folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Gerçekten İşe Yarayan Zayıflama Yöntemleri

Gerçekten İşe Yarayan Zayıflama Yöntemleri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    necroshine
    necroshine's avatar
    Erkek
    zeybekustasi bunu yazdı
    Kreyzi bunu yazdı

Yillarin sismani olarak genel gozlemim su. Ekmegi(hamur isi) kes gerisi kendiliginden gelir.

Peki üstat onun yerine kepek mi yemeli ?

Tuz şeker falan filan ne olmalı biraz uzun yazsan çok memnun olurum.

Abicim kepek mepek olmaz. Kalorisi hemen hemen beyaz ekmekle aynı. Sadece sindirimi kolay.

Kalori takip edeceksin. Kalorisi olan yiyecekler tüketmeyeceksin.

Ve kesinlikle şeker yağ tuz ve unlu gıdalar tüketmeyeceksin.

Şeker ihtiyacını meyve tüketerek gidereceksin.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zodiac
    Zodiac's avatar
    Erkek

Hiç anlamadığım bişeydir arkadaş bir insanın başka bi insana zayıflama yada kilo alma ile ilgili kendinden veya bir başkasından örnek vererek öneride bulunması.

Hocam öncelikle şunu söyleyeyim aynı boy aynı kilo aynı yağ/kas kütlesine sahip iki insanın bile vücut geliştirmede zayıflamada yada kilo almada uygulayacağı diyet vs. ikisindede aynı tepkiyi vermeyebilir illa şunu azalt bunu ekmeksiz götür durumu değil insan önce kendi vücudunu tanıyacak şimdi sana gelecek olursak endomorf yani hangi beslenme ile ilgili hangi diyeti yaparsan yap kardiyosuz çokta etkisi olmayacak sende.

Mesela senin durumuna tam ters olan yani kilo alması sadece beslenmeyle ilgili olmayan biri için ise kas kütlesini arttırmadan yani vücut geliştirmeden kilo almasının hemen hemen mümkün olmayacağını rahatca söylerdim ama konu sen olduuğn için kısaca yazmak gerekirse;

Kardiyo yapıp ağırlık çalışmalarıyla bölgesel yağlarını kendi belirlediğin diyetle birlikte destekleyerek eriteceksin koşu bandı yada düz koşu tekniği sadece metabolizmanı geçici olarak hızlandırır zaten insan için istediği bi görünüme sahip olmanın ilk yolu geçici şeyleri kalıcı yapmak oda irade işi en zor sahip olacağın şey yani bak bunu sana söyleyen kişide irade sıffır sıffır sıffır :) o yüzden irade önemli kısacası.

mantığın korkunu yenemiyorsa kendini düşünenden sayma,
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek
    necroshine bunu yazdı
    zeybekustasi bunu yazdı
    Kreyzi bunu yazdı

Yillarin sismani olarak genel gozlemim su. Ekmegi(hamur isi) kes gerisi kendiliginden gelir.

Peki üstat onun yerine kepek mi yemeli ?

Tuz şeker falan filan ne olmalı biraz uzun yazsan çok memnun olurum.

Abicim kepek mepek olmaz. Kalorisi hemen hemen beyaz ekmekle aynı. Sadece sindirimi kolay.

Kalori takip edeceksin. Kalorisi olan yiyecekler tüketmeyeceksin.

Ve kesinlikle şeker yağ tuz ve unlu gıdalar tüketmeyeceksin.

Şeker ihtiyacını meyve tüketerek gidereceksin.

Anladıklarımı madde madde güncelleyeceğim.

1-) Ekmek iptal. Olursada bir kaç dilim kepek.

2-) Şekere elveda buda çaylar artık şekersiz.

3-) Şeker = Meyve

Soru: Yağ kızartma unlu mamuller yoksa ne yemeli ?

Salata da ful yağsız mı olacak.

Kalori hesabı için elinde kaynak olan varmı günlük kaç kalori alınmalı kaç kalori yakılmalı ?

Spor aleti ne almalı ? Bu aletten yakılan kaloriyi felan not alarak sürecei hızlandırabilir miyiz ?

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Poet
    Poet's avatar
    Erkek

1.74 boy 85 kiloyum.İş güç derken bahane ettik bi başlayamadık.Ben de başladım bakalım nolcak?Mayıs ortalarına kadar vakit verdim kendime :D

Edit : 2. öğretimim,eve 8'den önce dönemüyorum.E haliyle geceleri boş boş takılıp,öğlen anca kalkıyorum.Hayatımda şu son 10 yıldır normal insan saatlerinde kahvaltı ettiğim 4-5 kereyi geçmez.Kahvaltı en önemli öğün falan deniyor.Nolcak böyle benim iş :D Ayrıca aksam 8 den sonra bişey yemeyin de deniyor,ben en erken 9 gibi yiyorum zaten.Bana bi yardım edin hocalar :D

Poet tarafından 17/Şub/14 01:15 tarihinde düzenlenmiştir

Ben de Özledim http://www.youtube.com/watch?v=ZKuF5ElELgU Dağılmayın lan çok yalnızım
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek

Dukan.

benim hatun 4 ayda 35 kilo verdi. 85'ten 50'ye indi.

tirsmaya basladim aq. yanyanayken berbat hissediyorum kendimi artik.

bende mi baslasam acaba?

not: 90 kiloyum :(

az insan çok huzur. | https://dnscheck.tr
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek
    Kurtcebe bunu yazdı

Hiç anlamadığım bişeydir arkadaş bir insanın başka bi insana zayıflama yada kilo alma ile ilgili kendinden veya bir başkasından örnek vererek öneride bulunması.

