Geçmişe Gidebilseydim Geleceğe Gidemezdim :|
-
_karantina_ bunu yazdı:
-----------------------------
Bildiğim yöntemlerden biri (hiç denemedim:P)eğer iki tane sicim(bunlar evrenin oluşumundan bu yana kalmış aşırı yoğun kütleler)yan yana geçerse bunların oluşturacağı kırılma sayesinde ışığın izlediği yoldan daha kısa bir yol izleyerek zamanda ileri gidebiliriz.
-----------------------------Ustadim dedigin sey bir karedeligin diger bir karadeligi yutmasi olayidir.
-
sniperscope bunu yazdı:
-----------------------------Hocam kesinlikle yanlisin var, mirac olayi bedenen gerceklesmis bir olaydir, kervan olayi ise vardir ve dogrudur.
Ona bakarsan Darwinin evrim teoriside bir teoridir ama Yurtdisinda okullarda(Japonya, kanada, ingiltere) bir dinmis gibi okutuluyor.
-----------------------------işte problem burda, bence de senin kesinlikle ama kesinlikle yanlışın var.
Yanlış anlama da bir de görmüş gibi bedenen gerçekleşti demen de çok garip geliyor. "vardır ve doğrudur" gibi kelimelerle doğru yapamayız hiçbirşeyi. sonra burda okuyan biri gidecek başka birine anlatacak böyle böyle olmuş diye, sonra o da başkasına sonra benim gibi safın biri =) çıkacak kaynak nedir? diyecek. işte bizim arkadaş şurdan duymuş, o internette tahribat.com diye bi sitede okumuş...
hep böyle kulaktan kulağa çıkan söylentiler bunlar. hatta işin efsane yanının (uçtu kaçtı kısmı) islam düşmanları tarafından uydurulan böylece dinin gerçeğini, miracın önemini arka plana itme amacı taşıyan bilinçli söylentiler olduğunu düşünüyorum. Yanlış anlama sana lafım yok,belki bin yıl önce ilk çıkan söylemlerden bahsediyorum.
Evrim teorisine gelince, evrime inanmayanlardan olduğunu anlıyorum. ben de evrime inanmıyorum.
bi evrim konusu açılsa oraya bunun okullarda okutulmasına karşı olduğunu yazarsın eminim. ben de yazarım. sebep sorulunca bunun sadece bi teori olduğunu söyleriz herşeyden önce. ama şimdi işine gelince "teori ama nasıl da okutuluyor okullarda, demek ki teorilerin geçerliliği var" demeye getiriyoruz. bence yanlış birdavranış.
not : pff birini kırmamaya çalışarak karşı görüşleri tartışmak ne kadar zor :-/
-
-
sniperscope bunu yazdı:
-----------------------------Hocam kesinlikle yanlisin var, mirac olayi bedenen gerceklesmis bir olaydir, kervan olayi ise vardir ve dogrudur.
Ona bakarsan Darwinin evrim teoriside bir teoridir ama Yurtdisinda okullarda(Japonya, kanada, ingiltere) bir dinmis gibi okutuluyor.
-----------------------------Dinmiş gibi derken?
-
konuyu hortlatmak istemezdim ama;
bence zamanda yolculuk mümkünse şöyle olabilir diyorum;
1. teorim; gelecekten gelen insanlar aramızda. ama zaman akışı sabit yani değişmez. şöyle ki; 2055 senesinde zaman makinesi icad edildi diyelim. adamın teki 2009 senesine döndü. gerçek 2009 senesinde o adam gerçekten ordaydı. yani mesela biz onu gördük ama zaman yolcusu olduğunu bilmedik. yani onun bu zaman diliminde bir süre olması kaderde vardı zaten.
2. teorim; 2055 senesinden 2009 senesine gelen bir insan, aslında gerçek 2009 a gelmiş olmuyor. zamanda yeni bir çizgi oluşuyor ve bu çizgi tamamen zahiri. yani başka bir ben başka bir siz, hepsi var ama zaman içindeki bir klon. ve siz orda geçmişi değiştirebilirsiniz fakat gününüze döndüğünüzde hiçbir değişiklik olmayacaktır. çünkü siz zahiri 2009 u değiştirdiniz ve gerçek 2055e döndünüz.
3. teorim; 2009 da görülemez, duyulamaz ve eylem yapamazsınız. sadece orada olur, olayları görürsünüz.
-
yazan oldumu bilmiyorum ama
sen zamanda geriye döndüğünde
yani k anından b anına döndüğünde
k anındaki sen yok olacaksın ve b anında 2 tane sen olacak birinde b anında senlerden biri parayı alamazken diğeri alacak