Genç-Sen Kapatıldı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gececi
    NighT_JudGe
    NighT_JudGe's avatar
    Erkek

zumsuk bunu yazdı:
    -----------------------------

küba bile artık dışarıdan araba alımını serbest bırakıyor.

GÖzünüzü seveyim komünizm peşinden gitmeyin artık

---

http://www.gencsen.org/index.php?option=com_content&task=view&id=175&Itemid=50

hele bi anadil sorunu tutturmuşta gidiyor.

Solcu bi aileden geliyorum , solculuğun sonunda gidp gidip kürt sorunları, kürt bilmem nesine dayanmasına da kılım uyuz oluyorum.Solculuk kürtçlük değildir.

İşçilerdir, memurlardır, ülke ekonomisidir, ezilen taraftır.FAkat bi komünizm, bi kürtçülük almış başını gidiyor.Noluyor arkadaş ?

---

Bunun yanında demokrasi yanlısı biri oalrak kapatılmasına üzüldüm.Fakat , kabak size patladı, başkalarına patladı.NEden ?

Eskişehir gibi bir aydın şehirde bile , 100 üstünden örnek vererek söylyüoırum ; seçimlerde 100 üstünden 40 ı gelmedi.onlarda tepkili AYDIN! kısım ya. . . usandım bu aydın tayfadan da.

Akplilerin hepsi gitti.Emir geldi gidn diye.HAtt abaşka şehirlere gitti, 2 kez kullandılar devam !

Bizim sol uyudu ki artık benim solum yok.Sağımda yok.Siyaset mi ? oda yok.Atatürkçüydüm, Hitleride severim . ne sol ne sağ.Buyum.

---

Devleti yönetmek millete, özellikle cahil bir millete bırakılırsa olacağı buydu.Millet bunu hak ediyor.Aydın geçinenler sandığa gitmiyorsa, solcular, akp karşıtları sandığa gitmiyorsa, benzin 10 tl olsun, diğer partiler kapatılsın, karşı gelenler içeri atılsın.

Hak ettikleri gibi yönetilsin millet.

daha ne  söylenebilir ki

Cahildim Dünyanın Rengine Kandım
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

YasamaK bunu yazdı:

vay arkadaş konuyu kürtlere getirdiniz ya helal olsun aq ulan kürt faşizmi diyip duruyorsunuz şimdi siz nesiniz asıl faşistler siziniz aq burda kapatılmış bir sivil kuruluştan bahsediyoruz farkındamısınız??? yok pkk destek veriyorlar yok şöyle yapıyorlar. yok böyle yapıyorlar.?? ulan bu kuruluşta olan herkez öylese pkk militanı öylemi daha solculuğun ne olduğunu bilmeden solculuğa laf atmayın aq yok ben sol aileden geliyorum kürtlüğe dayatıyorlar ne alaka lan??? kürtlük nedir solculuk nedir daha bunu bilmiyorsunuz utanmadan yalan atıyorsunuz konuyuda bok etiniz 2 dakkaya desteklemiyorsan konuya lafta söylemiyeceksin arkadaş zorla size buraya yorum yapın diyenmi var ila kendi siyasi görüşünüzemi insanları empoze etmeye çalışıyorsunuz biraz faşist olmaktan aydınlığa ulaşın her konuda kürtler şöyle böyle kürt faşistliği böyle ne lan yokmu türk faşisti?? çerkezin faşisti lazın faşisti ?? yağ gibi üste çıkmayın konuyuda piç etmeyin.............

eğer iki dakika dingillik yapmaz, lanlı lunlu konuşmazsan ;

sol aileden geldiğim halde, günümüzdeki solculuğun artık solculuk olmadığını ; çoğunun kürtçülüğü desteklediğini söylediğimi analrsın.

en büyük örneği eğitim-sen'dir.

Bütün işçi, memur v.s. hak hukuk'u bitti ; kürtlerin sorunlarıyla uğraşıyor solcular.Size bu tür kuruluşların neden kapatıldığını , neden Türkiye'de solculuğun azaldığını anlatıyoruz.,

Azınlık hakkı diyorsna git aleviliğe sahip çık, en önemlisi git Türklüğe sahip çık.Kendi ülkemizde azınlık olduk

-----

kürt siyasetçi, kürt şarkıcı, kürt düşünür, kürt aydın, kürt bilmem ne... rahatlıkla kullanılıyor sıkıntı yok.

