folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Gizli Tanık Ortaya Çıktı.

Gizli Tanık Ortaya Çıktı.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek
    adamgibi bunu yazdı

onu  dıyorum ya  kardes  kımse   solemedı tamamen benım  fıkrım 

benım sorumsa  bunu  baskasından  duydugum fıkrıyatı sende  nerden  dogdu 

soledıklerımı laf  salatası olarak goruyorsan hıc  muhattap  olmayalım 

bu yargıya haklı olarak varabilmen için bir paşanın orospu çocukluğunu görmen lazım ya da birinin sana söylemi üzerine böyle düşünmen lazım.

1. durumu gördüğünü sanmıyorum geriye sadece 2 . durum kalıyor. 

bu benim fikrim der çıkarsan işin içinden ben sabaha kadar fikirlerimi sayabilirim.

Uzatmadan değinmek istediğim noktaya geliyim. Bir insan paşa olmak için nelere tabi tutuluyor hangi ortamlarda yetişiyor hangi şartlarda okuyor biliyormusun? Bu topraklar üzerinde orospu çocukluğu yapacak son kişilerdir onlar. bu tabirleri kullanmak bile iğrendiriyor beni. Bu demek değil ki hepsi tertemiz.  sadece 3-5 tane ayıklanması gereken hain var onlarda silivride değil zaten emin ol.

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. #AnalistŞart
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    rappermcs bunu yazdı

evet shockmn ben bir yerlerde bunu söyledim. Çünkü en başından beri bu konularda hep karşı karşıyayız neden biliyormusun. kürt kökenli müridlerin hakarete varan yazılarını takdir ediyorsun. bölücülere ama onlarında özgürlük hakkı var noktasında destek veriyorsun.  Ben belli başlı müridleri detaylı takip ediyorum. Kiminle ne konuşacağımı bilmek için bunu yapmalıyım zaten. 

Öncelikle benim canım ucuzdur diyen bir tane insan evladı yoktur şu dünya üzerinde . Benim için değerli olan şehitlerimin atalarımın ruhları onların maneviyatı ve bu topraklar kutsal emanetleridir. Bu emanete göz diken bu emaneti karıştırmak isteyen Amerika israil iran ırak suriye filistin çin avusturalya tüm ülkelere, tüm mezheplere, tüm köken davalarına karşı savaşır gerekirse canımı veririm. Bu da dünya üzerinde yapılacak en kutsal şeylerden biridir kesinlikle ucuzlukla itaf edilemez.

İşte bu noktade aslolan maneviyat.. hani bir takım hiç bir şeye inanmayan, kendini hiç bir şeye ait hissetmeyen boşa leyla leyla yaşayan tipler vardır ya.  "milliyetçilik vatanperverlik aptallıktır boş iştir kendini bilmezliktir" derler çünkü yapacak işleri güçleri yoktur boş tenekedirler. 

arkadaş 1990 itibariyle  taraf olmazsan bertaraf olursun sözünü gerçek yaptılar ve uyguluyorlar. istesende istemesende bir taraftasın şuan da. bu ne senin elinde ne benim elinde ne de onun elinde.

ya vatan seversindir ya da vatansızlardansındır! 

(shockman yazılarım şahsına değildir. benim görüşlerimi yansıtmaktadır.) 

Hocam Bir Görüş İleri Sürmüşsün, Eyvallah Ama Beraberinde Haksız İthama Varan Cümleler Sarfetmişsin..

Bir Kere Tahribattaki Kürt Kökenli Müritlerin Söylemlerine Özellikle Alkış Tutacak Bir Tarzım Hiç Bir Zaman Ama Hiç Bir Zaman Olmamıştır.. 

Onuda Geçtik, Ben Köken Taraftarı Bir Yazı Bile Yazmadım, Yazmam Çünkü Kökencilik Sevmediğim Bir Şeydir....

Şunu Anlıyorum Hocam Sen Ne Beni Nede Fikrimi Anlıyamamışsın... Benim Yaşam Çizgim, Kürtçülük Yada Türkçülük Üzerine Kurulu Bir Yaşam Çizgisi Değildir, Ama Vatanımı Severim, Hem Kürdüm Hem Türküm, Bundan da Gocunmam, Gocunanların Sorunu Orası..

