Galiba Hayatımın En Güzel Dönemini Boşa Harçadım
-
Toptan genel olarak bi cevap vermeye çalışayım
Kabul ediyorum bak gibi yazı yazıyorum sınav dönemi olduğundan yazamadım öncelikle boş derken kendimi hiç geliştirmemişim farkettim hayatım artık düzene girdi gata da Tıp okuyorum kısacası ders çalıştıkça bana devletin çizdiği rotada devam edeceğim en azından 5 yıl daha geleceğim karanlık değil en azından
6-Kilo kadar fazlam var bunu hiç kafaya tamamının mesela az da olsa spor yapayım kas çalışayım dememişim
Yada adam akıllı bi dilim yok türkçe dahil geliştirmeyi düşünmemişim İng az çok anlıyorum geliştirmemişim ama öyle kalmış
Web Programlama yapmaya çalıştım bıraktım diye devam etmediğimi bilmiyorum
Bir müzik aleti çalmaya bile çalışmadım şimdiye kadar v.s v.s uzar gider
-
Hocam Gata'da Tıp okuyorum demişsin neyin tribindesin :)) Bende hiçbir boka sap olamamışın artık dipten yukarı doğru çıkış yolu arıyorsun falan sandım. :|
-
senin sorunun tembellik önce şu tembelliği acizliği at üzerinden. Şunu yapacam diyorsun yarıda bırakıyorsun tembelliğin üst seviyelerindesin biraz at üzerinden ..
Heves sıfır
Azim sıfır
Böyle giderse ergenliğin seni olgunluğa zor eriştirir.
-
Bir işe Türk gibi başla, Alman gibi bitir !
-
havanın güzel olduğu bir gün çık yürü. çekirdek çitle. etrafa bak açıırsın.
-
üç kere "hayatımın en güzel domainini boşa harcadım" okudum iyice kafayı çizdim sanırım :D
slanger tarafından 03/Haz/14 23:25 tarihinde düzenlenmiştir -
Ben hayatımın tümünü boşa harcadım, kalan yıllarımı da boşa harcamayı planlıyorum.
-
asiminnesli, gel seni karıya götüreyim kanka.
-
erdemcakmak bunu yazdı
asiminnesli, gel seni karıya götüreyim kanka.
Beni götürsene kanka :)
-
üni ilk yıl bunalımı (evet bende de oluyordu). Şimdi ise şu dersi verelim bundan da kurtulduk, madem boşluk var şunu yapalım tarzı geçiyor hayat.