Gençkenyapilacak100şey Ve Tahribat
-
ankaralı oyuncular benden haber bekleyin, casting seçmeleri başladı :P
-
Yeah bunu yazdı:
-----------------------------
okul yolunda çok kızın şemsiyesinin altına girdim ama "ben tutayım mı" demedim =))
-----------------------------:DD mecburen istersen yapma sucuk gibi çıkıyor insan yaw. Saganaktan, tipiden, doludan pek hazzetmiyorum, zor şartlar.
-
ahah su madde 70 i hep yapmak istioz arkadaslarla sahanin ortasinda bira icelim alem yapalim dioz(=
-
Orjinali Ingiliz menseeli bir kitaptir aslinda.100 maddenin 63 maddesini yerine getiridm son 1yilda.Hepsini tamamlayacagim :)
-
13. bir grup arkadaşınla arka arkaya tutunup tren yapın, gideceğiniz yere öyle gidin. önünüze çıkan yayaları ağzınızla korna sesi çıkararak uyarın.
-
of çok güzel bunlar ya :D
-
43. Bir dilencinin yanına gidip “kredi kartı geçiyor mu?” diye sor. Bu ne kadar uygun hocalar ya gerçekten ihtiyacı olan biriyse ve gururu incilirse belki sıkılarak dilenio
-
Paradox21 bunu yazdı:
43. Bir dilencinin yanına gidip “kredi kartı geçiyor mu?” diye sor. Bu ne kadar uygun hocalar ya gerçekten ihtiyacı olan biriyse ve gururu incilirse belki sıkılarak dilenio
-----------------------------hocam sende bi tanesi gözüne kestir. mesela bizim okulun orda bi dilenci var 2 senedir orda. yeride değişmez bi sağ bi sola gider. sence ihtiyacı var mı?
-
BURAK_X bunu yazdı:
ankaralı oyuncular benden haber bekleyin, casting seçmeleri başladı :P
-----------------------------Hacı 3 5 kişi olursak ben varım her türlü :D
-
Ben varım.Böle konularda manyaklığım ve cesaretim tescillidir :F
Edit:Eğer yapacağımız fikirleri biz ekliyorsak güzel fikirlerde bulurum :)