Hocam öncelikle şunu söyleyeyim aynı boy aynı kilo aynı yağ/kas kütlesine sahip iki insanın bile vücut geliştirmede zayıflamada yada kilo almada uygulayacağı diyet vs. ikisindede aynı tepkiyi vermeyebilir illa şunu azalt bunu ekmeksiz götür durumu değil insan önce kendi vücudunu tanıyacak şimdi sana gelecek olursak endomorf yani hangi beslenme ile ilgili hangi diyeti yaparsan yap kardiyosuz çokta etkisi olmayacak sende.

Mesela senin durumuna tam ters olan yani kilo alması sadece beslenmeyle ilgili olmayan biri için ise kas kütlesini arttırmadan yani vücut geliştirmeden kilo almasının hemen hemen mümkün olmayacağını rahatca söylerdim ama konu sen olduuğn için kısaca yazmak gerekirse;

Kardiyo yapıp ağırlık çalışmalarıyla bölgesel yağlarını kendi belirlediğin diyetle birlikte destekleyerek eriteceksin koşu bandı yada düz koşu tekniği sadece metabolizmanı geçici olarak hızlandırır zaten insan için istediği bi görünüme sahip olmanın ilk yolu geçici şeyleri kalıcı yapmak oda irade işi en zor sahip olacağın şey yani bak bunu sana söyleyen kişide irade sıffır sıffır sıffır :) o yüzden irade önemli kısacası.

hocam o kalıcı olacak yöntemleride bekliyorum :)

zeybekustasi tarafından 17/Şub/14 01:16 tarihinde düzenlenmiştir

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zodiac
    Zodiac's avatar
    Erkek
    zeybekustasi bunu yazdı
    Kurtcebe bunu yazdı

Temelde sistem şöyle işliyor: şeker bilmem şu bilmem bu birleşip vucutta yağlanmaya sebeb olur.

Bazı sporları yaparsan yağ yakarsın ve zayıflarsın. Bazı yemekleri yersende yağlanman azalır.

Temelde insan fizyolojisi birbirinin aynı prensiplerle çalışır. Dediğin fark sadece zayıflamanın hızında değişikliğe yol açar.

Lütfen konu dağılmasın dediğim gibi diyetisyenede gidildi. Ama pek ilgilendiğini düşünmüyorum.

Hacım dediğim zayıflamanın hızındaki değişkenlik değil önerdiğim şey devamlılık beslenmeyede gelirsek metabolizmanın normalden yavaş olmasından dolayı çok kolay yağ tutman. O yüzden beslenme düzenindeki yapay programlardan önce spor olarak çabalaman gerek bunu söylerkende koy diyetin götüne demiyorum elbet.

mantığın korkunu yenemiyorsa kendini düşünenden sayma,
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    celik
    celik's avatar
    Erkek

DUKAN

Arkadaşım gözümün önünde 12 kilo verdi eridi gitti.

Oha dedim çok ihtayacım olmamasına rağmen denedim.82'den 74 e düştüm.

Kitabını al oku.İlk başlarda biraz sıkıntı çekiyosun ama sonra düzene oturuyor.

Düzenli devam etmen lazım .1 ay sonra bırakıcaksan hiç başlama

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fincan
    Fincan's avatar
    Erkek

Kardeslerim zayiflarken dikkat edin kaslarinizla yaglar beraber gitmesin. Birde ''Afterburn'' diye bir sistem uyguladim. Metabolizmaniz 24 saat siz uyurken bile calisiyor. Ayrica agirlik kaldirmayi unutmayin ki celimsiz olmayin. Ben bu yontemle bir ayda 10 kilo yag verdim. vucudum da 10 kilo daha yag kaldi sonra isim biter. Bir bilene danisarak yaparsaniz sizin icin daha yararli olur. Kulaktan dolma bu siler cok sagliksiz olur. Kilo vericem diye sagliginizdan olmayin. Daha once hic bir spor yapmadiysaniz biraz zorlanabilirsiniz. ben 34 yas 1.75 boy var.

ULKUMUZ GOKLERDE DALGALANAN SANCAK;BIZ ALLAH"IN ONUNDE EGILIRIZ ANCAK.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    abds
    abds's avatar
    Erkek

akşam 7den sonra yemek adına hiçbirşey yenmemeli. yulaf ı araştır yürüyüş ve ağırlık çalış. bol su tüket. kalori hesabı yap :)

Toplam Hit: 6852 Toplam Mesaj: 57