Bilim Teknik Teknoloji
Genel Görecelik Kuramının Doğruluğu Bir Kez Daha Kanıtlandı
Genel Görecelik Kuramının Doğruluğu Bir Kez Daha Kanıtlandı
-
aq modern bilim konusunun da içine sıçmışsınız ya tebrikler
-
dünya güneşe yaklaşıyor eyvallah, da bu uzay-zaman olayında "zaman"dan kasıt ne agalar? bizim yaşadığımız zamandadamı değişiklik oluyor? lan zaman varmı yokmu? eğer zaman varsa böyle büklümlere etkilere göre daha fazla etkilenmezmi? yani biraz daha gazete haberi değilde derinler hakkında açıklama yapacak bir mürid?
-
Ben einstein diyorum bilim diyorum siz neyden bahsediyosunuz.
Alın size dini yönden açıklama yapiyim. Allah herşeyi bilendir dimi ?? o zaman biz dünyaya neden gönderildik ??
Sebebi kendi yapacaklarımıızı seçimlerimizi görüp yukarı çıktığımızda özgür irademizi nasıl kullandığımız ve bunun sonuçlarını görmek için
Bilimde aynen öyle bişi. insan cüzi iradesi ile öğrenmek bilmek ister meraklı bi varlıktır.
Kuranda yazıyomu ?? doğru yazıyo ?? ama ben görmek ellemek bilmek kanıtlamak kanıtlarıda görmek istiyorum
adamlar araştırmış ve yapmış kanıtlamış sizede kanıt sunuyor
siz daha neyin tartışmasını yapıyosunuz ??
-
din vicdandır. ister inanırsın ister inanmazsın. hesabını senin vereceğin bir şey.
bilim gerçektir. ister inan ister inanma bilim doğrudur ve kanıtlanmıştır
-
"zaten kuranda vardı" diyenlere sesleniyorum :
bir kere ama hiç olmazsa bir kere olsun kurandan bakıp da siz önce bulun, bulunduktan sonra zaten vardı demeyin.
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------
"zaten kuranda vardı" diyenlere sesleniyorum :
bir kere ama hiç olmazsa bir kere olsun kurandan bakıp da siz önce bulun, bulunduktan sonra zaten vardı demeyin.
-----------------------------o da var işte kuranda herşey var :d
-
Aceba Kuran-i Kerimi karıştırmasaydım, galiba başka bir MÜRİD mutlaka karışacaktı
Çok üzüldüm
O yüce kitaba saygısızlık oldu
Dünyadaki herşeyi yorum yapabilene anlayabilene yazıyor
Onu görmek anlamak yorumlamak lazım
Kalıplaşmış bir şekilde Bisikler şeytan icadıdır etiketini yapıştırmayın
Herşey ortada arkadaşlar Araştırmak yeterli ama önemli olan Gerçekten Bu sorulara Cevap bulmak istemek
Gerisi gelir. Sadece Soru sormak için yada saygısızlık yapıp aşağılamak için Birşeyler yazmayın Saygınız olsun biraz! -
Mali, Ömer Çelakıl'ın asistanı hocalar.. varmayın üstüne
-
XpertVision bunu yazdı:
Mali bunu yazdı:
Boşuna bu kadar masraf yapmışlar
Kuran-i Kerim de Bunu söylüyor
-----------------------------arkadaş burda modern bilimden bahsediliyor nasıl bir kafa yapınız var anlamıyorum
-----------------------------bu söylediğin çok saçma bence bu süper bi kafa yapısı bundan binlerce sene önce yazılmış zaten e şimdide kalkıp evet yazılanlar doğruymuş diyorlar :) neden en başından inanmıyorlar ?
ben elbetteki orda yazıyor araştırmasınlar demiyorum ama kuranı kerimi inkar ediyorlar
önceki msjlarda demişsiniz işte şundan şundan bahsetmemiş kuran , kuranda herşeyden bahsediliyor ancak herşey açık ve net şekilde söylenmiyor bazı şeyler üstü kapalı söyleniyor mesela kuranda bir yılın kaç gün olduğu yazmıyor ama kuranı kerimin başından sonuna kadar tam 365 kere yıl kelimesi geçiyor demek istediğimi umarım anlamışsınızdır.
-
arkadas sadece Kur'an i rehber olarak kulanalim diyor o kadar uzatmaya gerek yok bence