Hem Türkçe Konuşurum Hem Kürtçe Bundan da Oldukça Keyif Alırım... Yahu Beni Yanlış Tanımışsın Be Hocam Neyse Selametle...

Ekleyeyim.: Vatanmı Al Sana Vatan Hocam, En Azından Felaket Tellalı Değilim, Vatan Sahibi İken Durmadan Vatan Vatan Vatan, Nedir Yahu, Birbirinizin Gırtlağını Tutmuşsunuz, Hem Kendinize Hayatı Zindan Ediyorsunuz Hem Diğer İnsanlara... Yaşamak Güzel, Keyfine Varın. Nedir Bu Kadar Daralıyorsunuz, Daraltıyorsunuz.. Türkiyenin Güçlü Bir Ülke Olduğunu Biliyoruz, Bu Gerçek.. O Halde Sorun Nedir.? Bu Güvensizlik Nedir.?

Vatanımız Hoşlansanızda Hoşlanmasanızda Hepimizindir... Terörist Fikirler Peşinde Koşanlar Var İse Aramızda Aynı Pkk Yı Lanetlediğim Gibi Hiç Kusura Bakmasın Kendisinide Lanetliyorum... Terörist Fikirden Kastımı Sanırım Anlamışsındır... Bu Ülkenin Huzuruna Kastedecek, İnsanlarımızı Gençlerimizi Birbirini Öldürmeye Sevkedecek Fikire Sahip Her kes Bunun İçerisine Girer....

Birde Unutmadan Bir Şey Daha Geldi Aklıma Belirteyim, Ben Benimle Karşıt Fikirden Olan Birini Gördüğüm Zaman, Tahribatta Hoşuma Bile Gider... Çünkü Tartışmayı Seviyorum.. Seninle Karşı Taraflarda Olduğumuz Doğru, Ama Bu Bizi Birbirimize Düşman Etmez.. Tam Tersine Bir durumun Vesilesi Olmalıdır Diye Düşünüyorum.. Bilmemki Sen Ne Düşünürsün. ?

Vallahide Billahide, Ülkemde Haksızlığa Uğrayan Roman İçinde Sivri Dilimle Yazarım, Laz İçinde Yazarım, Çerkez İçinde Yazarım, Kürtler İle İlgili Değinimlerim Varsada Ortalıkta Bitirilen Suni Düşmanlık Tohumunun Hedeflediği Kitlenin Kürtler Ve Bu Vesile İle Zayıflatılması Hedeflenen, Türkler Olmasından Dolayıdır... Başka Bir Gaye Yada Amacımda Yoktur.. Tamamen İyi Niyet Barındıran Söylemlerdir Söylemlerim..

Artık Yaşta Kemale Erdi, 4 Çocuk Büyütüyorum, Maceralara Atılacak Ne İsteğim Var, Nede Çocuklarımı Sürükleyecek Bir Niyetim Var, Ben Ve Ailem Biz Türkiyeyi Böyle Sevdik, Başkaları Nasıl Sever Bu Onları Bağlar...

Kısacası Dostum, Senin Türkiyeyi Sevme Şekline Bir Şey Dediğim Yok... Bunun Getirileride Götürüleride Seni Bağlar.. Her Şeyde Niyetler İyi Olsun, Yaradan Selamet Versin... Mümkün Mertebe Düşman Sahibi Olmamaya Çalışın.. Ne Diyimki.. Bu Kadar Benden Nokta...

ShockMan tarafından 07/Kas/12 20:13 tarihinde düzenlenmiştir

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamgibi
    adamgibi's avatar
    Erkek

çok şükür  anlımızın akıyla  askerliğimiz yaptık   paşasınıda  gorduk generalinide  bi  paşa  nasıl  olunur  biliyorum yanı 

hayır yani  nıye bu kadar  alındınkı  gayet   tabi   bı  pasa dan  oc    olabılır  bu sadece  bi ıhtımaldır hata  basbakanın   kendısı de  olabılır genel kurmay baskanıda  olabılır ,  olabilirde olabilir 

yani listeyi uzatmak kolay ama  sana  bu kadar  dokunması enteresan   paşa  benimde  paşam 

diyerek  konuyu burda  kapatmak istiyorum 

kontra bisiklet
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pillibebek
    pillibebek's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

herhangi bir muritle ben 10 yıldır kan davalıyız.birbirimizi bitirmeye calısıyoruz,o beni öldürmeye,ben onu öldürmeye calısıyorum.bir gün beni bir olaydan dolayı içeri alıyorlar ve kan davası güttüğüm murit benim hakkımda tanıklık ediyor.

allah belanızı versin.

