Gelmiş Geçmiş En Korkulan Ordular
-
İşte Dünyanın Gelmiş Geçmiş en korkulan orduları
-
Konu başlığını görünce direk moğollar aklıma geldi. herifler tam bi yağmacı :) harika bi paylaşım teşekkürler hoca.
-
paylaşım için teşekkürler aynen aklıma moğollar çinliler ve osmanlı geldi :)
-
yeniçerileri görünce www.yeniceriler.com diye domain almak geldi aklıma daha önceden alınmış mı diye baktım. Site açılmış sonra mahkeme kapatmış .Proxy den girdim sitede Atamızın resmi var:S:S
-
hacım eline sağlık ama bordo bereliler kısmında yazan öcalanı yakalama operasyonunu yaptıklarını görünce hass.. çektim amerikan ajanları tarafından bizimkilere teslim edildiğini sağır sultan bilio..
-
Vikingler neden yok ki :|
-
hkfull61 bunu yazdı:
-----------------------------
hacım eline sağlık ama bordo bereliler kısmında yazan öcalanı yakalama operasyonunu yaptıklarını görünce hass.. çektim amerikan ajanları tarafından bizimkilere teslim edildiğini sağır sultan bilio..
-----------------------------Hocam O İşin Süslemesi... Bu Yazıyı Amerikada Yayınlasalar, Bir Amerikan Mandasını Böyle Süslerlerdi... Ayrıca Haklısın, Apo Emanet Paket Olarak, Teslim edildi.
Bordo Berelilerin Yeteneklerine Diyecek yok. Ancak Tarihe Malolacak Bişey Yapmışlıklarıda yok. Hem Gelmiş Geçmiş Adlı Konuda Adının geçmesi, Enteresan Olmuş, Çünkü Henüz Geçmemişler. :)
Bir Diğer Enteresan Nokta, Ne Bordo Bereliler Nede Sat Komandoları Bir Ordu Değiller. Özel Orduya Bağlı bir Takımdırlar... Ve Tarihe Malolacak Henüz Bir Olay Başlatmış Yada durdurmuşlukları Yoktur. Yanlışsam Aydınlatın. :D
-
ShockMan bunu yazdı:
-----------------------------Bordo Berelilerin Yeteneklerine Diyecek yok. Ancak Tarihe Malolacak Bişey Yapmışlıklarıda yok. Hem Gelmiş Geçmiş Adlı Konuda Adının geçmesi, Enteresan Olmuş, Çünkü Henüz Geçmemişler. :)
-----------------------------Dostum, bu A.Q. parti iktidari yavas yavas orduyu tesfiye ettiginden, Ordumuzu artik gecmis sinifina dahil ediliyor.
-
Birincisi Özel Harekat Apo O.ç. sini getirdi.
İkincisi getirenlerden birisini tanıyorum.
Nasıl çalıştıklarını biliyorum Neler yaptıklarınıda hepsinin kasetleri var.
Lütfen bi yerlerinizden element uydurmayın.
-
Dreamtn bunu yazdı:
-----------------------------Birincisi Özel Harekat Apo O.ç. sini getirdi.
İkincisi getirenlerden birisini tanıyorum.
Nasıl çalıştıklarını biliyorum Neler yaptıklarınıda hepsinin kasetleri var.
Lütfen bi yerlerinizden element uydurmayın.
-----------------------------Tamam Doğrudur, Getirdi diyoruz Bizde, Yakaladı Demedikki.. Hem Bir Yerlerimizden Element Uydurduğumuz yok hocam. Teessüf ederim ama.!
Apo yu Kenyada Özel Harekata Teslim Ettiler, Uluslar arası Gizli Anlaşmalar Nezdinde Türkiye' ye Emanet Olarak Teslim ettiler. Nasıl Çalıştıkları Hususunda İyi Çalıştıklarını Biliyoruz, Hepside Aslan Parçası Problem Özel Harekatta değilki Hocam..
Uluslar Arası Arenada Politika yapan Satılıklarda desem Bilmiyorum Anlarmısın Vaziyeti...!
-
Spartalılar niye yok :D Filmde 300 kişi milyon tane persliyi katlediyodu :D