folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Galiba Hayatımın En Güzel Dönemini Boşa Harçadım

Galiba Hayatımın En Güzel Dönemini Boşa Harçadım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

iyi iyi erken farketmişsin.

ya benim gibi en güzel yıllarını babandan sürekli dayak hakaret yiyerek geçirseydin ?

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yazilimci
    Yazilimci's avatar
    Erkek
    zalimadam bunu yazdı

iyi iyi erken farketmişsin.

ya benim gibi en güzel yıllarını babandan sürekli dayak hakaret yiyerek geçirseydin ?

Tuttum bunu hocam +100... :) . Bir hafta evvel uluslararası bir firmada bilgi işlem müdürü olarak çalışıyordum. Bir genel müdürümüz vardı. Üniversite mezunu, çok kültürlü :D Adam beni yönetebilmekten acizdi. Boş şeylere takılma hocam ;) .

Titanyumun gücü adına!!!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    numune
    numune's avatar
    Erkek

helal olsun hocam ben senin gibi boş geçirseydim intihar ederdim heralde iyi sabırlısın sen yine

Götüyle inatlaşan donuna sıçar
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

Yapmayın olum la :( adam bigün kendini kesicek sizin yüzünüzden sonra pişman olcaksınız :(

www.kriptopedi.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ziraatci
    Ziraatci's avatar
    Erkek
    kisacasi sevgilim yok diyor
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karabuyucu
    karabuyucu's avatar
    Erkek
    Easx bunu yazdı

Yapmayın olum la :( adam bigün kendini kesicek sizin yüzünüzden sonra pişman olcaksınız :(

Kula bela gelmez hak yazmadıkça, hak bela yazmaz kul azmadıkça :)

Ölüme ve karanlığa baktığımızda korktuğumuz şey bilinmezliktir, başka bir şey değil. Düşler dünyasına dalıp gerçek dünyayı yaşamayı unutmak doğru değildir, unutma bunu…
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    şimdi ne demek istedi bu arkadaş? başka mesajda göndermemiş. asımınnesli?, tıp okuyodun degil mi?

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    livane
    livane's avatar
    Erkek
    skyvalet bunu yazdı
    CEO bunu yazdı

Hayatın anlamını çözmüşsün ama birde imla kurallarını çözseymişsin süper olacakmış be hacı abi.

5 kere okudum bi bok anlamadım..

O:-) 

Her yuklemden sonra nokta olduğunu varsayinca anlasiliyor :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

Galiba Hayatımın En Güzel Domainini Boşa Harçadım olarak okudum :S Galiba iyi değilim..

HoLyCat tarafından 03/Haz/14 16:12 tarihinde düzenlenmiştir

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek

isviçrede uluslararası yatılı okullarda okuma imkanı bulamadıysanız zaten herkes hayatının en güzel dönemini boşa harcamış demektir...

Toplam Hit: 7920 Toplam Mesaj: 57