Gerçek Vatan Hainleri Ve Bizim Korkularımız...
-
dsp dinin ardına sığınmadığından tutnamadı bunların siyasette kullandığı insanların afyonu açıkçası domaltıp düzse eminim hoşuna gider diye oy verir
-
Serdar Hoca emin ol insanlar aç olursa bir partiyi 10-12 yıl tek başına iktidara seçmez..
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------
Serdar Hoca emin ol insanlar aç olursa bir partiyi 10-12 yıl tek başına iktidara seçmez..
-----------------------------ocağına kömürünü , sofrasına beleş makarnasını , davosda gazını verince bal gibi seçerler merak etme sen
-
HaYVaN bunu yazdı:
Seçer hoca seçer Asgari ücretle ev geçindirmeye çalışan tanıdıklar var adam hala akp ye oy verme derdinde per perişan durumda ama olay ne biliyormusun tembelleştik açıkçası kömür yardımı almak rahatımıza geldi erzak yardımı almak işimize geldi işsizlik maaşı almak işimize geldi mevcut iktidar istihdam yaratmak yerine halka bunu yaptı sadaka toplumu oluştu bir çok kişide iktidar değişirse verilen sadakanın kesileceği korkusuyla oy veriyorsa veriyordur. Atam her ne kadar Türk milleti çalışkandır dediysede Atam bu millet çalışkan değilmiş kalksada mezarından görse
bir de şükret babam şükret dua et şükret kötü durumda olan insalarda var STV, kanal 7 gibi kanalarrda bu mesajı ver insalara devamlı ulan niye şükredeceğiz bu hale sen düşürdün beni şükretmeye mahkum bıraktın beni kime şükredeceğim -
alli bunu yazdı:
ocağına kömürünü , sofrasına beleş makarnasını , davosda gazını verince bal gibi seçerler merak etme sen
-----------------------------Hatırlarım davostan önceki seçimde daha fazla oy almıştı :)
2000'de açılan parti açıldığı gibi %30'dan fazla oyla iktidar oldu. O zaman da mı millete odun, aş dağıtmıştı. Hocam geç bu ayakları.
Kimse senede bir kendisine makarna veren adama oy vermez.
Ha böyle birşey var; mikro kredi olayı filan çıktı. Bayağı kişiye verildi iş kuruldu. O kişiler arasında tanıdıklarım var. Adamlar şimdi kendi işlerini yapıyorlar kredilerini de ödediler :) Hangi hükümet yaptı bunu?
Not: Konu yine dağıldı. Konu Akp değil. Çünkü beni akp sempatizanı sanıyorsunuz.
Konu: Atatürkçüyüz diye geçinen bazı kişiler :))
-
HaYVaN bunu yazdı:
alli bunu yazdı:
ocağına kömürünü , sofrasına beleş makarnasını , davosda gazını verince bal gibi seçerler merak etme sen
-----------------------------Hatırlarım davostan önceki seçimde daha fazla oy almıştı :)
2000'de açılan parti açıldığı gibi %30'dan fazla oyla iktidar oldu. O zaman da mı millete odun, aş dağıtmıştı. Hocam geç bu ayakları.
Kimse senede bir kendisine makarna veren adama oy vermez.
Ha böyle birşey var; mikro kredi olayı filan çıktı. Bayağı kişiye verildi iş kuruldu. O kişiler arasında tanıdıklarım var. Adamlar şimdi kendi işlerini yapıyorlar kredilerini de ödediler :) Hangi hükümet yaptı bunu?
