Gençkenyapilacak100şey Ve Tahribat
-
Akarrrrrrrrr :D Solo Yusuflarda İnsan Grup Olunca Gruba Hava Atma Olayı var Grupta Gazı Verince Yapıyon Tbt İle Öyle Bir İmkanımızOlsa Hobaaaaaaaaaa :D
-
crafty bunu yazdı:
-----------------------------hocalar adanada bir kişi tarafından denenmiştir... bizzat şahit oldum...
cocuğun bi tanesi itfaiyeyi aradı... abi yanıyo cabuk gelin nolursunuz yanıyo die feryat kopardı memur oğlum sakin ol nere yanıyo dio cocuk feryat koparmaya devam ediyo neyse en son adam son kez oğlum bir sakinleş nere yanıyo söyle söndürelim dedi cocukta anayın a*ı yanıyo diyip suratına kapadı :D
-----------------------------orda yardımcı olmaya çalışan memurun anasına küfretmenin neresi komik ?
-
Spyware__007 bunu yazdı:
-----------------------------
tekirdağda olan müridler warsa buluşalım yapalım hocam :)) ben warım
-----------------------------yapalım hocam. bikaç adam daha bul alayını yaparız.
-
kivanchh bunu yazdı:
crafty bunu yazdı:
-----------------------------hocalar adanada bir kişi tarafından denenmiştir... bizzat şahit oldum...
cocuğun bi tanesi itfaiyeyi aradı... abi yanıyo cabuk gelin nolursunuz yanıyo die feryat kopardı memur oğlum sakin ol nere yanıyo dio cocuk feryat koparmaya devam ediyo neyse en son adam son kez oğlum bir sakinleş nere yanıyo söyle söndürelim dedi cocukta anayın a*ı yanıyo diyip suratına kapadı :D
-----------------------------orda yardımcı olmaya çalışan memurun anasına küfretmenin neresi komik ?
yardımcı olmaya calışan memur hemde türkiyede :D küfür etme konusuna gelince hocam coğumuz her lafında küfür kullanıyor ama ciddi anlamda etmiyor... bu vatandaşın derdi de muziplik ordaki adamın anasına küfür etme değil... -
konuyu canlandırayım
bizim "türkiye kupası maketi varmı" videosunu oynayanlardan biri yüklesin dereceye girme ihtimali cok yüksek
-
Bu işin sonu dayaktır beyler söylemedi demeyin :D
-
halı sahada piknik güzelmiş aslında.böyle atletle falan mangalını yapacaksın.:).ankara havası eşliğinde.
-
hepsine varım
-
yanımda birisinin olması lazım bunların hepsini yapabilmem için :D en azından yiyeceğim dayağı yarıya indiririm
-
25. Yağmurlu bir havada tanımadığın birinin şemsiyesinin altına gir, “biraz da ben tutayım” de.
Ben bunu belki 5-6 kere yapmışımdır. Mecburiyetten şemsiyenin altına girdim, nezaketen ben tuttum :).