Birimiz Türk siyasetçi, Türk şarkıcı, Türk düşünür dediğimiz zaman kimilerinin kanlarına dokunuyor.Snein gibi özellikle.

Faşistlikmiş.Solculuğun çizgisinden sapıp, tamamen kürtçülüğe yönelmesini eleştirmek ne zamandan beri faşistlik oldu ???

Siz daha faşistlik görmemişsiniz.Böyle giderse göreceksiniz zaten o yüzden hiç dert etmiyorum.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CaNNi
    CaNNi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

nerde kürt iki sürt bi dürt :D ben Türküm diyen kürtler başım üstünde yeri var :D uzatmayın beyler :F

sitem hep âşinâlardan gelir bîgâneden gelmez!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sokoban
    sokoban's avatar
    Erkek

YasamaK bunu yazdı:

vay arkadaş konuyu kürtlere getirdiniz ya helal olsun aq ulan kürt faşizmi diyip duruyorsunuz şimdi siz nesiniz asıl faşistler siziniz aq burda kapatılmış bir sivil kuruluştan bahsediyoruz farkındamısınız??? yok pkk destek veriyorlar yok şöyle yapıyorlar. yok böyle yapıyorlar.?? ulan bu kuruluşta olan herkez öylese pkk militanı öylemi daha solculuğun ne olduğunu bilmeden solculuğa laf atmayın aq yok ben sol aileden geliyorum kürtlüğe dayatıyorlar ne alaka lan??? kürtlük nedir solculuk nedir daha bunu bilmiyorsunuz utanmadan yalan atıyorsunuz konuyuda bok etiniz 2 dakkaya desteklemiyorsan konuya lafta söylemiyeceksin arkadaş zorla size buraya yorum yapın diyenmi var ila kendi siyasi görüşünüzemi insanları empoze etmeye çalışıyorsunuz biraz faşist olmaktan aydınlığa ulaşın her konuda kürtler şöyle böyle kürt faşistliği böyle ne lan yokmu türk faşisti?? çerkezin faşisti lazın faşisti ?? yağ gibi üste çıkmayın konuyuda piç etmeyin.............

Hocam sol örgütlerin büyük bir çoğunluğunun (arada istisnalar olabilir ) pkk'ya destek verdiği açık bir gerçektir ki zaten bunu kendileri de inkar etmemektedirler en azından sitelerine bakmak yeterlidir bunu öğrenmek için.Eğer destek vermiyorlar diyorsan bende sana sen hangi ülkede yaşıyorsun diye sorarım.

.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

CaNNi bunu yazdı:

nerde kürt iki sürt bi dürt :D ben Türküm diyen kürtler başım üstünde yeri var :D uzatmayın beyler :F

hocam kürtlerle problem vardır yada yoktur.Onu bu konuya yazmayalım.Çünkü konunun kürt konusuyla alakası yok.

Problemin esas amacı , sol oluşumların kürt sorunlarına ; dolayısıyla pkknın savunduğu kısımlara yardım etmesi.

eee pkk bu kadar azmışken, soluda tek tek kapatırlar ; ünlü kürt işadamlarına da baskı oluştururlar.Normal.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YasamaK
    YasamaK's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

zumsuk bunu yazdı:

YasamaK bunu yazdı:

eğer iki dakika dingillik yapmaz, lanlı lunlu konuşmazsan ;

sol aileden geldiğim halde, günümüzdeki solculuğun artık solculuk olmadığını ; çoğunun kürtçülüğü desteklediğini söylediğimi analrsın.

en büyük örneği eğitim-sen'dir.

Bütün işçi, memur v.s. hak hukuk'u bitti ; kürtlerin sorunlarıyla uğraşıyor solcular.Size bu tür kuruluşların neden kapatıldığını , neden Türkiye'de solculuğun azaldığını anlatıyoruz.,

Azınlık hakkı diyorsna git aleviliğe sahip çık, en önemlisi git Türklüğe sahip çık.Kendi ülkemizde azınlık olduk

-----

kürt siyasetçi, kürt şarkıcı, kürt düşünür, kürt aydın, kürt bilmem ne... rahatlıkla kullanılıyor sıkıntı yok.

