Genç Parti"Nin Sürpriz Adayı
-
Bence ajdarda aday olmalı.
-
bu ne rezillik arkadaş ya
biri sağdan sola geçer biri soldan sağa geçer , sağ sol neyse
yılların ayısı ibo milletvekili olur yağmurdereli , gökan güney, hamza yerlkaya , naim süleymanğlu milletvekili olur
partiler hülya avşarın peşinden koşar
hakan şüküre spor bakanlığı teklif edilir
birileri birleşir sonra tekrar ayrılır
bu ne lan amına koyim az seviyeye bak yaa..
-
bence kimse sagdan sola ya da soldan saga gecmez... herkes menfaatten menfaate gecer.. maalesef bizim sişyaset bu
-
yok yok dalga gecio bunlar milletle..a.q nerden buluyorlar bu hakları bunlar kendınde..
şaka gibiler bide cıkıp meydanlara kendilerini övüyorlar..
-
TIGER_07 bunu yazdı:
-----------------------------
hacım cem abimiz akıllı adam.bütün paralarını aldılar.mitinglerde beleşe sanatı çıkaracak anladın sen onu.haydi hep beraber: van,tu,tiri,foro arıyu rediyyy :D
hacım koptumya van to tri foroo oylar ibo loro ülke satış koroo.. -
siyaset birbirine girdi...sağ sol diye bişi kalmadı...amk böyle işin..olmucak adamlar olmucak dediğimiz yerlerden partilerden aday.
-
pkk lı olduğunu biliyoruz değilmi 1
dokunulmazlık yasası kendisine uygulanmasını istiyor bu 2
onu vekil yapan insanın sopunu bu 3
-
yasin_55 bunu yazdı:
-----------------------------hakan şüküre spor bakanlığı teklif edilir
gayette mantıklı bi teklif olur. -
valla herkesin fikri kendine ama bence çok saçma ..
hakanın alanı futbol uzmanlığı futbol . futbol konusunda istediği mevkiye gelsin eyvallah. teknik direktör de olsun ama bakanlık falan başka şey, ben öle düşünüyorum en azından..
bi de hakkında fettoşcu olduğu yönünde söylentiler var eğer gerçekse bu da ayrı bi nedendir benim için bakan olmaması açısından.
-
fetoşçu flan diil.cuma namazına giden, dinine saygı gösteren her insanı fetoşçu olarak algılamanın manası yok.ülkenin en yoğun olduğu spor dalı olan futbolun bir efsanesidir hakan şükür.eski bakanlardan da iyi görev yapacağından eminim.