İç güdüyü Tanrı;Aklı ise İnsan Güder.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    pillibebek bunu yazdı

herhangi bir muritle ben 10 yıldır kan davalıyız.birbirimizi bitirmeye calısıyoruz,o beni öldürmeye,ben onu öldürmeye calısıyorum.bir gün beni bir olaydan dolayı içeri alıyorlar ve kan davası güttüğüm murit benim hakkımda tanıklık ediyor.

allah belanızı versin.

Hocam Bu Benzetmemi Yoksa Hakikaten Böyle Bir Durum Olmuşmu.? 

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek

Emekli öğretmen olan yazarımız olayı vatandaşın anlayacağı şekilde yazmış.

Zahide Uçar: Adalet Şemdin Sakık’ın Kucağına Düştü

07 Kasım 2012

2007 Yılından beri darbe ile yatıp darbe ile kalkan yavşaklar. Yıllarca aramızda kırmızı yanaklı bir kız gibi gezip, CİA’nın kucağında telekıza dönen diyalogcular… Kendiniz yazdınız, kendiniz oynadınız. Sonra atalarımızın; “aşağı köyde bir yalan söyledim, yukarı köye çıkınca ben de inandım” sözünde olduğu gibi kendi yalanınıza kendiniz de inandınız.

Birkaç şaibeli ismin gölgesinde ülkenin milli unsurlarını en alçak iftiralarla, sahte delillerle esir aldınız. Listeler ellerinizdeydi. AKP’nin ihtiyaç duyduğu zamanlarda hem kamuoyunu meşgul ettiniz, hem elinizdeki listeye göre insanları derdest ettiniz. Önde CİA-F tiyatrosuna mahkum edilen Türk Milleti, arkada talan edilen devlet.

Sizler; liboşlar, kiralık kalemşörler, badem bıyık takımı, cahilliklerine bakmadan o kanal senin, bu kanal benim gezip konsomasyon toplayan zavallılar… İşte buraya kadarmış ahkam kesmeniz.

Kurdurduğunuz Engizisyon mahkemelerinin adaleti Şemdin Sakık’ın kucağında Sakık’ı tatmin ederken yakalandı.

Bu çadır tiyatrosu davaların kimlerin tanıklığında yürüdüğüne bir bakalım:

Tuncay GÜNEY: Daniel Levi veya Tuncey Özbey(Güney) adında sahte bir haham. Mossad’cı, İslamcı, Ermeni lobisiyle temasta…

Ne güzel değil mi? Uydurduğunuz, “CİA böyle öğretti” başlıklı hikayeniz, sözde Ergenekon örgütünüz bu adamın şemasıyla işleme kondu.

Osman YILDIRIM: Ergenekon savcılarının Osmanım’ı…

1-Ablasını öldürmek suçundan 20 yıl hapis cezası,

2-14 Temmuz 1998 tarihinde öz yeğenine fuhuş yaptırmak suçundan 2 yıl 6 ay hapis cezası,

3-Nüfus kağıdında sahtecilikten ötürü mahkumiyet,

4-30 Aralık 2006 tarihinde kasten adam öldürmeye teşebbüs ve ruhsatsız silah taşımak suçundan 9 yıl hapis cezası.

Ankara 12. Asliye Ceza Mahkemesi’nin 27 Haziran 2008 tarihli duruşmasında şöyle demişti:

Türkiye Cumhuriyeti Devletini tanımadığımdan suçlamalarla ilgili savunma yapmayacağım. Müslüman vatandaşlar üzerinde laik baskı kurmak isteyen Cumhuriyet Gazetesini üç kez bombalattım. Ayrıca Alpaslan arkadaşıma Danıştay suikastini yaptırdım. İsim vermeden istinkaf ettiğim şahsı, ‘Kurtuluş Savaşı vermemiş, satış savaşı vermiş ‘İngiliz tetikçisi’ ve ‘İngiliz piçi’ olarak sıfatlandırdım.

Bu iğrenç sicile sahip Osman Yıldırım 9 numaralı gizli tanık(!)..

