Gizli Tanık Ortaya Çıktı.
-
türk ordusunun yarısı saçma sapan delillerle içeri atılıyor. sözüne güvenilip orduyu nerdeyse tasviye edilmişe döndüren gizli tanıklardan biri pkknın üst düzey adamı çıkıyor. ve ben halkın niye hala ayaklanmadığını merak ederken tepki göstermek bile şöyle dursun, savunanlar çıkıyor.
duygularımı anlatacak küfür bulamıyorum.
-
Prometheus bunu yazdı
türk ordusunun yarısı saçma sapan delillerle içeri atılıyor. sözüne güvenilip orduyu nerdeyse tasviye edilmişe döndüren gizli tanıklardan biri pkknın üst düzey adamı çıkıyor. ve ben halkın niye hala ayaklanmadığını merak ederken tepki göstermek bile şöyle dursun, savunanlar çıkıyor.
Al bendende o kadar.
Sadece o olsa iyi. Gizli tanigin teki kendi oz yegenini(veya kizini) satan ve satmaktan emniyette kaydi bulunan bir pezevenk.
Hergelekoncu picler bula vula ancak bunlari bulurlar. Damarindaki akan kandan seref duyan. Milletine, devletine bayragina en ufak bir sevgi saygi besleyen hic kimsenin yapmayacagi, yapamayacagi kahpeligi iste boyle pezevenklerde, pkk li picleri getirerek gizli tanik diye sucsuz insanlari iceri atarlar.
Ama eminim bu devran donecek ve tayyip pici ve onun yardakcilari, hergelekoncu hakimler, savcilar, badem biyikli kopek polisler... bu kahpeligi yapan herkes o durusma salonlarini kendileri dolduracak. Ama arada tek fark olcak, bu pislikler o gun orada vatana ihanetten idam ile yargilanacaklar.
sniperscope tarafından 08/Kas/12 15:04 tarihinde düzenlenmiştir -
Prometheus bunu yazdı
Savunanlar Derken Umarım Beni Kastetmedim Hocam, Çünkü Ordu Mensuplarının da Şerefsizlik Eylemlerde Yer Edinebileceğini Hatta Edindiğini Biliyoruz... Örnek İstersenki İsteyeceksin Biliyorum.. Kenan Evren Paşa Ve Tahsin Şahinkaya Paşalar... Merkez Bankamıza Ait 130.000 Ton Külçe Altınımız Nereye Kimlere Verdiler Onun Bile Hesabını Veremiyorlar..
Ha Yakalananlar Hakkında Suçludurlar Suçsuzdurlar Demiyorum Dikkatini Çekerek.. Onu Yargı Ortaya Çıkaracak.. AKP nin Zaten Kasıtlı Bir Suçu Bunları Tasfiye Etmek Gibi Bir Fiili Olursa Emin Ol Bedelini Çok Ağır Vereceklerdir.. Emin Olabilirsin..
Ben AKP Taraftarlığıda Yapmıyorum, Paşa Taraftarlığıda Yapmıyorum, Tamamen Tarafsız Bakış Açısı İle Fikirlerimi Yazıyorum... Paşaların İnternete Düşen Ses Kayıtları Akıllara Zarar Durumlar İçeriyor.. Bilemiyecem Hedeflemiş Olarak Yazmıyorum, Kendi Ettikleri Vardır Diye Yazıyorum.
-
Rebel_Rider bunu yazdı
bas bas bağırıyorlardı teröristler qeliyor diye.. wur emri qelmiyordu.. telsizi kapatıyorlardı..
gökyüzünden qörüyorlardı teröristlerin qeldiğini herhangi bir önlem alınmayınca mehmetçiğimiz şehit oluyordu..
sen olsan düşünmezmisin askeriyenin içinde bişeymi war diye..
kimse demiyormu kimse düşünmüyormu..
bu generaller eminim boşuna yatmıyorlar..
cok dogru katılıorum... terorıst goruluyordu fakat kımse vur dıyemıordu! bak gor sımdı asıl kımlerınde bu ısın ıcınde oldugnu...
ondan sonra asker sehıt olsun vs... sonra annesıne de ıste sen turk kadınısın sen guclusun sen bu ewldı ıte kopege karsı koysun olsun vurulsun topragadussun dıye dogrudun falannn sacmalık bunlar amk... ben sayet dusunuorum ....
