Gerçekten İşe Yarayan Zayıflama Yöntemleri
-
Koş forrest koş..
-
insanity workout arastir bi hocam.
-
dukan diyeti uygulayacaksın kardeş, o kiloda anca o işe yarar, aç kalarak zayıflayamazsın sen.
-
Bu dukan diyeti iyi guzel soyluyor da
Cok alengirli la ogrenci adama uyan bi diyet degil sanki :/
Yine de tam kapsamli bilgi nasil aliriz ? Googlede hep reklam icin kasilmis siteler var
-
kilosuna göre zayıf bir insanım ancak bende kilosuna göre ortalamanın biraz üzerinde olduğum dönemlerde yer aldım hemen o zamanları şu şekilde anlatayım;
186 boy 92 kg civarındaydım evet okuyunca teknikte pek bi fazlalık gözükmüyor aa normal aslında bu kg deniyor ama değildi en azından ben kendimi rahat hissetmiyordum. Eskiden uzun süre sporlar uğraşıp daha spnra uğraşmamakta vücudun kendini salmasına sebep olmuştu ve en çok ayar olduğum nokta göbektir ayakta göbek yok oturduğunda bile biraz oluyorsa tiksinirim o derecede göbek olayında katıyımdır.
Peki ben nasıl verdim.
Öncelikle yürümek bol oksijen alarak yürümek gerçekten yağ yakımını hızlandırıyor trekking olayına giriştim. Off Road zaten benim en sevdiğim en azından 15 günde 1 tekrarladığım bir spor dalıydı daha sonra her off road için dağa tepeye çıktığımda arabayı bırakıp 1,5 - 2 saat doğa yürüyüşleri yapmaya başladım. Hızlı tempoda tabi ki hızlı tempo 45 dk yürüdükten sonra vücut yağ yakmaya başlar sebebide 45 dklık yürüyüş sırasında vücut sıcaklığı artar vücuttaki yağları çözer ardından çözünen yağlar yanmaya başlar.
Bunun ardından günlük 45dk cardio yazdım kendime evde yürüyüş bandında ortalama saatte 10-11 km hızla hızlı tempo yürüdüm.
Ekmek kullanımım çok ama çok fazlaydı azalttım azaltmaktan kastım 1-2 dilim değil 4-5 dilim yaptım (kepekli ekmek kullanamıyorum sevmiyorum).
Hayatımda tuz ve şeker zaten yoktu et ağırlıklı besleniyordum biraz daha sebzeye kaydım (sebze yemeklerinin içine de en azından kıyma attırdım).
Alkol kullanımım çoktu ve haliyle yanında tüketilen mezede çoktu alkol kullanımımı azaltmadım ama yanında götürülen o mezeleri bitirdim (Artık rakıyı sadece su eşliğinde içiyorum).
Çok fazla abartmadan mekik ve şınav olayına giriştim mekik için günlük 200 şınav için günlük 75 tekrar dedim ve azaltıp yada eksiltmeden devam ettim ve ediyorum (Günlük diyorum ama bazen 2 günde bazen 3 günde bir yapıyorum).
Kimyasal asla kullanmadım sadece ilk dönemler kas ağrılarım nedeniyle kas gevşetici cabral ve kaybettiğim mineraller ve ginseng için pharmaton kullandım (2 hafta kadar cabral 2 ay kadar pharmaton).
Sigara kullanımım azaltmadı hiç hala günde 2 paket içiyorum.
En önemli kalori yakımı düzenli yaşanan seks insanın tüm kasları gerçekten çalışıyor diğer kaslarını normal spor v.b. aktivitelerle çalıştırırıp bir rutine girersen ardından seks yaptığında hangi kaslarını çalıştırmadığını biriken laktik asitten hemen anlıyorsun bunu da düzene sokunca gerçekten iyi oluyor.
Sabah kahvaltısı, Öğle Yemeği, Akşam Yemeği ve Yatmadan 1 saat önce atıştırmalarım hala var.
Ancak şu an 186 cm boy 74 Kg' yim ve mutluyum hedefim 70 falan :)
Ben ince ve uzun olmayı seviyorum... Şu an göbek gibi bir sıkıntım yok karın kaslarım çok belirgin olmasada mevcut (belirgin olmasını da istemiyorum zaten), Göğüs kaslarım beni tatmin edecek kadar (ne çok abartı nede çok sönük), bi kollar kaldı zayıf evdeki dumble set ile barışırsam aslında o olayıda aşarım ama zor geliyor sanırım...
(Maşallah deyin lan nazar değmesin)
-
dukan ile sik gibi kalmış arkadaşlarım var işe yarıyor arkadaş
-
Abi ekmeği tümden kesmek olmaz..
Sürekli kepek ekmeği yemek de insanda kansızlık yapar...
Bu işler için en iyi çözüm bir diyetisyene gitmektir...
Diyetisyenden önce de bir kan tahlili iyi olur...
-
Sihirli bir yöntemi yokki arkadaşlar
Metabolizma hızını yüksek tutup yediklerini düzenledikten sonra verirsin kiloyu
xxkomandoxx1 tarafından 17/Şub/14 11:49 tarihinde düzenlenmiştir -
http://www.bodytr.com/2012/04/dukan-diyeti-listesi-nedir-dukan-diyeti-nasil-yapilir.html
Dukan'ı merak edenler yukardaki linke bi baksin
-
ya hocam acık ve net soylıyeyım sana ben 1.5 ay once 98 kıloydım 1,83 boyum var su anda 83 kıloyum fıtnes sporuyla ugrasıyorum hocamın verdıgı dıyet kısa ve oz tuz seker ve unlu herhanı bırsey kesınlıkle yasak gunde 5 oogun yıyorum ve sadece et ve proteın agırlıklı beslenıyorum ve gunde spor olarak cogu zaman yuruyus yapıyorum spor zamanı olarakda 15 dk once 10 dk sonra olcak sekılde kosuyorum he sen vucut gelıstırme yapmıycagın ıcın aralarda yaptıgım sporu soylemıyorum aksamları 6dan sonra yemek kesınlıkle yasak bır cekırdek dahı atmıycaksın agzına coook acıktın oluyorsun gıt meyve ye elma portakal ye yat uyu bu kadar :)