Gerçek Vatan Hainleri Ve Bizim Korkularımız...
-
O resimde aponun yanındaki tayyip olsaydı var ya :D
Neyse ya :D
-
Her Apoyla ya da terörist ile yanyana resmi çıkan adamı da terörist bellemeyin yanında resmi çıkan adamın ne amaçla orada bulunduğunu iyice ararştırılması gererkir Türkiyede bir çok gazetecinin apoyla resmi görüntüsü vardır Yanındaki tayyip olsa dambur düdük olurdu demişsin yanında Doğu perinçek olunca yandaş medya dambur düdük haber yapıyor ama ona bakarsan
Yalçın küçük hakkında bir şey diyemem açıkçası ne amaçla orada bulundu ne yaptı araştırmadım bilmiyorum yorum yapamam art niyet le yanında yer aldıysa sonuna kadar çeksin cezasını ama aponun yanında diye dambur düdük haber yapılan ip genel başkanı Doğu perinçeğin Aponun yanında Neden olduğunu araştırdım. derinlemesine ararştırdığınızda görebilirsiniz hatta yüzden zamanında yargılanıp T.C mahkemesi tarafından aklanan bir kişidir. bunu çok araştırdım bunu size diyebilirimm. M.ali birand, Fatih altaylı ve bir sürü gazeteci apoyla görüşmüştür bu görüşen gazeteciler terörist mi değil
Tayyip erdoğan Küresel terörist ilan edilen interpol tarafından aranan Yasin el kadi ye meclis çatısı altında benim kankamdır ona güveniyorum cart curt demiştir. Oda Terörist ona bakılırsa ama bunlar araştırılmıyor terörist ilan edilen bir kişiye çok güvenen bir başbakanımız var birşeyler masaya yatırılırken hepsi yatırılsın derim ben