konusuna el atcak olursak ırakta arkadaşım aracılığı ile daha öncede getirtmiştim telefon iphone 5 zannediyorum pasaport kaydı
ile beraber 1400 tl gib bir fiyata alırım ama ırak malları sim free olurmu onu tam hatırlayamadım daha önce 2 kere aldım kullanmadan sattım
kutusunda samsung a gelirsek s4 gibi bir telefonu yurtdışından alamam çünkü ilk postta söylediğim sorunlardan biri başıma gelirse ısınma hatalı
montaj vs gibi elimde patlar onada ben gelemem bana ios yada android çokta fark etmez sonuçta yapacağim iş face oyun video mp3 1-2 de foto
çeksem fazlasıyla işimi görür bunlar haricinde şu ana kadar hiç farklı bişy yaptığımı hatırlamıyorum telefonumda
-
şu bu o pişmanlıktır olarak bakarsak her cihazın + ve - leri var kişi kendi bütçesine ve ihtiyacına göre cihaz almalıdır.
almak için degil ihtiyaç görmek için bu cihazlar.
neden android pişmanlıktır.
zamanla şişer , telefon yavaşlar , her güncelleme stabilite katar diye birşey yok bazıları stabiliteyi öldürür.
bir ceptelefonu aldıgınızda daha 2. yılında güncellemeden yoksun kalabilirsiniz.
telefona rom kurarsınız telefon hızlanır fakat sapıtmaya başlar , görsellik gider stabilite gider hızı napcan? böyle olunca.
sen fps sorunları ile savaşırke ios sahibi akıcı bir şekilde oyun oynar.
durduk yere uygulamalar çöker kapanır ucuz tabletlerde bu günlük olağan birşey olarak kabul edilir.
telefon kendi kendine bir çok defa reset atar takmamaya başlarsın bir süre sonra.
özel klavye uygulaması kurarsın veya görseli değiştirirsin mesajlar bugda kalır kaç msj geldini göremezsin yada hep +1 olarak görürsün.
marketteki çoğu uygulama birbirinin aynısı veya çöp ve virüs yuvasıdır.
ios neden pişmanlıktır.
usb bellek veya usb otg ile hiç birşey baglayamazsın. sadece ios a özel üretilmmiş aksesuarlar bağlanabilir. s3 e playstation 3 ve wifi klavye mause takılabilirken sen sadece bakarsın.
hep aynı arayüze bakarsın sadece arka plan resmini değiştirebilirsin , android de ise herşey sıfırdan değiştirilebilir.
herşeye para vermek zorundasın ( JB SIZ) ama android kullanıcısı apk yı bulur atar telefona kurar.
cihazın internet yoksa dosya alıp gönderemez.
sadece tek tip cihaza sahipsin farklılık sadece kılıf ile mümkün.
dosyalarını bilgisayar ile eşitlemek için itunes zorunludur , oysaki android kullanıcıları her türlü aygıttan dosya alıp verebilir.
wp neden pişmanlıktır
market gelişmemiş veya gelişme aşamasında aradığın bazı şeyleri bulamayacaksın.
ios gibi tek tip arayüz. kişiselleştirme 0
android cihazlara yakın oyun ve uygulama performansı.
seçenek azlığı (tabi bol renk var o ayrı)
-
4s al rahatlıgın keyfini sür .