Genç Parti"Nin Sürpriz Adayı
-
İbrahim Tatlıses, 22 Temmuz’da yapılacak genel seçimlere Genç Parti listesinden girdi Tatlıses daha önce avukatı aracılığı ile bağımsız aday olmak için Şanlıurfa İl Seçim Kurulu’na başvuruda bulunmuştu.
Şanlıurfalı olan ve daha önce de seçimlere bağımsız aday olarak katılacağını açıklayan İbrahim Tatlıses, avukatı aracılığı ile geçen hafta adaylık başvurusu yaptı.
Ancak Tatlıses bugün Genç Parti Lideri Cem Uzan ile bir araya geldikten sonra karar değiştirdi. Tatlıses İstanbul 3'üncü Bölge birinci sıra adayı olarak seçimlere katılacak.yandık bu da başımıza milletvekili çıkacaksa :D düşünsenize ibo şovda siyaset yapacak -
ne günlere kadık a.q güzelim Türkiye nin başına gelen ampül kafalı şerefsizlerin tam istediği oluyo.ne diyelim ki sonumuz hayrola
-
a.q ibrahim tatlısesi sewmem de CEM UZAN Başbakan olur inş :))) oylar Cem Abime taktiğini beğendim ama :)
-
ulan cem uzan gözümden düştü a. q :S
-
hacım cem abimiz akıllı adam.bütün paralarını aldılar.mitinglerde beleşe sanatı çıkaracak anladın sen onu.haydi hep beraber: van,tu,tiri,foro arıyu rediyyy :D
-
efsun bunu yazdı:
-----------------------------
ulan cem uzan gözümden düştü a. q :S
-----------------------------adam işini biliyo bizim toplumumuz sevdiği sanatçıya oy verecek bi toplum ki cem uzanda iyi iş yapmış aferin..bu adamın mutlaka bi
projesi vardır kim ne derse desin.
-
TIGER_07 bunu yazdı:
hacım cem abimiz akıllı adam.bütün paralarını aldılar.mitinglerde beleşe sanatı çıkaracak anladın sen onu.haydi hep beraber: van,tu,tiri,foro arıyu rediyyy :D
sence Cem Uzan'ın parası biter mi bu adam babadan zengin :) Türkiye'nin parasında gözü olacağını hiç zannetmiyorum ty-yeap'in a.qsun başka bişey istemem :) gelirse Türkiye'nin önü çok açık olucak bence :) -
pit10din bunu yazdı:
TIGER_07 bunu yazdı:
sence Cem Uzan'ın parası biter mi bu adam babadan zengin :) Türkiye'nin parasında gözü olacağını hiç zannetmiyorum ty-yeap'in a.qsun başka bişey istemem :) gelirse Türkiye'nin önü çok açık olucak bence :)
hacım onu demek istemedim akıllı adam yani.cem uzan benimde faworim.sadece biraz esprili yaklaştım olaya -
Cem Uzan zeki adam vesselam :)
-
van tu tiri foroooo holeyyyy ibo :)
-
Hülya Avşarda mhpden aday olsun tam olsun aq
Toplam Hit: 5651 Toplam Mesaj: 46