Birimiz Türk siyasetçi, Türk şarkıcı, Türk düşünür dediğimiz zaman kimilerinin kanlarına dokunuyor.Snein gibi özellikle.

Faşistlikmiş.Solculuğun çizgisinden sapıp, tamamen kürtçülüğe yönelmesini eleştirmek ne zamandan beri faşistlik oldu ???

Siz daha faşistlik görmemişsiniz.Böyle giderse göreceksiniz zaten o yüzden hiç dert etmiyorum.

hala kürt diyorsun ya ben sana ne diyimki  ayrıca ben zaza ve aleviyim alevi azınlığını senden çok sahip çıkttığımı ileri sürebilirim kapiş.... 

(Birimiz Türk siyasetçi, Türk şarkıcı, Türk düşünür dediğimiz zaman kimilerinin kanlarına dokunuyor.Snein gibi özellikle.)

ayrıca şimdi senin bu söylemie bir laf söylerim 40 yıl yerinde zıpır zıpır kalırsın kapiş  türkiyede bunu diyince kimin zoruna gidiyor.?? bence senin zoruna gidiyor. eminim

bundan yada böyle algılamışsın mantığın yetmediği için Türkiye Cumhuriyeti'nde kimse kalkıp türk halkına türk düşünürüne sanatçısına laf söyliyemez =)) bunu senin

mantığında almaz ama nerenden çıkarıyorsun hala anlamış değilim çelişkilerle dolusun bir kendini sirkele Böyle bir ülkede ismi verilmiş aydını sanatcısı vs vs kalkıp kim ne diye bilir anlamış değilim nerenden çıkardın onunda farkında değilsin neyse senle tartışmayacam .....

SEVİŞİRKEN EN ZEVKLİ OLAN ŞEY.. tamam, dikkatinizi çektim. ne kadar meraklısınız böyle şeylere terbiyesizliğin lüzumu yok yani :D (, sessizce öldürüyor.)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

Haksızlığa uğrayan uğradığını düşünene kim varsa solun felsefesi gereği bunlara herzaman destek olmuştur, bu nedenlede gerçek solculuktan bahsedecek olursak destek olunması konusunda ırk gözetimi asla yapmaz bu sebebple bazı sağ politikaları savunanalr halktan sol görüşü soğutmak amaçlı ne zaman kürt hakkı savunulsa bakın pkk ya yardım ediyor denilmiştir. Pkk  her ne kadar kendinin sol cephede marksist leninist çizgide yer aldığını söyelsede asla alamaz pkk Kürt ırkçılığı yapmaktadır bu sebebptende asla solcu olamazlar

sırf kendilerinin sol çizgide gösteriyorlar diyede pkk ya sempatiyle bakan solcular varsa da kusura bakmasınlar onlarca solcu değillerdir hatta solun s sinden haberi olmayan boş goygoyculardır evrensel düşünceye aykırı harekettir.

günümüzde sol pkkya destek veriyor pkk ile içli dışlı pkk yı savunuyor düşüncesine haiz olanlar sağdan soldan bir takım güncel gazetelerden okuduklarıyla bu düşüncelere sahip oluyorlar gerçek sol kavramından bi haber olarak görüyorum ben bu şekilde düşüneneleri çünkü bunlara bakarak sola genelleme yapmak doğru değil

Emekçiler ekmeklerini, emeklerinin karşılığı olarak ve önlenemez tarihi sürecin sonucu olarak mutlaka kazanacaklardır. Şüphesiz bu, zorlu bir dönemdir kısa vadeli ve göreceli yenilgilerden geçer.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YasamaK
    YasamaK's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

sokoban bunu yazdı:

YasamaK bunu yazdı:

Hocam sol örgütlerin büyük bir çoğunluğunun (arada istisnalar olabilir ) pkk'ya destek verdiği açık bir gerçektir ki zaten bunu kendileri de inkar etmemektedirler en azından sitelerine bakmak yeterlidir bunu öğrenmek için.Eğer destek vermiyorlar diyorsan bende sana sen hangi ülkede yaşıyorsun diye sorarım.

