folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Gizli Tanık Ortaya Çıktı.

Gizli Tanık Ortaya Çıktı.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    Poet bunu yazdı
    ShockMan bunu yazdı

Hocam Hoş görüne sığınarak Bir Şey Soracam, Kesinlikle Yanlış Anlama Beni, Kötü Bir Amacım Yok... Sen İçeri Atılan Paşalardan Birinin Yakınımısın.. Nedir Durum, Neden Bu Kadar Çok Konuya Hassas Durumda Buluyorum Seni... 

İlk Başlarda İdeolojik Diye Düşünüyordum, Bu günse Bir Yakınlıkmı Var Demekten Aklımı Ve Düşüncelerimi Alamadım.. İstersen Özel İse Pm Den Yanıtlayabilirsin.. 

Lütfen Hoş görüne Sığınıyorum, Sadece Merak Ettim..?

hocam ben de çok hassasım bu konuda,yakını olmaya gerek yok bence..Yani tayyip eğitimi eline geçirdi,adalet zaten ellerinde.askeriye kalmıstı tek..Ona kafa tutabilecek,baş kaldırabilecek tüm paşaları tıktı içeri.Ve şimdi kendi adamlarını koydu onların yerine.Yazık günah o insanların hiç bir suçu yokken tıkıldılar içeri..aileleri var o da ayrı mesela..

Valla Masumlar İse, Doğrusun. Ancak Suçları Var İse Emin Ol, O Rütbede O Makamda Olana Yakıştırmamakla Beraber, İmralıdaki Caniden de Daha Aşşağılık Kimse Olduğu Gözüyle Bakarım Onlara. Çünkü Onlara Güvenen Bu Halka O Makamda Olan Bir Kimsenin İhanet Etmemesi Gerekir.. Bu Kabul Edilemez...

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ShockMan bunu yazdı

Hocam Hoş görüne sığınarak Bir Şey Soracam, Kesinlikle Yanlış Anlama Beni, Kötü Bir Amacım Yok... Sen İçeri Atılan Paşalardan Birinin Yakınımısın.. Nedir Durum, Neden Bu Kadar Çok Konuya Hassas Durumda Buluyorum Seni... 

İlk Başlarda İdeolojik Diye Düşünüyordum, Bu günse Bir Yakınlıkmı Var Demekten Aklımı Ve Düşüncelerimi Alamadım.. İstersen Özel İse Pm Den Yanıtlayabilirsin.. 

Allah askına ShockMan, su duruma kadar gelmisiz, illa pasalardan birisinin akrabamız mı olması gerek ?

yahu bu ülkenin genelkurmay baskanı, pkk'nın 2. adamı olarak gösterilen bir sahsın ifadeleriyle iceri atılıyor, bu nasıl bir rezillik ?

TSK'dan silah yoluyla istedigini koparamayan bölücüler, Türkiye Cumhuriyeti mahkemeleri yoluyla ordu komutanlarından intikam alıyor.

daha ne olsun ?

ve her zaman oldugu gibi kimsenin umrunda olmayacak bu olay.

akp saksakcıları bu konu altına gelip mantıksız ya da konuyla alakasız seyler yazacak, ya da hic bulasmadan tepkisiz kalacak.

oy verenler icin de aynı durum gecerli.

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    umit
    umit's avatar
    Erkek

neyse 

umit tarafından 06/Kas/12 21:10 tarihinde düzenlenmiştir

le le le sakine
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek

o değilde

birgün vatandaşın birinin canına tak eder

gider bir suikast yapar

ondan sonra görürler anyayı konyayı :)

koskoca papa ya bile suikast yaptılar

türkiyedekiler kim a.k :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    captain
    captain's avatar
    Erkek

o değilde bu adamı ya devlet soktuysa pkknın içine karanlık işler arkadaşlar ama be inanıyorum ki askerimizn içindede başka mercilere hizmet eden şahıslar var bu konunun üzerine gidilmmesi gerekiyo şahsi görüşüm

her şeyin bir bedeli vardır ödenmiş yada ödenecek
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    driveshaft
    driveshaft's avatar
    Erkek
    ShockMan bunu yazdı

senin milli duyguların zayıfsa bu olayı anlıyamazsın shockman demek istiyorum ama bunu sana seni aşağılamak için söylemiyorum...

koskoca türkiyenin paşası bir teröristin sanıklığıyla içerde tutulmaya çalışılıyorsa rappermcs in isyanı az bile gelir. Bu duruma boğazların üzüntüden boğumlanana kadar isyan eder durumdayım. Çıldırmamak şaşırmamak büyük tepkiler göstermemek elde değil.

