Genç Parti"Nin Sürpriz Adayı
-
PKK ya yardım eden şahıstan ne beklersiniz.
Vatanı satmakla PKK ya yardım etmek arasında ne fark var?
Uzan=Tatlıses
İkisinide bu ülkeden siktir edeceksin.
-
TIGER_07 bunu yazdı:
-----------------------------
Connection bunu yazdı:
-----------------------------haa ıste beraber söğüşlerler artık milleti ibo baktı bagımsızdan bı sıkım olmayacak hemen partıye attı kendını artık pkkya daha ıyı yataklık yapar
bilip bilmeden konuşma hacım iboyla pkk yı bir tutabilirsin ama cem uzanı asla. kulaktan dolma bilgilerle konuşma.hele de o ampül kafaların zihniyetinden medyaya taşınan bilgilerle.araştır öğren.
-----------------------------kardes cem uzanı sen nasıl bılıyosan bıl benı ırgalamaz ama ordan cemkırıp durma ben aktıf olarak 4 yıl sıyasetın ıcındeydım
uzan dedıgın adam basa geldıgı zaman ılk yapacagı sey akpnın zımmetınden aldıgı malları tekrar ustune gecırmek wede babasının ulkeye gırıs yasagını kaldırmak olcak sonrada tayyıbı yerden yere vuracak
-
Dam üstünde un eleriz artık...
-
bak hacım siyasetin içinde 20 yıl olanlarıda görüyoruz. cemkırıp durma deme akp mi geçsin yine başa ben sadece fikirlermi özgürce açıklıyorum.madem konu açılmış konuşcaz tabi.hayır anlamadığım konu akp ampülleri osman yağmurdereli ve halil mutluyu aday gösterdi.biri şarkıcı biri pehlivan napcaklar müzik eşliğinde güreşmi tutcaklar.
-
bi arada bi yabancı kadın olmak istedi akpye :D ne günlere kaldık yeni moda partilere üye olma :D :D
-
ibonun binlerce hayranı olduğuna göre ...1 kişi 1 oydur bunu unutmamak lazım iboyu hiç sewmem ama oyum genç partiye
-
TIGER_07 bunu yazdı:
hacım cem abimiz akıllı adam.bütün paralarını aldılar.mitinglerde beleşe sanatı çıkaracak anladın sen onu.haydi hep beraber: van,tu,tiri,foro arıyu rediyyy :D
-----------------------------helal be sen hakkaten zeki adammışsın .Cem uzan eminim ki bunu düşünmüş tür.
-
Mecliste uzun hava şeklinde yemin eder artık :D Yabancı misafirler geldiğinde gaza gelip kürsüde İngilizce konuşmaya kalkar :D İbo oluyosa Ajdarı'da, Fatih Ürek'ide mecliste görmek istiyoruz.Ajdar'ın "çikita muz" adlı eserini seslendirirken İbo'nun çiğ köfte yoğurmasını ve Fatih Ürek'inde onlara yılan dansıyla eşlik etmesini istiyoruz...
-
urfa sana küsmüş le haberin olsun
-
cem uzan watanı nasıl soydu i örnek verin Allah aşkına yyaa ulan adam motorola'yı soydu da derdi sizimi sardı hırsız diyosunuz :S a.q kime oy vericeksiniz çok merak ediyorum bok atmayın bilip bilmeden somut örnek gösterin :S