Kardeşim haklısın ben buna birşey dediğim yok işte bunu başta 

istisnaları başta dile getirmiş olunsaydı ben böyle bir söylem içine girmezdim buna sebeb verene bakmak lazım anladınmı evet pkk destekçi sol guruplar var. alayının aq bunlar. yüzünden solculuğu insanlar pkk sepitizanı olarak görüyor bunun asıl gerçeğini fark edense geç fark ediyor..ben sol görüşlü bir vatandaşım sol görüşlü olduğum için pkk yandaşlığın var derse biri kalkar ona hertürlü hakareti ederim çok şükür sütü bozuk değilim..ayrıca bizim burdaki tartışmamız bir sivil kuruluş yani işi biz siyasete dökerek konuyu bok ediyoruz :(( neyse yanlış anlaşılamalar. oldu af ola 

SEVİŞİRKEN EN ZEVKLİ OLAN ŞEY.. tamam, dikkatinizi çektim. ne kadar meraklısınız böyle şeylere terbiyesizliğin lüzumu yok yani :D (, sessizce öldürüyor.)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YasamaK
    YasamaK's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

SeRDaR bunu yazdı:

Haksızlığa uğrayan uğradığını düşünene kim varsa solun felsefesi gereği bunlara herzaman destek olmuştur, bu nedenlede gerçek solculuktan bahsedecek olursak destek olunması konusunda ırk gözetimi asla yapmaz bu sebebple bazı sağ politikaları savunanalr halktan sol görüşü soğutmak amaçlı ne zaman kürt hakkı savunulsa bakın pkk ya yardım ediyor denilmiştir. Pkk  her ne kadar kendinin sol cephede marksist leninist çizgide yer aldığını söyelsede asla alamaz pkk Kürt ırkçılığı yapmaktadır bu sebebptende asla solcu olamazlar

sırf kendilerinin sol çizgide gösteriyorlar diyede pkk ya sempatiyle bakan solcular varsa da kusura bakmasınlar onlarca solcu değillerdir hatta solun s sinden haberi olmayan boş goygoyculardır evrensel düşünceye aykırı harekettir.

günümüzde sol pkkya destek veriyor pkk ile içli dışlı pkk yı savunuyor düşüncesine haiz olanlar sağdan soldan bir takım güncel gazetelerden okuduklarıyla bu düşüncelere sahip oluyorlar gerçek sol kavramından bi haber olarak görüyorum ben bu şekilde düşüneneleri çünkü bunlara bakarak sola genelleme yapmak doğru değil

doğru söze ne denirki....... süpersin 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sokoban
    sokoban's avatar
    Erkek

SeRDaR bunu yazdı:

günümüzde sol pkkya destek veriyor pkk ile içli dışlı pkk yı savunuyor düşüncesine haiz olanlar sağdan soldan bir takım güncel gazetelerden okuduklarıyla bu düşüncelere sahip oluyorlar gerçek sol kavramından bi haber olarak görüyorum

sana şu yüzden katılamıyorum sen vicdani bir bakış açısıyla pkk'yı ekarte ederek solculuğun dışına atabiliyorsun (bu konuda hemfikiriz) ancak koyu komünist partiler pkk'yı dışlamıyor aksine onların mücadelesine destek verilmesi gerektiğini söylüyor artı olarak senin düşüncendeki insanları da ulusalcılarla işbirliği yapan tatlı su solcuları olarak nitelendirmekteler.Zaten halk bu koyu komünistleri meydanlarda ellerinde pkk bayrakları vs. ile görünce otomatikman bütün sol camiaya basıyor etiketi.Bunlar bir değil iki değil çok fazla sol örgüt pkk'yı desteklemekte çok azı desteklememekte ancak desteklemeyenler çok azınlıkta olduğundan dolayı sesleri duyulmuyor.Bu durumda şu soru ortaya çıkıyor gerçek solcu/komünist senin gibi düşünenler mi yoksa onlar gibi düşünenler mi bunun ayrımı neye göre belirlenecek ? halk bunu nerden bilecek daha solcular bile kimin gerçek solcu olduğunu bilmiyorken.Sözün özü yaşasın anarşizm :P

.
Toplam Hit: 7891 Toplam Mesaj: 67