Şemdin SAKIK: Ömür boyu hapse mahkum Parmaksız Zeki kod adlı PKK’lı cani…

PKK’da 18 yıl en kanlı eylemlerin emrini verdi. Sakık’ın yakalandığında verdiği ifadesinden kin ve intikam duygusu ile büyüdüğü, psikolojik sorunlarla dolu bir kişilik yapısına sahip olduğu ortaya çıktı. Babasını öldürmeye kalktı.

Bingöl’de 33 erimizin şehit edilmesinden sorumlu eli kanlı bir katil.

Bu eli kanlı azılı katil, sözde Ergenekon davasında gizli tanık “Deniz” olarak ortaya çıktı.

Bu gün Silivri’de PKK ile TSK karşı karşıya getirildi.

Bu saatten sonra bu mahkemeleri kurduranların da, 2007 yılından beri bu mahkeme ve davaları kutsayanların da namusu-şerefi;

Tuncay Güney, Osman Yıldırım, Şemdin Sakık’ın şeref ve namusu kadardır.

ADALET HANIMIN Şemdin Sakık’ın kucağına oturtulduğu bir davanın namus ve şerefi gizli tanıkların namus ve şerefi kadardır.

Bu utanç sizlerin 7 göbek sülalenize yetecektir.

Bana; “yazılarınız Ergenekon’un basın ayağı görevi yapıyor gibi” diye ileti gönderen CİA’nın operasyon elemanları. Ergenekon Türk’ün bağımsızlık destanıdır. Bizler demir dağı delip devletler kuran bir milletin çocuklarıyız. Ergenekon onurumuzdur, gururumuzdur. CİA’nın kucağında Türk’e pusu kuran çakal sürüsü… Kırmızı yanaklı kız gibi gezerken CİA’nın kucağında tele kıza dönen ihanet şebekeleri…

Şemdin Sakık’ın kucağında onur ve şerefini teslim edenler…

Yüzünüze tükürülecek günler yakındır.

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek

paşaların ne kadar o.ç olduklarını ancak onların postalığını, korumalığını yada şoförlüğünü yapanlar bilir dostum..

Sırf dövmek için iki sene önce terhiz olmuş adamı bulun getirin diyodu amk'un emekli olmuş bunağı hesabını sen yap.. 

Zerre kadar acıyosam şerefsizim piçlere..

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    CEO bunu yazdı

paşaların ne kadar o.ç olduklarını ancak onların postalığını, korumalığını yada şoförlüğünü yapanlar bilir dostum..

Sırf dövmek için iki sene önce terhiz olmuş adamı bulun getirin diyodu amk'un emekli olmuş bunağı hesabını sen yap.. 

Zerre kadar acıyosam şerefsizim piçlere..

Hocam Yok Masum İse Tamam, Yazıktır Günahtır.. Falandır Fistandır Deriz. Derizde Yinede Abartmayız.. Neticede Aslolan Devletin Varlığıdır.. Devlet Bu Adamlar ile Varlık Hududu Edinmiyorki... Aslolan Millettir.. 

Nedir Bu Paşalara Bu Kadar Üzülüyorlar Ben Orasına Takıldım Kaldım... Yok Üzülebilir Belki Milli Düşünce Sistemi Aşırı Biri Olduğundandır Ama Şahıs Sonuçta Bunlar... O Halde Milli Cilik ilede Alakalı Değil Ben Anlıyamıyorum...  Adı Asker Olunca Her Şeyide Yapar Anlayışımıdır Nedir... Şaşıyorum Kalıyorum...  Türkoğlu Türk Olduğundan Üzülüyor Desem Yine Mantığım Takılıp Kalıyor, Bu Adamların Hangi Irktan Olduğuda Tam Olarak Bilinmiyor, Belki Kürttür Paşanın Biri... Kim Bilebilir... 

Sordum Anlamak İçin Ama Politik Yanıtlar Aldım, Yine Bişey Anlıyamadım... Belkide Laf Sokmaya Çalışıyorum Sandılar Bilemeyecem Yani.. Ben Sorumda Samimiyim Oysa..  Bu Üzüntünün Sebebini Anlamak İstiyorum.

Sanırım Cevap Alamayacam... Kendim durumdan Anladığımı Söyliyeyim O Halde.. Birde Bakınki ShockMan Durumu Nasıl Yorumluyor..

