folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Gençkenyapilacak100şey Ve Tahribat

Gençkenyapilacak100şey Ve Tahribat

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BURAK_X
    BURAK_X's avatar
    Erkek
    ankaralı oyuncular benden haber bekleyin, casting seçmeleri başladı :P

<love> <canimcicimaylari> <uzatmalar> <kavgagurultu> </love>
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek

Yeah bunu yazdı:
    -----------------------------
    okul yolunda çok kızın şemsiyesinin altına girdim ama "ben tutayım mı" demedim =))

:DD mecburen istersen yapma sucuk gibi çıkıyor insan yaw. Saganaktan, tipiden, doludan pek hazzetmiyorum, zor şartlar.

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ugur0
    ugur0's avatar
    Erkek
    ahah su madde 70 i hep yapmak istioz arkadaslarla sahanin ortasinda bira icelim alem yapalim dioz(=

imza
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Orjinali Ingiliz menseeli bir kitaptir aslinda.100 maddenin 63 maddesini yerine getiridm son 1yilda.Hepsini tamamlayacagim :)

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutengri
    Kutengri's avatar
    Erkek
    13. bir grup arkadaşınla arka arkaya tutunup tren yapın, gideceğiniz yere öyle gidin. önünüze çıkan yayaları ağzınızla korna sesi çıkararak uyarın.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bykamu
    bykamu's avatar
    Erkek
    of çok güzel bunlar ya :D
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Paradox21
    Paradox21's avatar
    Erkek
    43. Bir dilencinin yanına gidip “kredi kartı geçiyor mu?” diye sor. Bu ne kadar uygun hocalar ya gerçekten ihtiyacı olan biriyse ve gururu incilirse belki sıkılarak dilenio

SiYaH SaÇ aK DeFtErLe GeLdİN aK SaÇ SiYaH DeFteRLe gİDiosun........
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bykamu
    bykamu's avatar
    Erkek

Paradox21 bunu yazdı:
    43. Bir dilencinin yanına gidip “kredi kartı geçiyor mu?” diye sor. Bu ne kadar uygun hocalar ya gerçekten ihtiyacı olan biriyse ve gururu incilirse belki sıkılarak dilenio

hocam sende bi tanesi gözüne kestir. mesela bizim okulun orda bi dilenci var 2 senedir orda. yeride değişmez bi sağ bi sola gider. sence ihtiyacı var mı?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozAnkaraguclu
    ozAnkaraguclu's avatar
    Erkek

BURAK_X bunu yazdı:
    ankaralı oyuncular benden haber bekleyin, casting seçmeleri başladı :P

Hacı 3 5 kişi olursak ben varım her türlü :D 

"Milliyetin en belirgin niteliklerinden biri dildir. Türk milletindenim diyen insan her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz. " Mustafa Kemal ATATÜRK
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Ben varım.Böle konularda manyaklığım ve cesaretim tescillidir :F

Edit:Eğer yapacağımız fikirleri biz ekliyorsak güzel fikirlerde bulurum :) 

Toplam Hit: 9390 Toplam Mesaj: 62