Genç Yaşta Unutkanlık
-
İşyerinden yıllık izine çıktım 15 gün,gelince baktım işler siparişler birikmiş herkes üstüme geliyo onu yap bunu yap diye mesai başlayalı 15 dakika olmuş.Makinenin parçasını değiştirdim 2 vida eksik.Hayda nerde bunlar yarım saat fabrikanın altını üstüne getirdim milletin cebine bakıyorum hiçbiyerde yok.Sonra elimde bişey hisettim baktım vidalar elimdeymiş :)
Özet: Stresten olabilir hocam,rahatlamaya çalış..
-
sen yine son 1-2 aydır yaşıyosun bu problemi. ben son 3 yıldır sabahları uyanmayı unutucam nerdeyse :)
-
düşündüm araştırdım yaptım ettim bunun birtek sebebi var dedim
çok düşünüyorsun (stres)
gelecek kaygısı
çok düşünme derim hocam
yaptığın işten zevk alımıyorsanda unutabılırsın
-
yanak bunu yazdı:
-----------------------------
İşyerinden yıllık izine çıktım 15 gün,gelince baktım işler siparişler birikmiş herkes üstüme geliyo onu yap bunu yap diye mesai başlayalı 15 dakika olmuş.Makinenin parçasını değiştirdim 2 vida eksik.Hayda nerde bunlar yarım saat fabrikanın altını üstüne getirdim milletin cebine bakıyorum hiçbiyerde yok.Sonra elimde bişey hisettim baktım vidalar elimdeymiş :)
Özet: Stresten olabilir hocam,rahatlamaya çalış..
-----------------------------çok mal bi durum ya :) güldürdün beni . bende de oluyo ama elimdekini en fazla 15 dakika sonra buluyrm :)
-
gokcan bunu yazdı:
irwa bunu yazdı:
zalimadam bunu yazdı:
burcun ne hocam ona göre bişiler yazacam ?
-----------------------------her türlü burca ii gelio herbalife omega tableti sende al :D
-----------------------------Hiç araştırdın mı? Nedir ne değildir diye?
-----------------------------herbalife mı ewet uzmanı olcam yakında araştırmaktan + kullanıorum
kilonu kontrol edebilir,kilo alıp zayıflayabilirsin herbalife tamamen doğal içinde tek bi katkı maddesi yok bağırsak sorunlarından algı arttırımı destekeyici çaylardan cilt ürünleri hatta şampunalara kadar ürünleri mewcut yeni olarak kardeşimede alıcaz he bide kalp için dahi war ki ben onuda kullanıorum
dietisyenlerin yapması gerekeni tek başına yaptığı için kötülenmesi normal
ben kulaktan dolma şeylerden ziyade kendim araştırıorum
hatta ürünlerin üstünde malezyadan halal yazısı bulunuo yani bilmeyen için diorum içinde katkı maddesi olan şeyleri ülkeye sokmuo cocacolanın tam sırrı bilinmediği için giremediği gibi
herbalife ilaç deildir tamamen besin takwiyesidir sana kendi hayatımızdan kesit wereyim
en yakın arkadaşımın kaynanası felce kadar ilerleyen bi rahtsızlığın pençesinde malesef felç olup yatağa düşmüştü ilaçlar etki etmemiş we karı koca ilaçlarına kadar düşmüşlerdi bi umut diye sonrasında tesadüf herbalife ile karşılaştılar bi umut buna da bakalım dediler 3. gün ayağa kalktı we ilaçlarını kenara attı 8 yıldır herbalife kullanıo herşeyini we şuan benden sağlıklı ,)
-
irwa bunu yazdı:
hocam herbalife ın omega kapsülünü tawsiye ederim ciddi anlamda yararını görürsün bi ara bende de başlamıştı kafamın doluluğundan sürekli unutuodum koluma falan yazıyodum
-----------------------------BU daha iyidir..

-
serwo bunu yazdı:
irwa bunu yazdı:
hocam herbalife ın omega kapsülünü tawsiye ederim ciddi anlamda yararını görürsün bi ara bende de başlamıştı kafamın doluluğundan sürekli unutuodum koluma falan yazıyodum
-----------------------------BU daha iyidir..

-----------------------------hocam bu ürünü hiç araştırmadım kötülemek istemem ama bunların kapsüllerinde katkı maddesi (kanser yapıcı az miktarda da olsa) war diye biliorum o yüzden herbalife ı hatmettim resmen bide benim wücudum alerjik oto poka alerji yapabilio hb ile bunuda engelliorum
-
irwa bunu yazdı:
gokcan bunu yazdı:
irwa bunu yazdı:
zalimadam bunu yazdı:
burcun ne hocam ona göre bişiler yazacam ?
-----------------------------her türlü burca ii gelio herbalife omega tableti sende al :D
-----------------------------Hiç araştırdın mı? Nedir ne değildir diye?
-----------------------------herbalife mı ewet uzmanı olcam yakında araştırmaktan + kullanıorum
kilonu kontrol edebilir,kilo alıp zayıflayabilirsin herbalife tamamen doğal içinde tek bi katkı maddesi yok bağırsak sorunlarından algı arttırımı destekeyici çaylardan cilt ürünleri hatta şampunalara kadar ürünleri mewcut yeni olarak kardeşimede alıcaz he bide kalp için dahi war ki ben onuda kullanıorum
dietisyenlerin yapması gerekeni tek başına yaptığı için kötülenmesi normal
ben kulaktan dolma şeylerden ziyade kendim araştırıorum
hatta ürünlerin üstünde malezyadan halal yazısı bulunuo yani bilmeyen için diorum içinde katkı maddesi olan şeyleri ülkeye sokmuo cocacolanın tam sırrı bilinmediği için giremediği gibi
herbalife ilaç deildir tamamen besin takwiyesidir sana kendi hayatımızdan kesit wereyim
en yakın arkadaşımın kaynanası felce kadar ilerleyen bi rahtsızlığın pençesinde malesef felç olup yatağa düşmüştü ilaçlar etki etmemiş we karı koca ilaçlarına kadar düşmüşlerdi bi umut diye sonrasında tesadüf herbalife ile karşılaştılar bi umut buna da bakalım dediler 3. gün ayağa kalktı we ilaçlarını kenara attı 8 yıldır herbalife kullanıo herşeyini we şuan benden sağlıklı ,)
-----------------------------Peki içerdiği omega yı nerden içeriyor?
-
-
zalimadam bunu yazdı:
düşündüm araştırdım yaptım ettim bunun birtek sebebi var dedim
çok düşünüyorsun (stres)
gelecek kaygısı
çok düşünme derim hocam
yaptığın işten zevk alımıyorsanda unutabılırsın
-----------------------------düşündüğüm doğrudur , gelecek kaygısı arada olabiliyor, ilk başlarda zefk alırım diye düşündüm ama halada zefk almak istiyorum başaramıyorum bazı şeyleri zorla yapıyorum resmen