Geceleri Nasıl Rahat Uyuyorsunuz?
-
asiminnesli bunu yazdı
Uyumak için önerilenler gibi spor olsun yediklerini v.s. olsun bir çok yöntem var asil ben daha değişik bir şey sorayim niye uyuyorsun ki sabah işine okuluna geç kalmadıkça uyuma ile sorunum hiç yok bazen öylesine uyumuyorum ve genelde uyumayinca gün içinde aktif oluyorum sonraki gün köpek iyi uyuya kalıyorum bir yerde okukda bir masada 4 saat araliksiz uyumuslugum var bir de bunu dene bakalim
Bence uyu:)
-
kaçta yatarsam o saatte kalkarım 3 se 3 4 se 4
tabi evdekiler zorla kaldırırlar yinede min. 9 10 saat yatarım
bi de elektronik aletler etki yapmıyo
müridler çalışan bünye iyi yatar diyo doğru demişler , çalıştığım dönemlerde akşam 7 8 gibi yatıyordum
-
RimPalace bunu yazdıKaan bunu yazdı
Her gün 3-4 gibi yatar, sabah 7.30 gibi kalkarım.
Çok şükür. Nasıl böyle olabildim bilemiyorum.
Aha birazdan yatağa girecem, sabah 7de kalkacam.
Uykudan eser yok.
bende birazdan yatarım ama 3-4 gibi kalkartım nasıl alıştırdın usta bedeni :D
Bende 23 yaşına kadar öyleydim, anlamazdım amk sabah 8de kalkabilen adamları. Biraz psikolojik olabilir. Kademe kademe alıştım.
Bir arkadaş çok derin uyuduğumu ondan yettiğini söylemişti. Ki bana göre de doğru. Rüya falan görmem ölü gibi uyurum.
Kaan tarafından 13/Oca/17 12:44 tarihinde düzenlenmiştir -
Yaşamın çok önemli . Bütün gün stres sıkıntı yada arkadaş ortamın bunalımsa işi bozar .
Çok fazla kafein çay alkol tüketme .
Spor yapamıyorsan çık dışarı hiç olmazzsa 30dk yürü .
Akşamları yemek yeme saat 19:00 dan sonra hadi 20,00 olsun.
Gün bitimi iş bitimi kafa dağıt komik bişeyler izle mesela bu elemanı izle bu aralar deli sardı adamın videoları https://www.youtube.com/channel/UC3wvh04Wj1DE7HNMRF8R8jw
-
RimPalace bunu yazdıKaan bunu yazdı
Her gün 3-4 gibi yatar, sabah 7.30 gibi kalkarım.
Çok şükür. Nasıl böyle olabildim bilemiyorum.
Aha birazdan yatağa girecem, sabah 7de kalkacam.
Uykudan eser yok.
bende birazdan yatarım ama 3-4 gibi kalkartım nasıl alıştırdın usta bedeni :D
4.10 da kalktım :D
-
Anksiyete, serotonin ve melatonin. Anahtar kelimeler bunlar. Bu üçünde problem varsa eşşek gibi yorulsa bile insan rahat uyuyamaz. Seninle forumda dönemdaş ve akran sayılırız. Az çok açtığın konuları hatırlıyorum. Kafana fazla takıyorsun. Takmakla kalmayıp rahatmış gibi takmıyormuş gibi davranmaya çalışıyorsun bazen. Bunlar adamı gerer. Detayını anahtar kelimelere dair okuma yaparak öğrenebilirsin.
-
kendi yaptığım elma sirkesini yatmadan önce içiyorum. deliksiz bir uyku oluyor .
-
Hocam canını sıkan çok derdin olmaması lazım, yatağa uzandığında aklına sürekli birşeyler geliyorsa sen uyuyamazsın.
-
zigana bunu yazdı
kendi yaptığım elma sirkesini yatmadan önce içiyorum. deliksiz bir uyku oluyor .
mide nasıl evde delinir adlı çalışmayı okudunuz.
-
Yatmadan önce, 11-12 gibi, açsam bir ekmek arası yapar yerim. Bu tok halimle sırt üstü yatınca çok rahat uyurum. Ama hiç kilo almadım. Sağlığım da ici şükür iyi. Ama kafama bir şey takıldı mı uyuyamam. Kendimi zorla uyutmaya çalışırım. Esnerim falan filan.