Gençkenyapilacak100şey Ve Tahribat
-
Madde 49:
Yoldan geçen herhangi birine "David Beckham‘a çok benziyorsunuz bir imzanızı alabilir miyim?" de. Zorla imza al, birlikte fotoğraf çekil.Bunu yapabilirim sanırım :D
-
yaptıklarım; ama lanet olsun videoları yok:W
2. Etrafındakilere sürekli öpücük gönder, soranlara “tikim var” de.
12. Belediye otobüsünde top sektirmeye çalış.
13. Bir grup arkadaşınla arka arkaya tutunup tren yapın, gideceğiniz yere öyle gidin. Önünüze çıkan yayaları ağzınızla korna sesi çıkararak uyarın. (kampüste yapmıştık)
21. Arkadaşlarını yanına alıp sokakta ağır çekimde (slow mo) yürü.
23. 20 arkadaşını topla, aile büyüklerinden birinin elini öpmeye götür. (Bayramda yapıyoruz 20 kişi olmasada 7-8 kişi sırayla birbirimizin ailelerini görüyoz :) ) kim ne bilce bayram
31. Sakızla yapabileceğin en büyük balonu yapmaya çalış. (bunu yapmayan mı var :))
33. Tanımadığın insanlara hal hatır sor, akraba ya da okul muhabbeti yap. Sonra “pardon biriyle karıştırdım” diyip git. (bunu bikaç kez gerçekten karıştırıp yaopmıştım :D )
38. Markette kasa görevlisi alışveriş hesap tutarını söylediğinde “hesaba yazar mısın?” diye sor. (süpermarket sahibi tanıdık bir süre kredi kartı kullanmadığımız devirde gerçektende yazdırıyodum yine yazdırrım )
43. Bir dilencinin yanına gidip “kredi kartı geçiyor mu?” diye sor. (dilenci değildi günde rahat 200 lira kazanıyodu ve çok pis oturuyodu içime)
45. Sokaklardaki süs havuzlarında balık tut. (büyük bir yağmur birikintisine gece tor salalmıştık :D )
100. Kafana göre takıl; kendi maddeni çek gönder.
yarısında zaten
Bu maddenin ne olacağını merak et, bekle ve gör!
yazıyo
ötekilerin çoğuda yapılacak şeyler. bence tüm tbt katılsın tbt olarak eğleniriz :D
ben şahsen katılacam bilginize :D
-
Dayak yeme olasılığı yüksek hareketler bunlar :D
-
sizce bunlardan hangisi yapılsa en çok tutar?
ya da fikri olupda yapmıyacak olan varsa ben yapabilirim :D
-
sirpence bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Sir yanımda senin gibi 2 kişi daha olsun hepsini yapmazsam nickim Bayzin değil :D
-
bayzin bunu yazdı:
sirpence bunu yazdı:
-----------------------------Sir yanımda senin gibi 2 kişi daha olsun hepsini yapmazsam nickim Bayzin değil :D
-----------------------------:)
işte onu diyom ya 3-5 kişi olsa her ihtimale karşı her türlü yapılır :D
istanbulda sırf bu iş için buluşma düzenleyin lan buluşun azın kudurun. bu arada senin hint kenevirini de beğendim onu epey bi uzatsan adam fıttıracakken söylesen komedi olur :D
-
31.12 ye kadar sürüyomuş bence haftaya buluşma düzenleyelim yapabileceklerimizin listesini cıkartalım istiklalde taksim meydanında falan yapalım ...
bide ödülü ne ? nasıl kazanyoruz ? kamerası olan biri pm atabilirmi :? ben her türlü varım cumartesi öğleden sonra pazarda tam gün istanbul içinde heryere gelirim :D
-
@cold
yapmak lazim bişiler doğru diyon :)
hediyeler burda
http://gnctrkcll.turkcell.com.tr/gencken-yapilacak-100-sey/hediye
şöle oluyo,
Kampanya sonunda, videosu yayınlanan tüm gnçtrkcll’liler arasında bir çekiliş yapılacaktır. Çekiliş sonucunda verilecek büyük hediye sayfada yer alan anket sonucunda belirlenecektir. Anket sonuçlandıktan ve gerekli MPİ izinleri alındıktan sonra çekiliş koşulları ve büyük hediye ile ilgili tüm detaylar bu sayfada yayınlanacaktır.
-
SyspioniC bunu yazdı:
-----------------------------@cold
yapmak lazim bişiler doğru diyon :)
hediyeler burda
http://gnctrkcll.turkcell.com.tr/gencken-yapilacak-100-sey/hediye
şöle oluyo,
Kampanya sonunda, videosu yayınlanan tüm gnçtrkcll’liler arasında bir çekiliş yapılacaktır. Çekiliş sonucunda verilecek büyük hediye sayfada yer alan anket sonucunda belirlenecektir. Anket sonuçlandıktan ve gerekli MPİ izinleri alındıktan sonra çekiliş koşulları ve büyük hediye ile ilgili tüm detaylar bu sayfada yayınlanacaktır.
-----------------------------:S
yani ben ne kadar iyi video yaparsam yapayım ve ne kadar destek falan toplarsam toplayayım o çekilişte çıkmazsam bi bok olmuyo ölemi :S
Şans işi varsa ben baştan kaybettim :W
edit: birde ben göremedim istediğimiz kadar video yükleyebiliyoruz sanırsam :D
-
hocalar adanada bir kişi tarafından denenmiştir... bizzat şahit oldum...
cocuğun bi tanesi itfaiyeyi aradı... abi yanıyo cabuk gelin nolursunuz yanıyo die feryat kopardı memur oğlum sakin ol nere yanıyo dio cocuk feryat koparmaya devam ediyo neyse en son adam son kez oğlum bir sakinleş nere yanıyo söyle söndürelim dedi cocukta anayın a*ı yanıyo diyip suratına kapadı :D