Gerçekten İşe Yarayan Zayıflama Yöntemleri
-
spor yapmıyorsan başla . diyet felan saçma şeyler usta .
aynı şeyleri ye gine kısma .ama spor yaparsan yediklerini eritirisn . bu kadar basit
-
her yazan abur cubur ekmeği bırak demişler sana , günde bir dilim ekmek yazmışlar , sesli güldüm ahjshjashj
ben her gece uyumadan 1 ekmek yiyorum, kilo felan aldığım da yok.
seks, masturbasyon arada mekik felan çek zayıflarsın. kuvvetli yemek lazım, enerji depola ....
-
-
170 boy 100 kilo Vücüdünün %43 yag oranı demek %40 üstü ölümcül obez hastası demek oluyor mide kücültme ameliyatı olabilirsin,sigorta varsa bedava karşılar tabi doktora danışman daha iyi olur..
-
120 kilodan 75 kiloya inen biri olarak diyetin etkisinin az olduğunu düşünuyorum önemli olan spor ve düzgün ve herşeyi yerinde yeme yoksa saat başı yemek yeme işi zor ve şıkıcıdır
-
Su orucu, bu konumu araştır,
-
Robinson_Crusoe bunu yazdıSu orucu, bu konumu araştır,
+1
-
Yazmaya korkuyorum amk @HoLyCat yüzünden :)))
-
abi kilit nokta şu.
günlük kalori ihtiyacını boyuna kilona ve hareket düzenine göre hesaplıyosun (siteler mevcut)
diyelim günlük kalori ihtiyacın 2500 kalori çıktı. sen bu kalori miktarından -500 kalori eksilt, öyle beslen.
yani günlük 2500 yerine 2000 al. ama bu aldıklarının arasında aşırı şekilde yok hamurişi yok kebap felan alma, olabildiğince tavuk, balık, baklagiller vs yemeye çalış. haftada bir veya iki haftada bir, gününü fast foodla geçirebilirsin sıkıntı yok :D
pilav yerine bulgur.
sabahları yumurta ye en ucuz proteindir :D
-
20.02.2013
dukan diyetine başlamış bulunmaktayım
kilo 101
burayı ilerde güncellerim bakalım ne olacak.
ilk gün
kahvaltı
200 gram yağsız yoğurt200 ml yağsız yoğurt
biraz yağsız peynir(tadı kötüydü fazla yiyemedim)
2 dilim hindi füme (30 gr kadar)
atıştırma
200 gr yağsız yoğurt