Galaxy S4 Almalımıyım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Headhunterz
    Headhunterz's avatar
    Erkek

hocam arkadasımda s4 mini var mini falan diye takılmayın normal telefon boyutlarında kamerası gayet iyi su an için stabil hızlı işletim sistemi var fiyatına göre iyi gibi duruyo. incele derim

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

Valalhi hocam şöyle diyeyim ;

Eğer hammallık gelmese ,

iPhone'u satar, iPad mini alırdım. Cep telefonu içinse şarjı uzun giden birşey alırdım. Ama hem iPad, hem telefon taşımak işkence.

bana göre ; S4, Note 3 gibi büyük telefonları taşımak işkence. Apple 5 kasasıyla telefonları büyüttüğü için zaten bi 'öf be' durumu oldu. Alacak olsam ne alırım düşünüyorum maalesef 3gs-4 kasasında bir telefon yok. 5S desen , galaxy'e plastik diyorduk ; gitti Apple plastik yaptı. Ekran üstü düştüğü an, ekran gidiyor. Hoş koruma kılıfıyla önlenebilir de neyse..

Kısacası gerçekten kolay gelsin, karmaşık durum.

Şu güzelim telefon gibi hoş, ele uyan, ufak bir telefon yok ki birader :| (metal kısmı hariç)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TurkForces
    TurkForces's avatar
    Erkek

SIII kullanıyorum samsungdan sogudum resmen! kardeşimde s4 var ama gereksiz bir telefon o da memnun değil. IOS'tan şaşma derim.

Digital Marketing Manager / Health Tourism
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek

Andriodi samsungtan ibaretmiş gibi tartışanların mesajlara pek aldırma hocam.

Sadece samsung olsaydı,bende çöp der almazdım. Ama android kullanıyorum ve gayette memnunum. 8 ay oldu alalı,en ufak bi kasma ya da performans düşmesi yok,8 ayda sadece 1 kere çöktü telefon.

Nexus 4 kullanıyorum,kesinlikle tavsiye ederim. Nexus 5 ya da motorola x modellerinin çıkmasını da bekleyebilirsin.

Android alıyorsan google desteğini arkana alacaksın hocam,adamlar iphone'un hep üstünlüğü olarak gösterilen yazılım/donanım uyumunu gerçekleştiriyor nexus modellerinde.

Zaten nexus 4 içinde android'in ios stabilitesini yakaladığı telefon deniyor,üstüne birde android'in özgür ortamı eklenince gayet hoş oluyor..

Son ios7 faciası iphone'un düşüşe geçtiğini gösteriyor zaten. Bundan sonra ya windows phone,ya android gider.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek

Yine diyorum ...

ŞUAN DA :

LG G2...   Üstüne Kralini tanimam...

İmza YOK !!!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    logas
    logas's avatar
    Erkek

general mobile discovery süper telefon güncelleme de geldi en ufak bir sorun yok 2 aydir kullaniorum hic bakma baska telefona al direk

Toplam Hit: 5585 Toplam Mesaj: 47