Galiba Hayatımın En Güzel Dönemini Boşa Harçadım
-
iyi iyi erken farketmişsin.
ya benim gibi en güzel yıllarını babandan sürekli dayak hakaret yiyerek geçirseydin ?
-
zalimadam bunu yazdı
iyi iyi erken farketmişsin.
ya benim gibi en güzel yıllarını babandan sürekli dayak hakaret yiyerek geçirseydin ?
Tuttum bunu hocam +100... :) . Bir hafta evvel uluslararası bir firmada bilgi işlem müdürü olarak çalışıyordum. Bir genel müdürümüz vardı. Üniversite mezunu, çok kültürlü :D Adam beni yönetebilmekten acizdi. Boş şeylere takılma hocam ;) .
-
helal olsun hocam ben senin gibi boş geçirseydim intihar ederdim heralde iyi sabırlısın sen yine
-
Yapmayın olum la :( adam bigün kendini kesicek sizin yüzünüzden sonra pişman olcaksınız :(
-
kisacasi sevgilim yok diyor
-
Easx bunu yazdı
Yapmayın olum la :( adam bigün kendini kesicek sizin yüzünüzden sonra pişman olcaksınız :(
Kula bela gelmez hak yazmadıkça, hak bela yazmaz kul azmadıkça :) -
şimdi ne demek istedi bu arkadaş? başka mesajda göndermemiş. asımınnesli?, tıp okuyodun degil mi?
-
skyvalet bunu yazdıCEO bunu yazdı
Hayatın anlamını çözmüşsün ama birde imla kurallarını çözseymişsin süper olacakmış be hacı abi.
5 kere okudum bi bok anlamadım..
O:-)
Her yuklemden sonra nokta olduğunu varsayinca anlasiliyor :)
-
Galiba Hayatımın En Güzel Domainini Boşa Harçadım olarak okudum :S Galiba iyi değilim..
HoLyCat tarafından 03/Haz/14 16:12 tarihinde düzenlenmiştir -
isviçrede uluslararası yatılı okullarda okuma imkanı bulamadıysanız zaten herkes hayatının en güzel dönemini boşa harcamış demektir...