folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Geometrim Sıfır Denecek Kadar Kötü.

Geometrim Sıfır Denecek Kadar Kötü.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek
    Janitschar bunu yazdı
    BeyinAdam bunu yazdı
    Janitschar bunu yazdı

ve oyun oynama...özellikle cep telefonundan 

lise biteli 3 yıl oluyor, lise2den yani 5-6 yıldan beri kitap yüzü açmadım. yıllarımı oyun oynayarak geçirdim halen daha öyleyim günün 7-8 saatini hiç bilgisayardan kalkmadan(tuvalet ihtiyacı dışında :D) oyun oynayarak geçiririm.

gece uyurken bile rüyalarımda oyun oynuyorum canavar öldürüyorum. tamamen ortaokul ve lise1 lise 2 temeline dayanarak şu halimle bile taze bilgi sahiplerini ikiye katlıyorum. üstelik lise 3 ve lise 4 dönemlerimi de full ot çekerek geçirdim. hadi bunu da açıkla :D:D

şimdi hangi üniversitede okuyorsun ? 

ne alaka hocam ? yıldızda okuyorum ikinci üniversitem.

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Janitschar
    Janitschar's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    BeyinAdam bunu yazdı
    Janitschar bunu yazdı
    BeyinAdam bunu yazdı
    Janitschar bunu yazdı

lise biteli 3 yıl oluyor, lise2den yani 5-6 yıldan beri kitap yüzü açmadım. yıllarımı oyun oynayarak geçirdim halen daha öyleyim günün 7-8 saatini hiç bilgisayardan kalkmadan(tuvalet ihtiyacı dışında :D) oyun oynayarak geçiririm.

gece uyurken bile rüyalarımda oyun oynuyorum canavar öldürüyorum. tamamen ortaokul ve lise1 lise 2 temeline dayanarak şu halimle bile taze bilgi sahiplerini ikiye katlıyorum. üstelik lise 3 ve lise 4 dönemlerimi de full ot çekerek geçirdim. hadi bunu da açıkla :D:D

yani,ilk üniversiteyi bitiremeyip yarım mı bıraktın !

İnsan 5-6 senedir kitap açmadım diye övünür mü ? hiç...

Acaip derecede agresifim !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek
    Janitschar bunu yazdı
    BeyinAdam bunu yazdı
    Janitschar bunu yazdı
    BeyinAdam bunu yazdı
    Janitschar bunu yazdı

yok hocam ilkini bitirdim bu ikinci, şimdiki bölüm hem önceki bölümde yükselme şansı tanıyor hem de kendi başına ayrı bir meslek daha sunuyor.

övünmek değil hocam bunları yazdım ki çok pimpirikli olduğunuzu görün :) (pimpirik bizim burada herşeyin üstüne titreyen, aman aman bişey olmasın insanlara denir)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Janitschar
    Janitschar's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    BeyinAdam bunu yazdı
    Janitschar bunu yazdı
    BeyinAdam bunu yazdı
    Janitschar bunu yazdı
    BeyinAdam bunu yazdı
    Janitschar bunu yazdı

yok hocam ilkini bitirdim bu ikinci, şimdiki bölüm hem önceki bölümde yükselme şansı tanıyor hem de kendi başına ayrı bir meslek daha sunuyor.

övünmek değil hocam bunları yazdım ki çok pimpirikli olduğunuzu görün :) (pimpirik bizim burada herşeyin üstüne titreyen, aman aman bişey olmasın insanlara denir)

İki cümleme bakıp pimpirikli olduğuma mı karar verdin ?

hahah sen ne sanıyon ki kendini...

5-6 yıldan beri kitap yüzü açmadın

günün 7-8 saatini hiç bilgisayarın başından kalkmadan oyun oynayarak geçiriyorsun

lise 3 ve 4'ü OT'layarak geçirdin,övünmeyi sevmiyuorsun lakin bizim burada bunlarla övünene AHMAK derler

(Ahmak bizim burda mal,sığır, kendini kendi çapında bi bok sananlar için kullanılır) kötü bir şey değil yani gönlünü ferah tut !