-----------------------------sırf davos için söylemiyorum . adam imamatip mezunu hitabet sanatı var. çaktırmadan milleti sövse ne güzel konuştun bea diye alkışlarlar . ilk açıldığında %30 dan fazla alır kimin müridi olduğu belliydi. mikroyu makroyu geç hacım onlar ekonomide basit şeyler . büyük balık küçük balığı yutar . önce üniversite mezunları iş bulsun
-
birileri bu adamı aldı buraya getirdi tayyip akp yi kurduğunda arkasında müthiş bir basın desteği vardı bugün kedi köpek gibi dalaştığı doğan grubu bangır bangır bu adamın rekalmını yapıyordu diğer tüm basın kuruluşları aynı şekil müthiş seçim yatırımı yapıldı belediye başkanıykende öyleeydi Tüm basın yayaın kuruluşları babalarının oğlumu bu adama bu kadar destek verdiler bu ülkede basını arkasına alan adam birde çok rahat iktidar olur bu ülkede
Cem uzandan pay biçelim 3 tane kendisine ait tv kanalı gece gündüz bangır bangır mitinglerini yayınladı bu adamın ne oldu yıllardır %2 den yukarı çıkamayan nice partinin tepesine bindi %9 gibi bir oran aldı az daha meclise giriyordu cem uzanda dış güçlerin yardımı yoktu ama bok gibi parar ve basın gücü vardı yani olay tanıtımda çıkıyor halk koyun gibi 24 saat tv lerde çık güzel vaadlerde bulu iyice milletin beynine işle bakalım nasıl meclise giriyorsun birde ideolojikve ya dini yol ile siyaset güt birşeyler üzerinden tamam sen ben çıkayım parti kurayım bakalım hangi basın organı destekçin olur hiç biri sen kimsin derler dış güçler bir admı alıyor bir yere getiriyor bu ülkede ben buna inanıyorum -
SeRDaR bunu yazdı:
birileri bu adamı aldı buraya getirdi tayyip akp yi kurduğunda arkasında müthiş bir basın desteği vardı bugün kedi köpek gibi dalaştığı doğan grubu bangır bangır bu adamın rekalmını yapıyordu diğer tüm basın kuruluşları aynı şekil müthiş seçim yatırımı yapıldı belediye başkanıykende öyleeydi Tüm basın yayaın kuruluşları babalarının oğlumu bu adama bu kadar destek verdiler bu ülkede basını arkasına alan adam birde çok rahat iktidar olur bu ülkede
Cem uzandan pay biçelim 3 tane kendisine ait tv kanalı gece gündüz bangır bangır mitinglerini yayınladı bu adamın ne oldu yıllardır %2 den yukarı çıkamayan nice partinin tepesine bindi %9 gibi bir oran aldı az daha meclise giriyordu cem uzanda dış güçlerin yardımı yoktu ama bok gibi parar ve basın gücü vardı yani olay tanıtımda çıkıyor halk koyun gibi 24 saat tv lerde çık güzel vaadlerde bulu iyice milletin beynine işle bakalım nasıl meclise giriyorsun birde ideolojikve ya dini yol ile siyaset güt birşeyler üzerinden tamam sen ben çıkayım parti kurayım bakalım hangi basın organı destekçin olur hiç biri sen kimsin derler dış güçler bir admı alıyor bir yere getiriyor bu ülkede ben buna inanıyorum
-----------------------------söylediklerinin doğruluk payı var ancak cem uzan amerika planı doğrultusunda abraham tatlises ile beraber MHP nin oyunu bölerek meclis dışında bırakmak için seçime girdi.mahir kaynak okuyun biraz.istihbarat uzmanlarının ve stratejistlerin yorumlarına bakın.burdan her kafadan bir ses çıkar ama kimse dengeleri göremez.cem uzan ın işi bitti ve amerika ona biraz yardım etti yurt dışında.ileriki ergenekon dalgalarında adının geçmesi muhtemel çünkü büyük oyuncu kendisi.
sadece medya desteğiyle meclise girilmez.biraz da eskiden gelen bi güvenilirlik ve tecrübe lazım.bugün meclisteki kimse yeni çıkmış kişi değildir.en dandiğinden çiçekci kamer bile yılların milletvekilidir.
herkes sanıyor ki medyayı kullanarak iktidara geliniyor.hayır.medya kullanarak iktidar yapıyor birilerini.burda önemli olan kimin iktidar olduğu değil nasıl yönettiğidir.yoksa ki sağ-sol ya da bilmemneci parti benim için farketmez zaten konjonktüre göre hareket edecek...eee...
-
hocam geçmişten gelen güvenirlik diyorsun onlar hikaye geçmişte biryerlere gelmiş adamlar zamanında oralara nasıl gelmişler peki siyaset kısmından bahsediyorum (bürokrat, sanatçı vs hariç)
hiç bir adam bu kadar kısa sürede bu kadar yükselmez zamanında hapse girip siyasi yasak getirilen adama artık bitti gözüyle bakılıyordu melih gökçek tuttu mandelaya benzetti yıllar sonra tekrar en iyi şekilde siyasete dönecek diye bunu nereden bildi melih gökçekte aynı mayanın hamuru biraz çok konuşuyor da ağzından çok şey kaçırıyor bunlar hep belliydi hocam birileri kimi isterse o ikdidara gelir bu adnan menderesten bu yana böyle olmuştur -
bu ülkede bu tarz insanlar bence olması gerekli yalçın küçük vs. den bahsediyorum.... aklınızın alamayacağı kadar ince işler dönüyor işin içinde bence kurcalamayın boşa konuşmuş olursunuz benim duyduğum kadarı ile bir çoğu zamanında istihbari çalışmış kişiler kara yılan misali...ona bakarsanız apo da mülkiye mezunu aq ne etcen şimdi yani işler çok karışık çözebilmek için ne seyirci olmak yeterlidir neden oyunundaki karakterler olmak yeterlidir
ancak ve ancak (tarafların) oyunun kuklacası olmak gerekli bilmem anlatabildimmi....hiç kendinizi yormayın insanlara kötü hitaplarda bulunmayın ve boşunuza site içinde ne huzursuzluk yaratın nede birbirinize bilmediğiniz tanımadığınız insanlar için hakaret etmeyin neyse sallayın bu ülkede herşey olacağına varır merak etmeyin ama bir yere kadar onunda zamanı vardır elbet...kolay gele...