Genç Yaşta Unutkanlık
-
irwa bunu yazdı:
-----------------------------
ilaç iyi gelebilir ama bağımlı kalmaktan korkuyorum ilaç içince iyi içmeyince kötü böyle olucaksan olmasın daha iyi genç yaşta ilaç uygun değil gibi geliyor hocam.Normal hayatta fazla unutkanlık yaşamıyorum sadece iş ortamında
----------------------------- -
hafıza güçlendirici gıdalar olduğunu duymuştum sanki , uykunu al, iş üzerinde iken işe odaklan sakin yap işi
-
Bende de var bu lanet şey... Bi yere gidiyorum evrakları almam lazım... Almam gereken evrağı değilde başka evrak alıyorum... Anında çok çabuk unutuyorum..Bazen insan abdest alırken bile karıştırıyor :) agza burna su verdin mi diye..
-
psikolojik falan değil hocam aynı sorun bendede var.
dalgınlık problemin var. büyük bi ihtimal..
-
gokcan bunu yazdı:
irwa bunu yazdı:
gokcan bunu yazdı:
irwa bunu yazdı:
zalimadam bunu yazdı:
burcun ne hocam ona göre bişiler yazacam ?
-----------------------------her türlü burca ii gelio herbalife omega tableti sende al :D
-----------------------------Hiç araştırdın mı? Nedir ne değildir diye?
-----------------------------herbalife mı ewet uzmanı olcam yakında araştırmaktan + kullanıorum
kilonu kontrol edebilir,kilo alıp zayıflayabilirsin herbalife tamamen doğal içinde tek bi katkı maddesi yok bağırsak sorunlarından algı arttırımı destekeyici çaylardan cilt ürünleri hatta şampunalara kadar ürünleri mewcut yeni olarak kardeşimede alıcaz he bide kalp için dahi war ki ben onuda kullanıorum
dietisyenlerin yapması gerekeni tek başına yaptığı için kötülenmesi normal
ben kulaktan dolma şeylerden ziyade kendim araştırıorum
hatta ürünlerin üstünde malezyadan halal yazısı bulunuo yani bilmeyen için diorum içinde katkı maddesi olan şeyleri ülkeye sokmuo cocacolanın tam sırrı bilinmediği için giremediği gibi
herbalife ilaç deildir tamamen besin takwiyesidir sana kendi hayatımızdan kesit wereyim
en yakın arkadaşımın kaynanası felce kadar ilerleyen bi rahtsızlığın pençesinde malesef felç olup yatağa düşmüştü ilaçlar etki etmemiş we karı koca ilaçlarına kadar düşmüşlerdi bi umut diye sonrasında tesadüf herbalife ile karşılaştılar bi umut buna da bakalım dediler 3. gün ayağa kalktı we ilaçlarını kenara attı 8 yıldır herbalife kullanıo herşeyini we şuan benden sağlıklı ,)
-----------------------------Peki içerdiği omega yı nerden içeriyor?
-----------------------------hocam wideo yu izlemeni öneririm
http://www.facebook.com/video/video.php?v=389433984871&oid=114305311937150&comments
-
Meraclitus bunu yazdı:
irwa bunu yazdı:
ilaç iyi gelebilir ama bağımlı kalmaktan korkuyorum ilaç içince iyi içmeyince kötü böyle olucaksan olmasın daha iyi genç yaşta ilaç uygun değil gibi geliyor hocam.Normal hayatta fazla unutkanlık yaşamıyorum sadece iş ortamında
-----------------------------yanlış aksettirdim sanırım herbalife ilaç deildir hocam bi önceki sayfada açıklama yaptım dilersen bakabilirsin
-
Meraclitus bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
hocam mesir macunu vücudu dinç tutar üstündeki uykululuk yorgunluk hissi gider
bence almalısın bir tane en azından denemelisin?
-----------------------------hocam mesir macunu satmasaydın ne yazıcaktın ben onu istiyorum buraya :)
----------------------Manisalı bir tanıdığından mesir macunu isted onu kullan yazardım :|