folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Gerçek Vatan Hainleri Ve Bizim Korkularımız...

Gerçek Vatan Hainleri Ve Bizim Korkularımız...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    roccocan
    roccocan's avatar
    Erkek

Hani bazen bazı gerçekleri görmekten geliriz, hani bazende  o gerçekleri ortaya çıkaranları da sevmeyiz ya... Hani eskiden bu ülkede oratalığı karıştıranları arar dururduk, acaba olayların arka duvarında, yönetenler kimdi diye soruyordukya, askerimize saldıranları merak ederdik kim bunlar derdikya,

galiba bulduk tüm bu olayları yapanları....

ŞİMDİ SORDUKLARIMIZIN,SORGULARIMIZIN, SORUNLARIMIZIN  CEVABINI ÖĞRENDİKÇE ENDİŞE EDİP ONLARI ORTAYA ÇIKARANLARIMI SUÇLAMAYAMI BAŞLADIK YOKSA?...  EVET ÖYLE YAPIYORUZ ÇÜNKÜ DEMOGOJİ YAPANLARIN, BÖYLE YAPARAK SEMPATİZAN TOPLAYANLARIN ASLINDA SUÇUN ARKASINDA DURANLAR OLDUĞUNU ÖĞRENDİK VE ONLARIN BİZİM DESTEKLEDİĞİMİZ İNSANLAR VE DÜŞÜNCELER OLDUĞUNU GERÇEĞİYLE KARŞILAŞTIK , BUDA  BİZİM HİÇ HOŞUMUZA GİTMEMMEYE BAŞLADI...

Evet underzero arkadşım haklısın dünyanın hiç bir yerinde bukadar özgürce işler yapılan başkabir ülke yok... Ve yine haklısın kardeşim herkez şerefsizin (aponun)  sempatizanı olabilir herkez hak talep edilebilir, harkez bu ülkeyi bölmek isteyebilir herkez polise taş atabilir, ama kimse baş örtüsüyle okuluna giremez, ama kimse öss sınavında meslek liselilere haksızlık yapıldığızı düşünüp söyleyemez (arada  imam hatip liseliler vardır ),  çünkü bu ülke bazı taraflara doğru alabildiğine demokratik bir ülke, bazılarına da alabildiğine militarist, faşist, baskıcı bir tutum sergiler...

gerçek devrimi halk yapar çünkü ortada demokrasi yoktur yani halkın istediği yoktur bizde ise devrimi cunta yapar, çünkü yukarıda halkın istedikleri vardır.. ve genelllikle cumhuriyet rejiminde bu devrim halk seçimle gerçekleştirir istenmeyen gider  halk tokatı oy kullanarak  vurur yerine yenileri gelir bizde ise halkın seçtiğini militarist kafalar darbeyle yıkar ve bunu yaparkende her yöntemin mübah olduğu felsefesini benimserler...

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

hani soruyordukya, BU VATANIN TEMELİNİ ATAN O KIYMETLİ İNSANIN, ATATÜRK'ÜN eserlerine sahip çıkan kimler diye (http://2.bp.blogspot.com/_iSWNz-78Te4/SXHE_Ys1FkI/AAAAAAAAAIU/vOWgkkSUOjw/s1600-h/yalcinkücükapo.bmp) (http://images.google.com.tr/images?tbnid=EvbYKgbWlHJZeM%3A&hl=tr&tbnh=0&tbnw=0&um=1&sa=1&q=yal%C3%A7%C4%B1n+k%C3%BC%C3%A7%C3%BCk+kimdir+pkk&aq=f&oq)

Acaba Yalçın Küçük'ün yerine orda RTE olsa ne olurdu demeden tutamadım kendimi :D

Hani bunu görüpte halen "En büyük Atatürk" diyen herkese itibar gösteren insanımı anlamıyorum...

Askerimizi "En büyük Atatürk" diyen bu erifler öldürüyor, yalan mı?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    umit
    umit's avatar
    Erkek

hani diyolardıya "Nihai hedefe ulaşana kadar, yani sonuca ulaşıncaya kadar, her yöntem, her yol mübahtır. Bunun içerisine yalan söylemek de, insanları aldatmak da girer" 

http://www.neciphablemitoglu.com/kostebek/1.htm

....

le le le sakine
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

evet tabi canım teröristin hiç suçu yok varsa yoksa tüm suçlu o faşist ve dinsiz komutanlar dimi mk ?

herşeyin bir şeyi vardır
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

Ülkeyi karış karış satanlar

tesisileri yok pahasına özelleştirenler

vs

vs

vs

Böylelerini iş başına getirdik

çünkü bizim olmak istediğiiz de bu...

başka bilmeyiz...

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

Tabi Tüm suç orgeneralerin, subayların, gazetecilerin  profesörlerin öğretim görevlilerinin Tüm muhalefet partilerinin suç bunların değil mi?

Teröristlerin ve akp nin hiç suçu yok dimi

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

örnekleri neden taraftan verdiğini merak ettim :)

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

IRET yukarıdaki resimde apoyu göremiyorum ben yoksa soldaki apo mu :S Varsay ki apo olsun (!) O gazeteci Atatürk milliyetçiliği yaparak halkı kullanan biri mi?

Konuda anlatılmak istenenlerle cevaplar arasında hiç bir bağlantı yok :)

Tek yapılan direk hükümeti eleştirmek. Peki o zaman. Bende hükümeti savunayım (!) Ancak yine belirteyim burada amacım ülkeyi kaosa sürükleyenleri dile getirmek.

_______________________________________________________________________________________

Önce bir eleman çıkar; bu hükümeti nasıl eleştirsek?

Cevap1: Ekonomi kötüye gidiyor. ( Halk yer mi? Yemez. )

Cevap2: Ülkeyi satıyorlar. ( 10 yıldır sat sat ne bitmez ülkeymiş arkadaş! Halk yine yemez. )

Cevap3 (En iğrenç olanı, şehitler ve Atatürk üzerinden politika): Önce Irak'a gir diye baskı yapılır. Basın askeri över. "En büyük asker bizim asker der".

Çaresiz kalan hükümet Irak'a girer. Ve nasıl, niçin olduğu meçhul onlarca şehit veririz. Sonra basın, hükümet gereksiz yere gidip askerlerimizi öldürdü diye haber yapar. "Şehit ölmez, vatan bölünmez" der. Ve bu böyle sürer gider. Irak'tan sonrada açılım için aynı şey uygulanıyor.

__________________________________________________________________________________________

Şimdi benim haksız olduğum noktayı kim bana nedeniyle belirtecek?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

her iki taraftanda suclular var.. ama en büyük suclu bunlaea göz yuman AKP

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alli
    alli's avatar
    Erkek

Allahın varlığını kanıtlamak için kur'an'ı kaynak gösteriyosun .

taraf gazetesinden iki haber çıkardın , hemen inandık .

Ahmet altanın sözlerini bi araştır bakalım neler demiş 

https://i.imgur.com/lCgZ0V0.jpg
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

alli bunu yazdı:
    -----------------------------

Allahın varlığını kanıtlamak için kur'an'ı kaynak gösteriyosun .

taraf gazetesinden iki haber çıkardın , hemen inandık .

Ahmet altanın sözlerini bi araştır bakalım neler demiş 

-----------------------------

Haberler yalan. Ulusalcıyız, Atatürkçüyoz aslında APOCUYUZ (?) Fotoğraflarda fotomontaj zaten:

http://www.dunyabulteni.net/images_1/other/kucuk-pkk-ocalan2.jpg

Toplam Hit: 5765 Toplam Mesaj: 33