Gençkenyapilacak100şey Ve Tahribat
-
muhahah hepsini bigünde yapasım geldi :D o ebe diyip kaçmak ne manyakça bişey olur yav :D
-
hacı abi bunlar çok zor yaw tek olmaz :W
-
Aslında şöle bir fikrim var.Bu şifalı ot falan satan yerler oluyor ya kapalı çarşıda falan.Oraya gidiceksin diceksin ki ben bir ot arıyorum acaba var mıdır sizde falan diceksin adam adı ney otun nasıl bişey dicek sende yeşil yapraklı falan böle ince bir bitki diceksin adını biliyon mu dicek o anda evet adı Hint keneviri diceksin :F
-
Mersinde Olan müridler Yapalım bigün...Gönüllü arkadaslar PM atarsa seviniriz
-
tekirdağda olan müridler warsa buluşalım yapalım hocam :)) ben warım
-
Hocalar tamm biz buna talibiz :d Söyleyin ne yapalım ? Mersinli müritler olarak katılcaz :d Bana görebunu yapalım çok pis dayak yiyecez ama olsun.... :)
- 84. Otogar’da tanımadığın insanlara el salla, arkalarından su dök. “Varınca arayın” de.
-
forumdaki küçük havuzlarda balık tutalım derim cok pis komedi olur hemde kalabalık ii bi iş cıkartabılırız =)
-
bağzıları güzel ama bazıları çok saçma
-
Hadi beyler iyi bir fikir ekliyoruz hadiiii.
-
alayını yaparımda arkada 3-5 kişi olması lazım dayak yiyeceğimde kurtarmak için :D
bide yarışma nasıl bişey 100 ü nü de yapıp videoya mı çekiyosunnaapıyoruz :W
belki ben katılırım bilginize
edit: ödül nedir?
edit2: bu formulü yeahdan öğrendim aslında hiç edit yok.
edit3: headbanger senin dilenme videosu düzgün çekilseydi onu atabilirdin. ama bilmiyom dasponge ye sor belki başka sürümleride vardır :D
bu sefer gerçekten edit: ben bunların bir kısmını zaten yapmıştım :)
edit82: büyükşehirdekiler buluşmadan bunları yapabilir. mesela otobüste herkes biner birisi çıkartır gazete okur. kim öteki yolcuların tanış olduğunu kanıtlayabilir ki :W
Toplam Hit: 9373 Toplam Mesaj: 62