-
ugurben bunu yazdı
cok dogru katılıorum... terorıst goruluyordu fakat kımse vur dıyemıordu! bak gor sımdı asıl kımlerınde bu ısın ıcınde oldugnu...
ondan sonra asker sehıt olsun vs... sonra annesıne de ıste sen turk kadınısın sen guclusun sen bu ewldı ıte kopege karsı koysun olsun vurulsun topragadussun dıye dogrudun falannn sacmalık bunlar amk... ben sayet dusunuorum ....
Bu nasil bi zihniyet, nasil bi kafa yapisi mk.
Bazen cidden sasiriyorum. Karsimda Turkmu var yoksa okuz surusumu bir turlu anlam veremiyorum. Arastirmayan, okumayan, ahmak bir toplum olduk ciktik.
-
http://www.youtube.com/watch?v=ChonP-mR_sA
videodaki şehitler ahirette sizlerle hesaplaşır elbet. siz dediğim terörist sakık piçini tanık olarak dinleyen dinleten kimse.
tarihe kara bir sayfa daha açıldı unutma unutturmaç. yıllar sonra bunu yapanı yaptıranı hepsi hesap verecek elbet -
g.kurmay başkanı sanık terörist tanık sanki bu durumda bir hata var gibi
tek temennim davanın doğru şekilde neticelenmesi. haklının haksızın ortaya çıkması.
Lathedarkman tarafından 08/Kas/12 18:06 tarihinde düzenlenmiştir -
Lathedarkman bunu yazdı
g.kurmay başkanı sanık terörist tanık sanki bu durumda bir hata var gibi
Hocam, Tamam Görüntü Gerçekten Çirkin Katılıyorum Sana, Ama Türkiyede O Kadar Çok Gariplikler Olduki, Mesela Bu Sakık Şerefsizine İçerden Bilgi Sızdıran Şerefsiz Subaylarımız Vardı Dersem, Özel Harekat Subayından Bahsediyorum... O 33 Erin Katledilmesinde İçerden Bizzat Sakıka Verilen İstihbarat Rol Oynadı Dersem Ne Düşünürsün Bilmiyorum..
Ayrıca Ben Danışıklı Dövüş Olarak Gördüğüm Pkk Olgusunun, Sakık Ve Apo İle Ortaklık Edebilecek Satılmışlar Olabilecekleri Konusunda Şüpheleniyorum... Lütfen Yadırgamayın.. Evet İğrenç Söylemler Bunlar. Ama Hasır Altı Etmemiz Ne İşe Yararki.?
Şu An Söylentileri Elbetteki Kanıtlayamam Çünkü Bu Beni Aşar... Mahkemelerden Çıkacak Sonuçlara Bakacağız.. Teröristlerin Deliller Sunmaları Ne Kadar İğrençte Olsa Bu Duruma Kendilerini Sokmuş Yada Sokturulmuş Olmalarının Hesabını Bu Millet Elbette Yapacaktır...
Ya Ödüllenecekler, İtibarları Geri Verilecek, Yada Tarihe İsimleri Kara Yazılacaktır... Şu An Bilemeyiz Umarızki Teröristler ile Ortaklı Eylem Pilanları İçine Girmemiş Olsunlar...
-
Gizli tanığın ortaya çıkması birde pkk lı olması sabahlara kadar tv de konusuluyor 1 mm bile yol alınamadı..
anlaşma yapılmıştır.. Türkiye eyaletlere bölünecek , sonrada bop eş başkanı olrak kendini tanımlayan beyfendi kurdistan kurulması için gerekli emri verecektir.
Benim halkım aç sokakta geziyor.. elin p...vengine 150 $ maaş bağlanıyor neden....
Son olarak---> Tahminimce Seneryo yıllar yıllar önce yazılmış.. Yapılan hesaplar bundan 50 yıl veya daha sonrasını kapsamakta...
şuan için tekrardan seçilen Yeni başbakanımız barack obamadan gelecek doğrultular konusunda ülkenin hedefleri belli olacaktır.
adamada hak vermez lazım hem ABD hemde Türkiye yi yönetiyor. Kolay değil.
Hem bundan sonraki seçimlerde 51 nci eyalet olarak bizde ABD baskanlık seçimi için oy kullanabileceğiz :)