Gizli Tanık Ortaya Çıktı.
-
Poet bunu yazdıShockMan bunu yazdı
Hocam Hoş görüne sığınarak Bir Şey Soracam, Kesinlikle Yanlış Anlama Beni, Kötü Bir Amacım Yok... Sen İçeri Atılan Paşalardan Birinin Yakınımısın.. Nedir Durum, Neden Bu Kadar Çok Konuya Hassas Durumda Buluyorum Seni...
İlk Başlarda İdeolojik Diye Düşünüyordum, Bu günse Bir Yakınlıkmı Var Demekten Aklımı Ve Düşüncelerimi Alamadım.. İstersen Özel İse Pm Den Yanıtlayabilirsin..
Lütfen Hoş görüne Sığınıyorum, Sadece Merak Ettim..?
hocam ben de çok hassasım bu konuda,yakını olmaya gerek yok bence..Yani tayyip eğitimi eline geçirdi,adalet zaten ellerinde.askeriye kalmıstı tek..Ona kafa tutabilecek,baş kaldırabilecek tüm paşaları tıktı içeri.Ve şimdi kendi adamlarını koydu onların yerine.Yazık günah o insanların hiç bir suçu yokken tıkıldılar içeri..aileleri var o da ayrı mesela..
Valla Masumlar İse, Doğrusun. Ancak Suçları Var İse Emin Ol, O Rütbede O Makamda Olana Yakıştırmamakla Beraber, İmralıdaki Caniden de Daha Aşşağılık Kimse Olduğu Gözüyle Bakarım Onlara. Çünkü Onlara Güvenen Bu Halka O Makamda Olan Bir Kimsenin İhanet Etmemesi Gerekir.. Bu Kabul Edilemez...
-
ShockMan bunu yazdı
Hocam Hoş görüne sığınarak Bir Şey Soracam, Kesinlikle Yanlış Anlama Beni, Kötü Bir Amacım Yok... Sen İçeri Atılan Paşalardan Birinin Yakınımısın.. Nedir Durum, Neden Bu Kadar Çok Konuya Hassas Durumda Buluyorum Seni...
İlk Başlarda İdeolojik Diye Düşünüyordum, Bu günse Bir Yakınlıkmı Var Demekten Aklımı Ve Düşüncelerimi Alamadım.. İstersen Özel İse Pm Den Yanıtlayabilirsin..
Allah askına ShockMan, su duruma kadar gelmisiz, illa pasalardan birisinin akrabamız mı olması gerek ?
yahu bu ülkenin genelkurmay baskanı, pkk'nın 2. adamı olarak gösterilen bir sahsın ifadeleriyle iceri atılıyor, bu nasıl bir rezillik ?
TSK'dan silah yoluyla istedigini koparamayan bölücüler, Türkiye Cumhuriyeti mahkemeleri yoluyla ordu komutanlarından intikam alıyor.
daha ne olsun ?
ve her zaman oldugu gibi kimsenin umrunda olmayacak bu olay.
akp saksakcıları bu konu altına gelip mantıksız ya da konuyla alakasız seyler yazacak, ya da hic bulasmadan tepkisiz kalacak.
oy verenler icin de aynı durum gecerli.
-
-
o değilde
birgün vatandaşın birinin canına tak eder
gider bir suikast yapar
ondan sonra görürler anyayı konyayı :)
koskoca papa ya bile suikast yaptılar
türkiyedekiler kim a.k :) -
o değilde bu adamı ya devlet soktuysa pkknın içine karanlık işler arkadaşlar ama be inanıyorum ki askerimizn içindede başka mercilere hizmet eden şahıslar var bu konunun üzerine gidilmmesi gerekiyo şahsi görüşüm
-
ShockMan bunu yazdı
senin milli duyguların zayıfsa bu olayı anlıyamazsın shockman demek istiyorum ama bunu sana seni aşağılamak için söylemiyorum...
koskoca türkiyenin paşası bir teröristin sanıklığıyla içerde tutulmaya çalışılıyorsa rappermcs in isyanı az bile gelir. Bu duruma boğazların üzüntüden boğumlanana kadar isyan eder durumdayım. Çıldırmamak şaşırmamak büyük tepkiler göstermemek elde değil.
