Gerçek Vatan Hainleri Ve Bizim Korkularımız...
-
Noluyo yaa bu siteye!! Resmen AKP yandaslıgı artmaya basladı amq.. İzleyim diyorum sessiz kalayım diyorum, yok olmuyor.. Hoca TARAF ın taraf oldugunu gerkes anladı siz anlayamadınız heralde bi tek tafarı ornek gosterip ortalıgı atese vermeyim, 10 dediginin 8 i yalan, 1 i saibeli, 1 i de NTV nin sucu zaten.. Hocam sence bu adamlar salak mı ki ileride boyle bi duruma soyunup gecmiste boyle foto bıraksınlar olsa bile, CIA in sırf bu konularda bi departman ının oldugunu unuttunuz galiba, bunları yayanlar en asagılıktan asagılık adamlar oldugundan boyle bisey yapmamaları icin engel yoktur.. Hade foto oynamalarını da gectim, her donem kendi sartına gore degerlendirilir, yani foto ları baglama gore degerlendirmek gerek, bugun ku politikacıların yaptıgını o adamlarda yapıyo olabilirler, belki de ajanlardır, cıkıp tuncay guneye inanılıyo da bu adamlara mı inanılmıcak...
-
HaYVaN sana bir sorum olacak.
sen taraf gazetesini destekliyormusun.
-
Hayır hocam desteklemiyorum. Ne için desteklemiyorum? Ne idüğü belirsiz yazarları var ermeni yahudi vs... Ayrıca paşaları yerli yersiz suçladıklarına da şahit olmuşumdur. Yani bazen haklılar çoğu zaman haksız.
Ancak yazdıkları yazıların %10 kadarı herhalde dikkatimi çekmiştir ve hoşuma gitmiştir.
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------
Hayır hocam desteklemiyorum. Ne için desteklemiyorum? Ne idüğü belirsiz yazarları var ermeni yahudi vs... Ayrıca paşaları yerli yersiz suçladıklarına da şahit olmuşumdur. Yani bazen haklılar çoğu zaman haksız.
Ancak yazdıkları yazıların %10 kadarı herhalde dikkatimi çekmiştir ve hoşuma gitmiştir.
-----------------------------amerikanın emircileri içimize sokulmuş, vatan hainlerinin yazdıklarını okumuş hoşuna bile gitmişse diycek bişey yok.
-
Neci olduklarını geçelim.
Okuyorum yazıyı belki beynimi yıkıyorlar. Ama hoşuma gidiyor ki bu oran %10 yani 10 gazetesini okusam birinde 1 yazı dikkatimi çekiyor ve beni kandırabiliyor. Bende yalan yok hırabda yok :\
-
DTPliler biz terörist değiliz ve onları desteklemiyoz diyolar ama apo şerefsizini meclis arabasıyla karşılıyolar ceza evi kötü eski yerine geçirin diyolar bu desteklemek değilmi . Dtpnin bi kaç il başkanlığına yapılan baskında molotoflar ve benzin gibi eylemde kullanılan maddeler bulundu . Yide desteklemiyonuz deme . MAdem ortalığı yakmakla çözüm bulucanızı sanıyosanız biz türklerde bi silahlanalım size karşı hepimiz ama bakalım kim karlı çıkıo bu ülkede hala türkler pkklı sayısından cok iyicene azıttınız bi taraflarınız kalktı keşke bunu okuyabilseler bu arada sitede kimse üstüne alınmasın ben pkklılara diyorum xd. Bu ülke ne emeklerle alındı sizin gibi şerefsizlerin ele geçirmesine izin vermeyiz unutmayın ki sizin leşleriniz bizin şehitlerimizden daha fazla. aradaki fark sizin leşleriniz bizim şehitlerimiz
-
Hocam ona bakarsan pkklılarda biz terörist değiliz diyorlar :)
Şehitlerimize eyvallah ta o ağlayan ananın babanın hesabını kim nasıl verecek?
Hem söylediklerinin konuyla alakası yok farkındaysan.
-
HaYVaN bunu yazdı:
Hocam ona bakarsan pkklılarda biz terörist değiliz diyorlar :)
-----------------------------o olaya g.tümle güldüğüm için girmedim bile işte insan karı gibi olurda doğacak sonuçlar xd o ağlayan anne babalar bizim şehitlerimizinkilermi yoksa o leşlerin anne babasımı onu anlamadım ? eğer o leşlerinkindense = Oğulları pkklı şerefsiz olmıycaktı bizim şehitlerimiz olunca vatan sağolsun diyoruz. Bole deli kanlı harbi adam olcak hepsini temizlicek aslında
-
müritler arasında taraf destekçileri, akp yandaşları, pkk sempatizanları artmaya başlamış cidden. neler oluyor lan burda?
ekonomi kötüye gidiyor, ülkeyi satıyorlar vs diye propaganda yapılıyor diyorsunuz. ulan bunun neresi propoganda kime ne amaçla yapılsın? gözle görülen gerçekler bunlar. sebepleri de akp ve onun yalakaları...
atatürk'ü ve bu vatanı sevenlere faşist diyorsunuz, atatürk'ü kullanıyor diyorsunuz. böyle bir saçmalık var mı? şuan bu ülkede kullanılan, sömürülen ve üzerinden prim yapılan bir şey varsa o da dindir. dikkatli olun, bazı şeylerin farkına varın artık.
-
vayhayvanvay bunu yazdı:
müritler arasında taraf destekçileri, akp yandaşları, pkk sempatizanları artmaya başlamış cidden. neler oluyor lan burda?
ekonomi kötüye gidiyor, ülkeyi satıyorlar vs diye propaganda yapılıyor diyorsunuz. ulan bunun neresi propoganda kime ne amaçla yapılsın? gözle görülen gerçekler bunlar. sebepleri de akp ve onun yalakaları...
atatürk'ü ve bu vatanı sevenlere faşist diyorsunuz, atatürk'ü kullanıyor diyorsunuz. böyle bir saçmalık var mı? şuan bu ülkede kullanılan, sömürülen ve üzerinden prim yapılan bir şey varsa o da dindir. dikkatli olun, bazı şeylerin farkına varın artık.
-----------------------------Ekonomi kötüye gitse bu insanlar emin ol 10 senedir bu hükümeti tek başına iktidar yapmazdı. Bir önceki dönemi hatırla. Seçimde dsp'nin hali nice olmuştu. Şimdi dükkanı kapatıp gittiler herhalde :)
Asıl saçmalık sizin düşünceniz hocam. Bir önceki resimde sayın küçük Atatürk'ü destekliyor yırtınarak. Sonra apoyla haşir neşir resmi çıkıyor (?) Sen halen diyorsun bu adamlar Atatürk'ü seviyor nasıl Atatürk'ü kullanıyor diyorsun :)
Not: Benim yaptığım akp yandaşlığı değildir. Sadece gerçekleri görmenizi istememdir. Akp'nin yanlışlarını saysam kitap olur. Ama yerli yersiz herşey de akp'ye yüklenmez ki arkadaş :\