folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Gerçekten İşe Yarayan Zayıflama Yöntemleri

Gerçekten İşe Yarayan Zayıflama Yöntemleri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    IamFree
    IamFree's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaşlar 

Sana benim 7 ayda 45 kiloyu nasıl verdiğimi anlatıcam. Belki sendede işe yarabilir.

127 kg'dan 82'ye düştüm.

2013 Şubat ayında başladım arkadaşla iddaaya girmiştik. Nisana kadar 15 kilo kim daha önce giricek diye,ben 1 haftada 10 kg verdim ve devamı geldi.

Yemeklerimi düzenledim yani herhangi bir diyet yapmadım,hayat standartımı değiştirdim diyebilirim.

Hayatımdan ekmeği ve şekeri çıkarttım.

7 Ay içerisinde hiç bir şekilde çikolata çerez ekmek hamur işi dahi yemedim. İlk 1 ay çok zor geliyor insana heleki evde birileri bişe atıştırıyorsa kesinlikle canınız çekiyor. 

Sabaha kahvaltısında bol peynir , salatalık domates , zeytin 

Öğle yemeğinde ise Haşlanmış tavuk veya et yedim. 

Akşam yemeklerini kestim. Akşam eğer çok acıkıyorsam hemen bir elma saat 22:00 geçmeden yiyordum çünkü 22'den sonra çok oturuyoruz.

Siyah çay yerine yeşil çay içmeye başladım, tadını sevmeyebilirsiniz.Yeşil çayın katkısı vucudtaki ödemi atmaya yarıyor kesinlikle ve kesinlikle sporda yapıyorsanız kesinlikle içmelisiniz.

Onun dışında spor aktivesi olarak koşabilceğin bi yer varsa tabi ben ilk başlarda koşamadığım için 127 kg iken 14km tempolu şekilde yürüyordum.Belirli bi kilo verdikten sonra 3 km tempolu bir şekilde koşup geri kalanını ise hızlı bir şekilde yürüdüm.

95 kgya indiğimde ise Ağırlık çalışmalarına başladım.Ağırlıktan kasıt kas hacmi veya kas şekillendirme değil,internette bir çok kaynak mevcut vucut sıkılaştırma antremanları var onları uyguladım.Sarkmaları engelledim. 95 kg da durmaksızın 1 saatte 9 km koştum. Çok yorucu bişeydi 95 kg olarak gidiyordum 93 kg olarak geliyordum eve. 7 ay içerisinde hiç hamur işi yemedim sayılmaz 1 ayda hedeflediği kiloya vardığımda kendimi ödüllendiriyordum ve kendime bir pizza söylüyordum :). 

ve yemeklerimi kalori hesaplayarak yiyordum bunun faydasını görebilirsin. Günde en fazla 1250 kalori en azda 750 kalori alıyordum, buna göre kendimi dengeliyordum.

iddaa benim için bitmişti. 2013 mayıs ayında bir dükkana gidip içine girmek istediğim bedenin bir pantolununu aldım ve her 1 haftada bir içine girmeye çalıştım bu sizi çok fazlasıyla motive edicektir. 

Başlamadan önce herşeyi kafanızda bitirmeniz gerekmekte,ben yazları dışarı çıkmaz kilom için ağlardım. Ben herhalde zayıflıyamıcam derdim kendi kendime herşey istedikten sonra oluyor ve çabuk pes etmeyin,bir kaç tane before after fotoğrafı atıcam. Belki bir kaç arkadaş gaza gelip başlamaya niyetlenirde bizimde o arkadaşlara yararımız dokunur saygılar.

Resimler.

1. resimde zirvedeyim 2012 Aralık ayındayım. 127 KG

https://imagizer.imageshack.us/v2/612x612q90/41/1ovn.jpg

2. Resimde 40 Kg verdiğimde bir karşılaştırma yapmıştım.

https://imagizer.imageshack.us/v2/1376x888q50/138/79xq.jpg

3. Resim

https://imagizer.imageshack.us/v2/612x612q90/802/veao.jpg

4. Resimde Yazın başlangıcı ve sonu 3 Ayda ki değişim. En son fotoğrafta gerçekten midemi içeri çekmiyorum :)

https://imagizer.imageshack.us/v2/612x348q50/132/1m5b.jpg

Size bir tavsiyem 100 kg iken kesinlikle şınav çekmeyiniz 4.resimde en sağdaki resimde gördüğünüz gibi omuzumdaki kemiğimi yamulttum. 

İyi geceler.

IamFree tarafından 25/Şub/14 01:02 tarihinde düzenlenmiştir

Farkı,farklı olan yaratır.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek
    mataramasuko bunu yazdı

20.02.2013

dukan diyetine başlamış bulunmaktayım

kilo 101

burayı ilerde güncellerim bakalım ne olacak.

ilk gün

kahvaltı 
    200 gram yağsız yoğurt

200 ml yağsız yoğurt

biraz yağsız peynir(tadı kötüydü fazla yiyemedim)

2 dilim hindi füme (30 gr kadar)

atıştırma

200 gr yağsız yoğurt

5. Gün kilo 98

sanırım hayatta en çok sevdiğim şeylerden biri olan etten soğuyacağım, tek korkum bu

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GUS
    GUS's avatar
    Erkek

hocu diyete gerek yok sıçmayı erteleme ve gün içinde kendine yorulacağın ugraşlar edin ek olarak ekmeği kesebilirsin bırak diyet ekmegi falan direk kes ekmek yemesen ölmessin hocam :D bide yemeği yiyince doymadım bi dürüm daha yicem deme bi 5 dk bekle bakalım yemek mideye bi gitsin sonra doymadım de :D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek
    mataramasuko bunu yazdı
    mataramasuko bunu yazdı

20.02.2013

dukan diyetine başlamış bulunmaktayım

kilo 101

burayı ilerde güncellerim bakalım ne olacak.

ilk gün

kahvaltı 
    200 gram yağsız yoğurt

200 ml yağsız yoğurt

biraz yağsız peynir(tadı kötüydü fazla yiyemedim)

2 dilim hindi füme (30 gr kadar)

atıştırma

200 gr yağsız yoğurt

5. Gün kilo 98

sanırım hayatta en çok sevdiğim şeylerden biri olan etten soğuyacağım, tek korkum bu

abi tavuk ye. dukanda tavuk olabildigince serbest

az insan çok huzur. | https://dnscheck.tr
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek
    AbdullahAzad bunu yazdı
    mataramasuko bunu yazdı
    mataramasuko bunu yazdı

abi tavuk ye. dukanda tavuk olabildigince serbest

ya tavuk balık et sürekli kombinliyorum da hepsinden bıkacak gibiyim zaten hafta sonu balıktan zehirlendim o yüzden bi soğuma oldu tavuk desen saman gibi ama et öyle mi ^_^

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek
    zalimadam bunu yazdı

benim ne biçim vücudum var hala çözemedim

göbek şişiyor ama diğer yerler normal :D

afedersiniz pop göbek kamyon tekeri gibi oldu son zamanlarda

diyet yap diyorlar şişman değilimki bünyemde kaldırmıyor 

anlamadım gitti yahu

Yağlı ve şekerli şeyler çok yediğinden

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Toplam Hit: 6842 Toplam Mesaj: 57