Sakıkın anlattıklarıda kahve sohpetini geçmiyor, ne bir delil var ne birşey var. Sakık hapishaneyle sonuçlanan paşalarla yaptığı savaşı şuan hapishaneden sürdürüyor düşüncesindeyim. Çoğunluğu ayakta uyuyan bir milletiz sadece. Bunu görememek aptallıktır diye düşünüyorum. Ve aptal insanların ülkelerini er veya geç birileri elinden alır.
Gaflet delalet ve hiyanet içinde olanlarada selam olsun...
-
ShockMan bunu yazdıPoet bunu yazdıShockMan bunu yazdı
hocam ben de çok hassasım bu konuda,yakını olmaya gerek yok bence..Yani tayyip eğitimi eline geçirdi,adalet zaten ellerinde.askeriye kalmıstı tek..Ona kafa tutabilecek,baş kaldırabilecek tüm paşaları tıktı içeri.Ve şimdi kendi adamlarını koydu onların yerine.Yazık günah o insanların hiç bir suçu yokken tıkıldılar içeri..aileleri var o da ayrı mesela..
Valla Masumlar İse, Doğrusun. Ancak Suçları Var İse Emin Ol, O Rütbede O Makamda Olana Yakıştırmamakla Beraber, İmralıdaki Caniden de Daha Aşşağılık Kimse Olduğu Gözüyle Bakarım Onlara. Çünkü Onlara Güvenen Bu Halka O Makamda Olan Bir Kimsenin İhanet Etmemesi Gerekir.. Bu Kabul Edilemez...
Hiç samimi gelmiyorsun gözüme shockman hemde hiç.... apoya saydığın şu laflarda bile
SeRDaR tarafından 06/Kas/12 21:26 tarihinde düzenlenmiştir -
ShockMan bunu yazdı
bebek katili olmak mı daha büyük suç
yoksa
getirildiğin makamdaki yetkileri kendi ülkenin aleyhinde kullanmak mı daha büyük suç -
SeRDaR bunu yazdıShockMan bunu yazdıPoet bunu yazdıShockMan bunu yazdı
Hiç samimi gelmiyorsun gözüme shockman hemde hiç.... apoya saydığın şu laflarda bile
;) serdar bu sanaydı
shockman hep buradaydın hep bu tarz konularda tam karşımdaydın. Gerçeğimi öğrenmek istiyorsun ben türk oğlu türküm. ben yörüğüm ben manavım, ben lazım, ben aleviyim, ben sünniyim, ben ateistim! Ben bu ülkedeki herşeyim. Ama o saymadığım ve senin çok iyi bildiğin değilim ve hiç hissetmedim..
Silivride benim namusum yatıyor. Türkiye Cuömhuriyetinin askeri yatıyor. hain kahpe kansız ve vatansız kahpeler yüzünden yatıyor. Ben içeride yatan tüm suçsuz paşalara evlatlarından eşlerinden analarından babalarından daha yakınım eğer soruna cevp olacaksa.
Bu dava senin kürtlük davana benzemez bu dava hakkın hukukun davası bu toprakların davası. Bu dava yolunda önümüze çıkan herşeyi imha etmek farzdır..
-
c0der bunu yazdıShockMan bunu yazdı
bebek katili olmak mı daha büyük suç
yoksa
getirildiğin makamdaki yetkileri kendi ülkenin aleyhinde kullanmak mı daha büyük suçapo en azindan dusmanin ve ona gore davraniyor
ama o generaller senin vergilerinle seni korumak yerine arkadan bicakliyorsa eger shockman a katilirim...