folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Gelmiş Geçmiş En Korkulan Ordular

Gelmiş Geçmiş En Korkulan Ordular

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

Türk ordusu tarihte kalmıştır , yok bordo berelilermiş yok yeşil pabuçlularmış ... kendimizi kandırmayalım kıçı kırık ermenistan bile bizden korkmuyor , teröristler ordumuzla resmen taşak geçiyor - biz halaa korkutucu olduğumuzu sanıyoruz , çin seddi bizim yüzümüzden inşa edildi diyoruz , eee ne demişler ne oldum değil ne olacağım demek lazım.

Türk ordusu bugün göbekten natoya dolayısı ile dış güçlerin iradesine teslim kendi başına karar alıp tek kurşun atamaz durumdadır , aksini iddia eden varsa buyursun hodri meydan - aha da kandil orda , teröristlerin yerini bana sorsunlar göstereyim git vur madem "korkunç ordu" . Kıç kadar kayalık için bile küçücük yunanistandan fırça yeme becerisini gösterdik, kaybetmedik tamam ama kazanamadık da. Ben bu orduya verdiğimiz emeğe yatırdığımız paraya acıyorum, amerikan ordusunun kol ordusu olmuş, vaşingtondan destur olmadan kurşun atamayan komutanların emrinde ölen N tane evladımıza acıyorum. 

Acı gerçek budur, ortada ne devlet kaldı ne ordu  tamamen amerikaya israile teslim oldular özellikle son 6 yılda bağımsızlığın son kırıntıları da silindi. Şimdi sanki ben bu durumu savunuyormuşum gibi sövüp saymaya başlamayın, gözle görülen çıplak gerçek budur ve ta ki bu millet kendi içinden, küllerinden  yeni bir ordu ve yeni bir devlet kurana kadar da bu değişmeyecektir. 

herşeyin bir şeyi vardır
Toplam Hit: 7322 Toplam Mesaj: 42