Sakıkın anlattıklarıda kahve sohpetini geçmiyor, ne bir delil var ne birşey var.  Sakık hapishaneyle sonuçlanan paşalarla yaptığı savaşı şuan hapishaneden sürdürüyor düşüncesindeyim. Çoğunluğu ayakta uyuyan bir milletiz sadece. Bunu görememek aptallıktır diye düşünüyorum. Ve aptal insanların ülkelerini er veya geç birileri elinden alır.

Gaflet delalet ve hiyanet içinde olanlarada selam olsun...

"Sen doğru dur, eğri belasını bulur"
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    ShockMan bunu yazdı
    Poet bunu yazdı
    ShockMan bunu yazdı

hocam ben de çok hassasım bu konuda,yakını olmaya gerek yok bence..Yani tayyip eğitimi eline geçirdi,adalet zaten ellerinde.askeriye kalmıstı tek..Ona kafa tutabilecek,baş kaldırabilecek tüm paşaları tıktı içeri.Ve şimdi kendi adamlarını koydu onların yerine.Yazık günah o insanların hiç bir suçu yokken tıkıldılar içeri..aileleri var o da ayrı mesela..

Valla Masumlar İse, Doğrusun. Ancak Suçları Var İse Emin Ol, O Rütbede O Makamda Olana Yakıştırmamakla Beraber, İmralıdaki Caniden de Daha Aşşağılık Kimse Olduğu Gözüyle Bakarım Onlara. Çünkü Onlara Güvenen Bu Halka O Makamda Olan Bir Kimsenin İhanet Etmemesi Gerekir.. Bu Kabul Edilemez...

Hiç samimi gelmiyorsun gözüme shockman hemde hiç.... apoya saydığın şu laflarda bile

SeRDaR tarafından 06/Kas/12 21:26 tarihinde düzenlenmiştir

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek
    ShockMan bunu yazdı

bebek katili olmak mı daha büyük suç

yoksa

getirildiğin makamdaki yetkileri kendi ülkenin aleyhinde kullanmak mı daha büyük suç

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek
    SeRDaR bunu yazdı
    ShockMan bunu yazdı
    Poet bunu yazdı
    ShockMan bunu yazdı

Hiç samimi gelmiyorsun gözüme shockman hemde hiç.... apoya saydığın şu laflarda bile

;) serdar bu sanaydı

shockman hep buradaydın hep bu tarz konularda tam karşımdaydın. Gerçeğimi öğrenmek istiyorsun ben türk oğlu türküm. ben yörüğüm ben manavım, ben lazım, ben aleviyim, ben sünniyim, ben ateistim! Ben bu ülkedeki herşeyim. Ama o saymadığım ve senin çok iyi bildiğin değilim ve hiç hissetmedim..

Silivride benim namusum yatıyor. Türkiye Cuömhuriyetinin askeri yatıyor. hain kahpe kansız ve vatansız kahpeler yüzünden yatıyor. Ben içeride yatan tüm suçsuz paşalara evlatlarından eşlerinden analarından babalarından daha yakınım eğer soruna cevp olacaksa.

Bu dava senin kürtlük davana benzemez bu dava hakkın hukukun davası bu toprakların davası. Bu dava yolunda önümüze çıkan herşeyi imha etmek farzdır..

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. ##
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maserati
    maserati's avatar
    Homo
    c0der bunu yazdı
    ShockMan bunu yazdı

bebek katili olmak mı daha büyük suç

yoksa

getirildiğin makamdaki yetkileri kendi ülkenin aleyhinde kullanmak mı daha büyük suç

apo en azindan dusmanin ve ona gore davraniyor

ama o generaller senin vergilerinle seni korumak yerine arkadan bicakliyorsa eger shockman a katilirim...

Türkiyede kim sevdiği işi yapıyor ki?
Toplam Hit: 8742 Toplam Mesaj: 80