Acaip derecede agresifim !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Atakan
    Atakan's avatar
    Erkek

kardeşim sendeki pdflere bak orda ahmet demir geometri olacak ondan çalış. teknofemin videoları var youtubada felan geometrisi şağlamdır benimde sıfırdı ordan çalışa çalışa fulle yakın yapıyoruz. finalin ilk basamak geometrisini bitirdim not tuttum felan sonrada palme geometri soru bankasını bitirdim banada yetti . başka sorun olursa pmden ulaş yardım edeliz :)

Çılgın şeyh Müritleri coşturuyor...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek

olayı kendi açımdan özetliyim.

3-4-5 kuralını bilirim.

dolayısıyla 30-60-90 veya 45-45-90 üçgenlerini de bilirim.

mantıken tam açı 360 derecedir.

bunlardan yola çıkarak çizgileri bittikleri yerden hep bi yerlere doğru uzatırsan en az 5-6 soru çözersin.

onlar da elbet işine yarar netler olur. :-)

yedigen çember piramit olaylarına girmedim bak dikkat edersen bu arada :-)))

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    motka
    motka's avatar
    Erkek

@Elixiron pdflere bilgisayara pek oturamadığımdan bakmıyorum.Teknofemin videolarını bilmiyorum ama başka bir site buldum hoşuna gitti önce notları veriyor örnek filan var içinde daha sonra videolu anlatımını yapıyor.

@MbK Soru çözerken deneyim hocam saol :)

motka tarafından 09/Şub/14 20:49 tarihinde düzenlenmiştir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek
    Janitschar bunu yazdı
    BeyinAdam bunu yazdı
    Janitschar bunu yazdı
    BeyinAdam bunu yazdı
    Janitschar bunu yazdı
    BeyinAdam bunu yazdı
    Janitschar bunu yazdı

İki cümleme bakıp pimpirikli olduğuma mı karar verdin ?

hahah sen ne sanıyon ki kendini...

5-6 yıldan beri kitap yüzü açmadın

günün 7-8 saatini hiç bilgisayarın başından kalkmadan oyun oynayarak geçiriyorsun

lise 3 ve 4'ü OT'layarak geçirdin,övünmeyi sevmiyuorsun lakin bizim burada bunlarla övünene AHMAK derler

(Ahmak bizim burda mal,sığır, kendini kendi çapında bi bok sananlar için kullanılır) kötü bir şey değil yani gönlünü ferah tut !

:) bütün bunları yapmama rağmen çizgimi bozmadan konuşabiliyorum. senin kendinle sorunların var. hata bende.

DadasAdam tarafından 09/Şub/14 21:37 tarihinde düzenlenmiştir

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek
    mstfcn bunu yazdı

Matematiği iyi kötü hallediyorum fakat iş geometriye gelince ne kadar uğraşsamda olmuyor.Açı sorularını dahi çözemiyorum.Karekök mps aldım fakat istediğim gibi çıkmadı.Daha önce böyle sorunu olup atlatan olmuştur.Kısacası ne yapmalıyım bu konuda?

Evet bende senin durumundayım. 

Benim zamanında 22 matematik 8 geometri vardı bir bölümde 18 matematik 2 tane geometri çözerdim ortalama, bol bol soru çözdüm 2 ayda 2 kitap bitti.  İlk başlarda çok zor oluyordu.  Daral geliyordu çozemeyince,sonradan alısiyorsun.

2 ayda hallolmustu anlayacağın.  

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Atakan
    Atakan's avatar
    Erkek
    mstfcn bunu yazdı

@Elixiron pdflere bilgisayara pek oturamadığımdan bakmıyorum.Teknofemin videolarını bilmiyorum ama başka bir site buldum hoşuna gitti önce notları veriyor örnek filan var içinde daha sonra videolu anlatımını yapıyor.

@MbK Soru çözerken deneyim hocam saol :)

basitten çöz sonra karekök gibi zorlu yayınlara geç video izle bide DH ygs-lys bölümü var oraya bak arama bölümüne geometri felan yaz mutlaka konu bulursun

Çılgın şeyh Müritleri coşturuyor...
Toplam Hit: 5429 Toplam Mesaj: 51