folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Gelmiş Geçmiş En Korkulan Ordular

Gelmiş Geçmiş En Korkulan Ordular

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mobydick64
    mobydick64's avatar
    Erkek
    İşte Dünyanın Gelmiş Geçmiş en korkulan orduları

ne mektup geliyor ne haber senden,söyle de bileyim bıktın mı benden,her akşam güneşin battığı yerden,gözlerin doğuyor gecelerime......
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eexper
    eexper's avatar
    Erkek
    Konu başlığını görünce direk moğollar aklıma geldi. herifler tam bi yağmacı :) harika bi paylaşım teşekkürler hoca.

Benden korkunç cevaplar duymak istemiyorsan, bana korkunç sorular sormaktan vazgeçmelisin...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Spyware__007
    Spyware__007's avatar
    Erkek
    paylaşım için teşekkürler aynen aklıma moğollar çinliler ve osmanlı geldi :)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    clio
    clio's avatar
    Erkek
    yeniçerileri görünce www.yeniceriler.com diye domain almak geldi aklıma daha önceden alınmış mı diye baktım. Site açılmış sonra mahkeme kapatmış .Proxy den girdim sitede Atamızın resmi var:S:S
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hkfull61
    hkfull61's avatar
    Erkek
    hacım eline sağlık ama bordo bereliler kısmında yazan öcalanı yakalama operasyonunu  yaptıklarını görünce hass.. çektim amerikan ajanları tarafından bizimkilere teslim edildiğini sağır sultan bilio..

üşüyoruz steve reizzz..! =(
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LizardKing
    LizardKing's avatar
    Erkek
    Vikingler neden yok ki :|

"Din en büyük rpg.dir.." arsiv.ozgurdusuncehareketi.org - evrimagaci.org
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

hkfull61 bunu yazdı:
    -----------------------------
    hacım eline sağlık ama bordo bereliler kısmında yazan öcalanı yakalama operasyonunu  yaptıklarını görünce hass.. çektim amerikan ajanları tarafından bizimkilere teslim edildiğini sağır sultan bilio..

Hocam O İşin Süslemesi... Bu Yazıyı Amerikada Yayınlasalar, Bir Amerikan Mandasını Böyle Süslerlerdi... Ayrıca Haklısın, Apo Emanet Paket Olarak, Teslim edildi.

Bordo Berelilerin Yeteneklerine Diyecek yok. Ancak Tarihe Malolacak Bişey Yapmışlıklarıda yok. Hem Gelmiş Geçmiş Adlı Konuda Adının geçmesi, Enteresan Olmuş, Çünkü Henüz Geçmemişler. :)

Bir Diğer Enteresan Nokta, Ne Bordo Bereliler Nede Sat Komandoları Bir Ordu Değiller. Özel Orduya Bağlı bir Takımdırlar... Ve Tarihe Malolacak Henüz Bir Olay Başlatmış Yada durdurmuşlukları Yoktur. Yanlışsam Aydınlatın. :D

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ShockMan bunu yazdı:

Bordo Berelilerin Yeteneklerine Diyecek yok. Ancak Tarihe Malolacak Bişey Yapmışlıklarıda yok. Hem Gelmiş Geçmiş Adlı Konuda Adının geçmesi, Enteresan Olmuş, Çünkü Henüz Geçmemişler. :)

Dostum, bu A.Q. parti iktidari yavas yavas orduyu tesfiye ettiginden, Ordumuzu artik gecmis sinifina dahil ediliyor.

"Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dreamtn
    Dreamtn's avatar
    Erkek

Birincisi Özel Harekat Apo O.ç. sini getirdi.

İkincisi getirenlerden birisini tanıyorum.

Nasıl çalıştıklarını biliyorum Neler yaptıklarınıda hepsinin kasetleri var.

Lütfen bi yerlerinizden element uydurmayın.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Dreamtn bunu yazdı:

Birincisi Özel Harekat Apo O.ç. sini getirdi.

İkincisi getirenlerden birisini tanıyorum.

Nasıl çalıştıklarını biliyorum Neler yaptıklarınıda hepsinin kasetleri var.

Lütfen bi yerlerinizden element uydurmayın.

Tamam Doğrudur, Getirdi diyoruz Bizde, Yakaladı Demedikki.. Hem Bir Yerlerimizden Element Uydurduğumuz yok hocam. Teessüf ederim ama.!

Apo yu Kenyada Özel Harekata Teslim Ettiler, Uluslar arası Gizli Anlaşmalar Nezdinde Türkiye' ye Emanet Olarak Teslim ettiler. Nasıl Çalıştıkları Hususunda İyi Çalıştıklarını Biliyoruz, Hepside Aslan Parçası Problem Özel Harekatta değilki Hocam.. 

Uluslar Arası Arenada Politika yapan Satılıklarda desem Bilmiyorum Anlarmısın Vaziyeti...!

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek
    Spartalılar niye yok :D Filmde 300 kişi milyon tane persliyi katlediyodu :D
Toplam Hit: 7026 Toplam Mesaj: 42