Rahmetli Kemal Sunal Beyefendinin Bir Filimde Dediği Sözle Diyecem Diyeceğimi, Ağa nın Poğunu Yemeye Meraklı Olmayın, Ağa Milletinin Ayağına Kapanmayın.. El Etek Öpmeyin...  --->Malesef Bizim Milletimiz Kendine Poğunu Yiyeceği Bir Ağa Arar Durur, O Ağada Milletimizin Defterini Dürer Durur.. Dürer Dururda Milletin Defterini Dürenin Ağa Olduğunu Millet Yinede Akıl Etmez Durur.. Bu Devranda Sürekli Tekrar Bulur..

Şimdiye Kadar Paşalar Defterimizi Dürdü, Müsade Edinde Birazda Başbakan Dürsün.. Dürsünde Seçimde Millette Onun Defterini Dürsün... Paşanın Defterimizi Dürmesinden İyidir... En Azından O Baştır Kimdir Bellidir, İstemezsen Git Dersin Gider...

Paşa Dersen Tarihle Ararsın Çünkü Mevkisinde Değişkendir. Zulmeder Ettiği Ona Kar Kalır.. Böyle Düzen Olmaz Beyler.

ShockMan tarafından 08/Kas/12 10:17 tarihinde düzenlenmiştir

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Shockman hocam.

Bizim uzuldugumuz pasalar falan degil, eger cidden suclu iseler o zaman geberene kadar zindanda kalsinlar hic umurumuzda olmaz.

Ama bizim takildigimiz, uzuldugumuz ve isyan ettigimiz yer, bir tane yahudi kopegi(tuncay yilmaz) ve bir tane de pkk kopegi(semdin sakik) ve bir tanede kendi oz kiz kardesini satmaktan hukumlu bir pezevengin anlattiklarindan yola cikarak TSK yi etkisizlestirme politikalaridir.

Davalarda en 200 kez sahteligi ispatlanmis delillere ragmen insanlar iceride tutuluyor.

Sen simdi dusun, fettullahin kopegi durumunda olan polis evine geliyor ve bilgisayarini alip goturuyor, daha sonra HDD icindeki bir dosyaya dayanarak seni iceri atiyorlar ve diyorlarki bu dosyayi 2003 te sen yazmissin ve en son falan ay falan gun 2003 te kayit etmissin, sende diyorsunki ya birader ben bu bilgisayari 2009 da yeni aldim o dosya olusturuldugunda daha hdd bile imal edilmemis.

Veya sen nezarette iken cep telefonun emniyette acilip icine envay turlu numara ekleniyor.

Hadi buyur kendini bu duruma koy.

"Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zputnik
    zputnik's avatar
    Erkek
    Andrei bunu yazdı
    ShockMan bunu yazdı

Hocam Hoş görüne sığınarak Bir Şey Soracam, Kesinlikle Yanlış Anlama Beni, Kötü Bir Amacım Yok... Sen İçeri Atılan Paşalardan Birinin Yakınımısın.. Nedir Durum, Neden Bu Kadar Çok Konuya Hassas Durumda Buluyorum Seni... 

İlk Başlarda İdeolojik Diye Düşünüyordum, Bu günse Bir Yakınlıkmı Var Demekten Aklımı Ve Düşüncelerimi Alamadım.. İstersen Özel İse Pm Den Yanıtlayabilirsin.. 

Lütfen Hoş görüne Sığınıyorum, Sadece Merak Ettim..?

Allah askına ShockMan, su duruma kadar gelmisiz, illa pasalardan birisinin akrabamız mı olması gerek ?

yahu bu ülkenin genelkurmay baskanı, pkk'nın 2. adamı olarak gösterilen bir sahsın ifadeleriyle iceri atılıyor, bu nasıl bir rezillik ?

TSK'dan silah yoluyla istedigini koparamayan bölücüler, Türkiye Cumhuriyeti mahkemeleri yoluyla ordu komutanlarından intikam alıyor.

daha ne olsun ?

ve her zaman oldugu gibi kimsenin umrunda olmayacak bu olay.

akp saksakcıları bu konu altına gelip mantıksız ya da konuyla alakasız seyler yazacak, ya da hic bulasmadan tepkisiz kalacak.

oy verenler icin de aynı durum gecerli.

Andrei tamamı ile aynı fikirdeyiz.

İpimle kuşağım..
Toplam Hit: 8102 Toplam Mesaj: 80