Genç-Sen Kapatıldı
-
-
Le_Passione bunu yazdı:
-----------------------------
temyize gidilecekmiş iç hukuktan bi sonuç cıkacağını sanmıyorum
tüm genç-sen li arkadaşlara bu haklı davalarında başarılar diliyorum.
----------------------------- -
YasamaK bunu yazdı:
-----------------------------http://www.youtube.com/watch?v=EY3EwLGebG0&feature=share
çarşıdan güzel bir hareket...
Hakkaten güzel hareket.... seviyorum çarşıyı :)
Esat hocam bende Genç-Sen in kurulmasından önceki kurultayın KHK (kurultay hazırlık komiteleri)nin trabzondaki aktivistlerinden biriydim cidden az emek vermedim helede trabzon gibi bi yerde, şimdi haberini tesadüfen buradan duymak daha da çok üzdü beni ama bu işler böyle, onlar kapatacak sen daha iyisini tekrardan kuracaksın. Yılmak yorulmak yakışmaz..... -
Ulan katılamadık iyimi :S
-
casey bunu yazdı:
Ulan katılamadık iyimi :S
-----------------------------hocam sıkıntı yapma. daha önümüzde, nice 1 mayıs'lar olucak.
-
ya gidin işinize gücünüze bakın ha işimiz gücümüz bu diosanız siyasete girin falan bişeyler yapın yada hepsi hikaye sallayın gitsin
-
DJ_Alper bunu yazdı:
hoca git okula boş işlerle uğraşma :) 58 kuşağı yapamadıysa kusura bakmada dost acı söyler kıçınızı yırtsanız değişen bişi olmayacak :)
dost acı söyler :D
edit: 68 58 nerden çıktı a.q :D
Denizlerin , Mahirlerin , İbrahimlerin O zamaki İşçi Sınıf ve Yarım yamalak arkasında duran halk ile yapamadını bu gün siz Oynu 500 kg Kömüre satan din elden gidiyor diye deccal gibi bağıran faşist insanlarla mı yapacaksınız -
SyspioniC bunu yazdı:
hoppaa :|
----------------------------- -
Üzüldüm.. Üzülmene de üzüldüm...
-
küba bile artık dışarıdan araba alımını serbest bırakıyor.
GÖzünüzü seveyim komünizm peşinden gitmeyin artık
---
http://www.gencsen.org/index.php?option=com_content&task=view&id=175&Itemid=50
hele bi anadil sorunu tutturmuşta gidiyor.
Solcu bi aileden geliyorum , solculuğun sonunda gidp gidip kürt sorunları, kürt bilmem nesine dayanmasına da kılım uyuz oluyorum.Solculuk kürtçlük değildir.
İşçilerdir, memurlardır, ülke ekonomisidir, ezilen taraftır.FAkat bi komünizm, bi kürtçülük almış başını gidiyor.Noluyor arkadaş ?
---
Bunun yanında demokrasi yanlısı biri oalrak kapatılmasına üzüldüm.Fakat , kabak size patladı, başkalarına patladı.NEden ?
Eskişehir gibi bir aydın şehirde bile , 100 üstünden örnek vererek söylyüoırum ; seçimlerde 100 üstünden 40 ı gelmedi.onlarda tepkili AYDIN! kısım ya. . . usandım bu aydın tayfadan da.
Akplilerin hepsi gitti.Emir geldi gidn diye.HAtt abaşka şehirlere gitti, 2 kez kullandılar devam !
Bizim sol uyudu ki artık benim solum yok.Sağımda yok.Siyaset mi ? oda yok.Atatürkçüydüm, Hitleride severim . ne sol ne sağ.Buyum.
---
Devleti yönetmek millete, özellikle cahil bir millete bırakılırsa olacağı buydu.Millet bunu hak ediyor.Aydın geçinenler sandığa gitmiyorsa, solcular, akp karşıtları sandığa gitmiyorsa, benzin 10 tl olsun, diğer partiler kapatılsın, karşı gelenler içeri atılsın.
Hak ettikleri gibi yönetilsin millet.