Galiba Hayatımın En Güzel Dönemini Boşa Harçadım
-
Hayatım akışında gidiyor istediğim bir yaşamı yavaş yavaş elde ederken işlerin komple elimde olması hoşuma gidiyor dolayısı ile zamanla geçmişe dönük düşüncelere dalıp gidiyorum bunların en çok etkileyen beni lise çağın düşündüğümde çoğu insanın yapmadığı şeyler yapmışımdır illaki ama bomboş geliyor kendimi hiç geliştirmemişim lisede en azından millet muhabbet edip hitabet veya insanların neler düşündüğünü hissettiğini anlayabilirim yorumlayabilirim yada kitap okumak film kültürü Vs ile kendimi temin edebilirim şimdi Bunlara daha çok önem veripgeçmişteki hatalarımd an ders çıkardığını düşünüyorum
Içimi dökmek istedim sadece
Kolay gelsin
-
eyvallah hacı sana da kolay gelsin :D
-
daha yolun başındasın genç telafi edeceğin çok zaman var :)
-
üniversite bitirip henüz daha ne yapacağını bilmeyen bir sürü arkadaşım var takma kardeş böyle şeyleri olur gider :)
-
bu ne arkadaş ya ağlama duvarına döndü buralar hep amk
7 senedir bizim hiç mi sorunlarımız olmadı, biz niye açmadık bi konu amk
not: okumadım
maserati tarafından 03/Haz/14 02:29 tarihinde düzenlenmiştir -
fazla vurmayin la
-
Hocam hayat hiç ummadığın zamanda bir şeyler çıkarıyor karşına takma herşey düzelir. Kitabı kültürü hele hiç takma ne insanlar var kültürlü ama beş para etmez.
-
çokta boşa harcamamısın bence satranç oynamışın bi kere de olsa :). yaş 19 en güzel dönem daha gelmedi.
-
En azından yolun başında farketmişsin bazıları 50 yaşında farkediyor
-
Hayatın anlamını çözmüşsün ama birde imla kurallarını çözseymişsin süper olacakmış be hacı abi.
5 kere okudum bi bok anlamadım..
-
CEO bunu yazdı
Hayatın anlamını çözmüşsün ama birde imla kurallarını çözseymişsin süper olacakmış be hacı abi.
5 kere okudum bi bok anlamadım..
O:-)