Galiba Hayatımın En Güzel Dönemini Boşa Harçadım
-
asiminnesli bunu yazdı
Hayatım akışında gidiyor istediğim bir yaşamı yavaş yavaş elde ederken işlerin komple elimde olması hoşuma gidiyor dolayısı ile zamanla geçmişe dönük düşüncelere dalıp gidiyorum bunların en çok etkileyen beni lise çağın düşündüğümde çoğu insanın yapmadığı şeyler yapmışımdır illaki ama bomboş geliyor kendimi hiç geliştirmemişim lisede en azından millet muhabbet edip hitabet veya insanların neler düşündüğünü hissettiğini anlayabilirim yorumlayabilirim yada kitap okumak film kültürü Vs ile kendimi temin edebilirim şimdi Bunlara daha çok önem veripgeçmişteki hatalarımd an ders çıkardığını düşünüyorum
Içimi dökmek istedim sadece
Kolay gelsin
Sorun şu ;
Bunları yaptıktan sonra da " Galiba hayatımın en güzel dönemini boşa harcadım " diyeceksin.
-
nasip kısmet hep bunlar
-
يتيهصنةيةب نيةيىي يتةيىي بنيمسميىبة نبكيوب تبوبةبةيويمب نروبةبوب
anlaştık sanırım o.O
-
CEO bunu yazdı
Hayatın anlamını çözmüşsün ama birde imla kurallarını çözseymişsin süper olacakmış be hacı abi.
5 kere okudum bi bok anlamadım..
aynı şeyi yazacaktım :))))))))))))))))))
bir cümle bitmeden diğerine başlamış diğer cümlenin ortasından girmiş. senin kafan çok karışmış biraz toparla
-
geçmiş olsun hocam.
bence hala boşa harcıyorsun ama farkında değilsin. (not: çoğumuz için böyle)
anarsistherif tarafından 03/Haz/14 12:48 tarihinde düzenlenmiştir -
-
her zamanın kafa yapısı farklı geçmişteki bir durumuna baktığında hata yapmışım diyebilirsin ama o zaman ki şartlar kafa yapın göz önüne alındığında o zaman doğru düşündüğün için yapmışsındır. zaten kimse bile bile hata yapmaz tek hatamız bilgisizlik.
içimdeki tyler durden
-
ya sende ergenlikden bi çıkamadın be hoca :D
-
Demir tava gelir, kömür biter. Akıl başa gelir, ömür biter.
-
kardeş 19 yaşındasın neyin kafasındasın bunalım takılıyorsun anlamadımki
sen git net kafe önünde oturan bonzayi ile beyinlerini yok etmiş yaşları 18-19 olan gençlere bak
boşa harcadığını fark ettiysen bundan sonrasını boşa harcama ne güzel fark etmişsin işte