folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Genç Parti"Nin Sürpriz Adayı



Genç Parti"Nin Sürpriz Adayı

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Ağustos/2005
    Erkek

    ohh mq cem uzan biliyor işini tabi.Adam iboyla iş birliği yaparsa gücüne güç katar.İboda arka sağlam.Cem uzan ne diyelim sevdiğim bir adamsın.

    Şu var euheuheuheueheuehuehuheue diye gülmek istiyorum cem uzan chp ile birleşti snaıyorum. 

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Ekim/2005
    Erkek

    abi  bu ülkede artık  normal kavramı neki diye düşünüyorum...bir manken kaset çkarır sesi güzeldir amenna ama herkes kendi işini yapsa daha güzel olmazmıydı. yarın öbürgün siyasi rantlarda mankenleri görmezsek iidir... ibrahim tatlıses de girdi baakm nolcak ülke iiye gitmio hemde hiç iiye gitmiyor :S


    Living Death
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Kayıt Tarihi: 24/Ağustos/2005
    Erkek
    Bu Adama aLlah BiLir Ne Kadar Para VeriLmiştir. Zaten Bu Az GözLü Para İçin Döt Verir a.q


    Edit:

    Urfalılar Tatlıses'e kırgın
    05 Haziran 2007 Salı 01:13
    Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in, Genç Parti İstanbul 3. bölge 1. sıradan milletvekili adaylığını açıklaması, Şanlıurfalı hayranlarında şok etkisi yaptı.

    İbrahim Tatlıses'in özel bir televizyon kanalında hazırlayıp sunduğu "İbo Şov" adlı programda Pazartesi günü seçim çalışmaları ile ilgili Şanlıurfa'ya gideceğini belirtmesi üzerine, Urfa'da sevenleri tarafından hummalı bir çalışma başlatılmıştı.

    Seçim bürosunun önüne "Şanlıurfa'ya hoş geldin İmparator" afişini asan hayranları, Tatlıses'in son dakikada Genç Parti İstanbul 1. Bölge milletvekili adayı olması haberini duyunca hayal kırıklığı yaşadı. Tatlıses'in, Şanlıurfa'daki ciğercisi ve aynı zamandamahalle arkadaşı olan Mustafa Altıkanat, Tatlıses'in bağımsız olarak Şanlıurfa'da siyasete gireceğini açıklaması üzerine bir süre önce gönüllü seçim bürosu açmıştı.

    Tatlıses'in bugün Genç Parti'den milletvekili adayı olması üzerine şok olduğunu belirten Altıkanat, "Biz kendisini kesinlikle Urfa'da seçmek istiyorduk. Büyük bir oy çoğunluğu ile Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne göndermek istiyorduk. Urfa için hayırlı uğurlu olsun. Ama biz Urfalı olarak çok üzüldük."

    internethaber

    Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    be_cool
    be_cool's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Eylül/2005
    Erkek
    ben boyle siyasetinn.. ya buneya adamgibi adamlar yokmu soyle devleti yonetecek koca ulkede nerde unlu var onlari topluyorlar artik unluler ciftligimi kardesimm elin hortumcusu deleti yonetecek ha genc parti ampuldegil koca bir spot ak zaten kafam iyi iyce dondu

    adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyDemon
    HolyDemon's avatar
    Kayıt Tarihi: 16/Temmuz/2005
    Erkek
    Cem işini biliyo şerefsiz iboyuda kandırmış :)))
Toplam Hit: 5127 Toplam Mesaj: 46