Genç-Sen Kapatıldı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek

lordvader89 bunu yazdı:
    -----------------------------

DJ_Alper bunu yazdı:

hoca git okula boş işlerle uğraşma :)  58 kuşağı yapamadıysa kusura bakmada dost acı söyler kıçınızı yırtsanız değişen bişi olmayacak :)

dost acı söyler :D

"Bişi" olacak Alper. "Bişi" olacak.

hep derim yine dicem.

KAN SİLAH PARA VE GÜÇ olmadan hic bir seyi degistiremezsiniz haci.

kizmaca darilmaca yok. sokaklarda bildiri dagitarak insanlari harekete gecireceginizi saniyorsaniz yaniliyorsunuz.

cok gecmise gitcem. arap bahari ya da arap devrimi deniyor dimi? nasil basladi olay?

bir seyyar saticinin oldurulmesi ile. sonrasinda catismalar felandi filan.

ya da tarihe bakin.

evvelam soyleyeceklerim bu kadar. esat'i severim ozunde iyi bir insandir ama hala saf duygularla bunlara inanmaktan vazgecmesi gerek.

haydi hayirli isler.

az insan çok huzur. | https://keremgok.tr | https://dnscheck.tr
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaTRiXe
    MaTRiXe's avatar
    Erkek
    hangi gerekçeyle hangi mantıkla kapatıyorlar
    (ne saçma sorular bunlar yaşadığım ülkede, olsun saçmalarım gerekirse)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

komünist ocağı 

devrimcilik oynamaya çalışanların toplaştığı oluşumlar.neden neede eylem olsa gıdıyor bu tkplilier ip liler sonra sayın öcalan dıye slogan atan kansızlarla aynı saflarda yer alıyorlar bankaları taşlıyorlar ? 

anlamıyorum .

Bu ne Atatürkçülük ne Sosyalist düşünce belirsitisi,kontrolsuz vandalizim ve sosyalizmin arkasna sığınan kürt faşizanlığına destek vermek.yaşadığın toprağa sıçmaktır bu 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

isabet olmuş , komonizmin bir ülkede yarattığı maddi manevi tahribatı geçtim zaten ama sırf komo olduğu için kimseye birşey yapmıyorlar şu zamanlarda. 

ancak tüm komonistler inatla pkklı ve kürtçü, bence yeterince tepki çekmeyi başaramadıkları için böyle bir tavır içindeler,  bu gençsenin de pkk nın alt örgütlerinden biriyle alakası yoksa bende kürt olayım. 

herşeyin bir şeyi vardır
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AsilKan
    AsilKan's avatar
    Erkek

Açıkçası pek hoşlandığım insanlar veya kuruluşlar değiller fakat Lordvader'i konularda duyarlılığı ve samimiyeti dolayısıyla çok kez tebrik etmişimdir. 

Sana ayıp edilmiş diyebilirim sadece :)

...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    canocan
    canocan's avatar
    Erkek

Ordu,Yargı, Sendikalar ve diger sivil toplum örgütleri çoktan işlevsizleştirildi. Rejim dönüştürüldü bak dönüştürülüyor demiyorum dönüştürüldü. Şu anda ABD kuklası sikindirik insanlar tarafından yönetiliyoruz. Şu anda Türkiye de binlerce insan asgari ücretle çalışıyor ve halen bu insanlara oy veriyor. Geçmişte kıdem tazminatının böyle kuşa çevrilecegi söylenseydi herkes ayaga kalkardı, bakıyorum tık yok.  İş ve okul sınavlarının hepsinde ayrı bir rezalet çıktı tık yok, Ülke taşına, topragına, suyuna kadar satıldı, aynı yerlerden yine oy aldı, ABD'nin parmagıyla gösterdigi heryere tazı gibi koşan birisi ve etrafındakiler uyduruk kaydırık iddialar ile yüzlerce insanı hapishanelere doldurdular tık yok, parasız egitim için pankart açan gençler bir yılı aşkın süredir hapiste, Medya da hep aynı kişiler insanların kafasını gerçek olmayan kirli bilgiler ile doldurup, insanları salaga çevirmiş haldeler, o kadarki, kendi aleyhlerine olan kanunları bile adamlar "tabi böyle olmalı" diye savunuyorlar. Bir işçinin yeni kıdem tazminatı kanununu savunmasını aklım almıyor ama gerçek. Herifler kimlerin önüne ne gibi santaj dosyaları atıyorlarsa muhalefet partilerinden de fazla ses gelmiyor. Kısacası, okulunu oku, bitirince fettocu şerefsizlerden sana kalırsa bir işe yerleş, bu böyle gitmez bir yerde patlayacak ve ABD bunları da harcayacak, O günü bekle.

Kamyondan düşmüş içi geçgin karpuz
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    glaurung
    glaurung's avatar
    Erkek

fikirler başka zamanlarda başka zeminlerde kendine akacak yol bulur dostum, toplum yapısı gereği bir duvar saati gibi sallanır durur bugün seni gösterir yarın onu, zaman akar geçer yarın başka kişiler başta olur, önemli olan zaman akıp geçerken organizasyon yeteneğini kaymetmemek

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UzatmaNaciye
    UzatmaNaciye's avatar
    Erkek

bende ülkücüyüm ne kadar olsada koministleri sevmesemde ama bu  arkadaşla fikrim aynı bişi olması lazım artık.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Le_Passione
    Le_Passione's avatar
    Erkek

temyize gidilecekmiş iç hukuktan bi sonuç cıkacağını sanmıyorum 

tüm genç-sen li arkadaşlara bu haklı davalarında başarılar diliyorum.

Su ve ateş çağındaydı soLuğumuz
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Hoca sizin finansörûnüz kim yada kimler ?

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
Toplam Hit: 7889 Toplam Mesaj: 67